Признаци, които иска да се срещате с вас: Иска ли да се среща с мен или просто да се свържете?

Когато човек иска да ви види, може да е малко объркващо: иска ли връзка или просто да се свърже? Ето как да разберете дали човек иска да се среща с вас (а не само да спи с вас).

И така, флиртувате с този човек и продължавате да общувате напред-назад и можете ясно да разберете, че той ви е привлечен, но ... иска ли ви приятелка или просто се опитва да ви вкара в леглото ? Как можете да разберете кога един човек иска закачалка и кога се интересува от повече от това? Може да е трудно да разграничите знаците по един или друг начин, така че може да ви е необходима малко помощ за това.

Ето 12 знака, че той ви иска за вас, а не само начина, по който изглеждате. Отделете малко време, обърнете внимание и ще можете да кажете дали иска да се заеме сериозно, той просто търси добро време.Вземете теста: Харесва ли ви?

ПОВЕЧЕ: Осемте най-големи знака, които той сериозно се отнася към вас1. Той не играе на полето

Човек, който гледа само да се закачи, няма да си губи времето и няма да сложи всичките си яйца в една кошница, така да се каже. Той ще играе на полето, двукратно (или трикратно потапяне!) И като цяло го разпространява около ляво и дясно. И дори няма да се опита да го скрие

Ако обаче се интересува от запознанства с вас, той ще направи ясно, че вие ​​сте единственият човек. Той не се среща с някой друг, спи с други жени или дори говори за тях. Той има очи само за теб.ПОВЕЧЕ: 7 безпогрешни знака Човек е готов да се ангажира

2. Той те извежда навън

Това е един от тестовете - той някога ли ви извежда? Удобно ли ви е да се виждате с вас на публично място? В изискани ресторанти? Вечеря и филм? Мъж, който облече панталоните си за запознанства, ви води на „истински“, традиционни дати. Това означава да се обличаш хубаво, да отваряш врати за автомобили, да дърпаш столове и като цяло да си джентълмен. Той иска да те ухажва.

Ако иска само да ви вкара в леглото, няма да се притеснява от всичко това. Вместо това той просто ще отиде на плячка в нощта и може би ще поръча излитане. Но студената пица на изцапания му диван, докато гледа телевизия и ви пренебрегва, след като е доволен, едва ли е истинска дата, нали?ПОВЕЧЕ: Точно как да разбера дали сте изключителни с него

3. Той се интересува

Обикновено можете да кажете дали мъж всъщност е във вас или просто ви бута около това колко е запален. Той отговаря на вашите текстове? След колко време? Вика ли ви някога? Изчезва ли с дни и се връща с оправдания, или дори не се занимава с тях? Това не са добри признаци.

Мъж, който се грижи за теб и иска да се срещаш, няма да те пренебрегне. Няма да чака да настояваш да излезеш; той сам ще ви попита. Той ще направи смисъл да отговори на вашите текстове или да ви се обади възможно най-скоро и ще ви накара да се почувствате специални.

ПОВЕЧЕ: 11 огромни знака, той не е сериозен към вас4. Той е в постоянна комуникация с вас

И като говорим за отговор, ако той ви харесва така, той ще иска винаги да разговаря с вас, дори ако това са просто глупави неща или да ви пита как сте. Може би не говорите всеки ден и той не ви изпраща текстове на всеки 15 минути като любовник тийнейджър, но ако проверява няколко пъти седмично, само за да чуе гласа ви или да види как се справяте, т.е. а не поведението на човек, който иска да се закачи. Ако го направи, той би казал така и нямаше да се занимава с любезните съобщения.

5. Той отделя времето си

Ако се заинтересува, той ще направи ход, нали? Е, не е задължително. Да, вярно е, че мъжете не седят наоколо и анализират всичко; те просто действат. Но също така е вярно, че когато те наистина ви харесват и не искат просто да се измъкнат, те ще отделят време и ще изчакат, докато настъпи подходящият момент, за да направят първата крачка. Той иска нещата да са правилни, защото искрено те харесва и не иска да остави грешно впечатление или да те отблъсне. Толкова е сладко! Чакането може да бъде романтично.

ПОВЕЧЕ: 18 знака мъж иска да бъде с теб (и той иска сериозна връзка)6. Той отваря към вас

Всички знаем, че мъжете не са отлични комуникатори и не са склонни да подават доброволна информация без бой, особено за жените. Но той не е такъв с вас. Всъщност той всъщност се отваря пред вас и непрекъснато ви говори с лични въпроси. Той ви има доверие и се чувства удобно около вас, така че няма никакви неприятности да ви казва частни неща, които не би казал на никой друг. Това е един от най-големите признаци, че за него вие се запознавате с материали, а не с материали за кукиране. Той не би направил това с жена, с която просто иска да прави секс.

7. Той иска да стане сериозен

Не само жените се интересуват от „успокояване“, мъжете в крайна сметка се уморяват от преследването и от „играта“. Може дори да ви е казал, направо, че иска да стане сериозен. Завършва се с случайни запознанства и търси дългосрочна дама. Това, в съчетание с някои други поведения в този списък, са признаци, че може да сте тази дама.

8. Не е срамежлив да проявява обич

Ако сте случайна закачка, за която не се интересува особено, той няма да бъде голям в публичните дисплеи. Не че щеше да те избягва, но всъщност няма да бъде всеотдаен към вас. Ако обаче ви харесва истински ... няма да може да държи ръцете си от вас. Подли целувки, държане на ръка, ръка около кръста - знаете ли, всичко това отвратително PDA че свежите двойки участват.

ПОВЕЧЕ: 21 неоспорими знака той ви харесва повече от приятел

9. Той е малко срамежлив около теб

Когато мъж се опитва да ви вкара в леглото, той ще разгъва мускулите си навсякъде и като цяло се държи кокетно и малко отвратително. Всъщност не иска да го харесвате като човек, а просто да го намерите привлекателен и да е готов да се прибере с него.

Мъж, който гледа да се запознаете с вас, ще бъде само малко срамежлив. Той е малко нервен, защото наистина иска да го харесате и да обмислите да се срещате, така че не иска да прави грешни ходове, така че ще бъде допълнително внимателен. Любопитно, нали?

10. Той ви задава въпроси

Опитвате ли се някога да се запознаете с вашите закачалки? Е, нито той. Но той се опитва да опознае Вие. И какво ви казва това? Че той се интересува от вас като човек и вероятно иска връзка. Няма да има смисъл да питате за родителите на куката, предпочитанията, детството, работата и т.н. сега, нали?

ПОВЕЧЕ: 25 знака той иска връзка, но се плаши

11. Той ви отвежда да се срещнете с бандата

Истинският тест е срещата със семейството и приятелите. Мъжете не отвеждат никого вкъщи, но със сигурност имат желание да заведат жената, която харесват, за да се срещнат с приятелите си, за да могат да я покажат. Симпатично е, колко развълнуван е той да те заведе у дома и да каже „Виж, тя е тази, за която ти разказвах! Не е ли невероятно? Насладете се на това чувство, защото той наистина иска повече от вашето тяло.

12. Той слуша и уважава вашите мнения

Не можем да обичаме никого, когото не уважаваме. Обикновено можете да кажете дали някой има чувства към вас от факта, че ви възхищава и ви гледа с уважение. Считат те за интелигентен човек и те молят за съвет, приветстват твоето мнение и го уважават, дори когато то може да се различава от тяхното собствено. Това е първата стъпка към създаването на двойка и екип - да поискате вашия принос и да го вземете под внимание.

Виждаш ли? В крайна сметка не е толкова трудно! След като разберете, става толкова ясно, че той е супер във вас и иска вие да сте негова приятелка! Поздравления!

ПОВЕЧЕ: 10 знака, които той иска да ви запознае, а не просто закачате

Тази статия показва няколко знака, за да каже дали човек иска да се среща с вас, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулсация или ще заживеете щастливо след това, така че е жизненоважно направете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Признаци, че се интересува от запознанства с вас>

 • Той не играе на полето
 • Той те извежда навън
 • Той се интересува
 • Той е в постоянна комуникация с вас
 • Той отделя времето си
 • Той се отваря към теб
 • Той иска да стане сериозен
 • Не е срамежлив да проявява обич
 • Той е малко срамежлив около теб
 • Той ви задава въпроси
 • Той ви отвежда да се срещнете с бандата
 • Той слуша и уважава вашите мнения