Признаци, които сте привлекателни: Как да разберете дали хората ви намират доста горещо

Как да разберете дали сте привлекателна? Хората мислят ли, че ти е горещо? Ето как да знаете със сигурност.

За съжаление не е необичайно жените да се чувстват несигурни за начина, по който изглеждат или носят себе си. Всеки ден изглежда, че намираме все повече неща, за които да се чувстваме самосъзнателни - или сме твърде тънки, прекалено дебели, не се обличаме „правилно“, не сме достатъчно сладки, когато се смеем, не сме достатъчно женствени, не достатъчно интересно ... ние наистина се оставяме много надолу.

И тъй като сме толкова заети, че подценяваме себе си и направо подкопаваме собствените си качества, може да израснем, че сме пропуснали бележката, че всички наши стари тийнейджърски несигурности вече не са релевантни. Може да се изненадате да научите, че не само сте далеч от отвратителен социален изгон, но всъщност сте ... горещи! И вероятно дори не можеш да кажеш. Така че ще ви помогнем. Ето 9 признака, че човек мисли, че сте привлекателен.ПОВЕЧЕ: Точните 8 неща, които всеки мъж наистина иска в женаЕдно е да знаете дали добре изглеждате като цяло. Но как да разбереш, че си привлекателен, когато си в отношения с конкретен мъж с определен тип? Вземете този тест, за да разберете дали сте неговият тип:

Вземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

1. Хората мислят, че получавате комплименти през цялото време

Когато и мъжете, и жените ви дават комплименти, винаги казват нещо от рода на „О, но съм сигурен, че чувате това непрекъснато!“ Това ви обърква? Може да си мислите, че ако не сте направили комплимент за нещо, това означава, че не заслужавате да бъдете. Но истината е, че повечето хора предполагат, че чувате комплименти през цялото време и няма смисъл да ви бъзика със същото нещо, което вече сте чували отново.Никой мъж не иска да бъде сиренето, което се приближава до най-очевидно красивата жена в стаята и й казва, че е хубава - сякаш още не знае. Но бъдете сигурни, че всички те забелязаха колко поразяващи сте и вероятно са се издигнали твърде много, за да започнат разговор ...

ПОВЕЧЕ: 10 гарантирани знака, които не ви харесват

2. Винаги се срещаш с някого

Продължаваш да чуваш хората да се оплакват от сухи магии, но никога ... никога не си имал такова. Просто късмет, предполагате? Грешка! Това е, защото си улов! Наистина ли мислите, че това се случва на всички? Малко вероятно. Ако откриете, че никога не сте несемейни и мъжете непрекъснато бръмчат около вас, това е защото те смятат, че сте хубав, интелигентен и интересен - някой, с когото бихте искали да бъдете във връзка.Това не се случва с всички нас, иначе нямаше да има толкова много шеги за шпиндери с котки. Отвори очи за силата си!

ПОВЕЧЕ: 7 качества „Лошо момиче“, които всички момчета обичат

3. Мъжете са привлечени от вашата увереност

Мъжете го харесват, когато една жена е самоуверена, отговаря за себе си и отговаря за живота си. Може да си мислите, че отношението ви без глупости не ви дава точки с мъжете около вас, но истината е: те го обичат! Мощна, независима жена ги включва, защото знаеш какво искаш и имаш увереността да го получиш.Като човек с трепереща самооценка и нулева увереност във външния си вид, това може да дойде като малко шок. Но трябва да се вгледате обективно и да осъзнаете какъв страхотен пакет сте в една връзка.

ПОВЕЧЕ: 36 подсъзнателни признака, че ви харесва един човек: когато човек се интересува4. Винаги ви казват какъв добър целувач сте или колко сте добри в леглото

Мъжете не просто обикалят и казват на всяка жена какъв голям любовник е тя. Всъщност много жени имат отрицателни преживявания, когато става въпрос за сексуална обратна връзка. О, но не за теб. За вас е нормално да ви казват колко добър е сексът с вас. Мъжете наистина ценят опитен и отдаден любовник. Те го обичат, когато обичате секса и когато сте страстни към него, колкото и те. Те също го обичат! За тях е важно. И така, когато мъж срещне жена, която се интересува от страхотен секс, той я пленява!

ПОВЕЧЕ: 25 доказани знака, в които си влюбен

5. Буквално завърташ глави

Случвало ли ви се е да влезете в някоя стая и хората да са вдигнали очи или да ви последват с погледа си? Обръщат ли глава, когато те гледат? Слушайте, всички сме красиви по свой начин и всички, но едва ли въртим глава тук. Ако постигнете нещо в този смисъл, това е защото имате взискателно присъствие. Има нещо за вас, за вас и начина, по който се носите, излъчва вибрация, която казва: „Забележете ме!“ И забележете, те го правят. Искат те, момиче.

ПОВЕЧЕ: Как да се измъкнем от приятелската зона с един човек (и да го преследваш)

Гледайте видеоклипа: Как да разберете дали сте привлекателни: Признаци сте по-горещи, отколкото си мислите

6. Вашата вътрешна красота свети през

Искате ли да знаете кое е по-важно от това колко сте красиви или колко е горещо тялото ви? Вашето отношение, умът ви и начина, по който вървите към живота си - какво е истинско, честно и вярно за себе си. Може да е трудно да се повярва, но да се срещнеш с истинска жена е трудно да се срещнеш в наши дни и може да бъде освежаващ за много мъже.

Намират го обезоръжаващо, когато си истинското си аз, само се опитваш да бъдеш най-добрият човек, който можеш да бъдеш. Много момчета оценяват добрите хора като цяло, така че не е чудно, че се влюбват във вас. Имате както вътрешна, така и външна красота. Това, приятелю, е, което върти главите.

ПОВЕЧЕ: 15 знака сте по-горещи, отколкото си мислите

7. Мъжете (и жените) обичат да говорят с вас много

Ако някога сте се отблъсквали от мъж, който иска да говори с вас, защото мислите, че той иска само да види как вашите устни се движат, помислете отново - не всичко е в секса. Разбира се, това е важно, но мъжете обичат да бъдат с някой, който е добър слушател - с някой, който може да разбере и сподели страстта си.

Така че, когато мъжете срещнат истински и ентусиазиран партньор за разговор, те просто искат да продължат да говорят с нея с часове. В света на говорещите това, че е добър слушател, прави изключително привлекателна жена, която те няма да искат да пуснат.

ПОВЕЧЕ: Колко си привлекателна? Какво трябва да знаете за привлекателността

8. Хората се възхищават на начина, по който носите себе си

За мъжете общата вибрация на човек е много важна. Вашата вибрация е начинът, по който се чувствате, начините, по които действате, и настроенията, които проектирате навън. Vibe определя как се чувстват към теб. Това са хората, които те заобикалят, включително и момчета. Ако имат добро, позитивно отношение към света и хората около вас, мъжете ще искат да прекарват времето си с вас и да бъдат около вас повече. Мъжете гравитират към положителната енергия. Прожектирането на негативността е изключение.

Хората ви се възхищават и искат да са около вас, защото имате добра вибрация и защото се държите позитивно. Правиш момчетата щастливи и това е всичко, което искат от една жена. Поддържането на добра вибрация е най-атрактивната черта и изглежда, че сте продължили!

9. Изглежда имате много момчета приятели, които се свързват с вас

Вижте, мъжете са точно като нас: те искат партньор, с когото могат да се свържат на по-дълбоко ниво. И всичко, което имам предвид под по-дълбоко ниво, е, знаеш, някой, който е съвместим и който споделя житейските си търсения и мечти (или поне ги разбира и подкрепя). За съжаление много хора са много егоцентрични, така че намирането на някой, който е отворен, приветства и приема мечтите на друг човек е задача сама по себе си.

Така че, когато мъж срещне жена, с която може да се свърже, той е склонен да се придържа. Изброихте ли приятелите си мъже напоследък? Разбира се, някои от тях ще бъдат истински приятели без основен интерес, но помислете трудно. Случвало ли ви се е мъжете да ви казват колко лесно е да говорите, колко е хубаво, че някой ги разбира и споделя подобни мнения или цели? Някой, който ги „получава“? Това искат и кого привличат и че някой си ти. Направете от това каквото щете.

Ако не сте неговия тип, тогава можете да заобиколите това. Открих, че има два основни момента, които определят дали връзката ви ще завърши щастливо или след сърдечен удар, така че е жизненоважно да направите тази следваща стъпка, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: това жената, която трябва да ангажирам дългосрочно? Отговорът определя всичко ... но знаете ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той просто ви вижда като хвърчаща? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: в един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда или е емоционално затворен. Изглежда, че той губи интерес или се отдръпва. Знаеш ли какво да правиш? Вие поставяте връзката и бъдещето на любовния си живот в голяма опасност, ако не - прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста

В обобщение...

Признаци другите хора ви смятат за привлекателна

  1. Хората предполагат, че получавате комплименти през цялото време
  2. Винаги се срещаш с някого
  3. Мъжете са привлечени от вашата увереност
  4. Мъжете винаги ви казват какъв добър целувач сте или колко сте добри в леглото
  5. Буквално завърташ глави
  6. Вашата вътрешна красота свети през
  7. Мъжете (и жените) обичат да говорят с вас много
  8. Хората се възхищават на начина, по който носите себе си
  9. Изглежда имате много момчета приятели, които могат да се свържат с вас

Интересни Статии