Подъл подпис подписва бившият ви иска да се върнете, но няма да го признае

Значи сте тук, защото искате да знаете знаците, които бившият ви иска да се върне ... но е твърде упорит, за да го признае,

Прекъснахте, но осъзнавате (или вече осъзнахте) живота без него не е всичко, което е разрушено. Все повече и повече да бъдеш с него изглежда много по-добре, отколкото да си без него.Но той се чувства по същия начин? Иска ли той да се върне заедно с теб? Или наистина свърши?Още по-лошото - всеки знае колко важно е егото за момчетата. Ами ако той наистина иска да се върне заедно с вас, но е твърде упорит и горд да го признае?

В такъв случай как изобщо бихте могли да се върнете заедно с него? Как можете да разберете дали той е отворен да бъде отново заедно, ако е твърде упорит, за да признае, че дори го иска?Точно тук идва тази статия. Дори и да е твърде упорит, за да го признае, действията му ще разкрият истината за това как се чувства към теб.

Както се казва, хората ви показват истината чрез своите действия, а не чрез думите си. Докато знаете какво да търсите, ще можете да разберете дали той ви иска обратно - независимо дали е достатъчно мъж, за да го признае или не.

И така, без допълнително забавяне, ето ги 8 знака, че той наистина иска да се върне заедно с вас - дори и да е твърде горд, за да го признае,Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

8 знака за незабавно предаване, които той иска да се върне заедно (дори и да не го признае)

1. Той се опитва да се движи по пътя си, твърде бързо

След раздяла е необходимо време, за да продължите напред. Никой не е мигновено над него.

Разбира се, ако връзката продължи само кратък период от време, е по-лесно да се преодолеете и той ще го преодолее по-бързо.

Но ако двамата сте се срещали за значителен период от време и той се опитва да продължи с лека скорост - това е огромен знак, че все още има силни чувства към вас, че се опитва да погребе.Чувствата за друг човек и за връзка не отминават за една нощ. Ако сте двама от повече от няколко месеца или сте били ексклузивни помежду си и той вече продължава или дори се среща с някой нов след няколко седмици - той е никъде почти готов за това.

Така че, ако изглежда, че бързо се побърква, след като двамата се разделихте, много по-вероятно е той да се опита да заглуши чувствата си към вас в нова връзка - и няма да свърши работа.2. Той пиян те набира

Не е тайна, че сме най-правдиви, когато сме пияни.

Вашите задръжки са понижени, вашето супер-его отнема време, а идентификацията ви излиза да играе - по голям начин.

Когато той е пиян, всичките му подтиквания и желания, че е затворен, използвайки разумния си ум, излизат и го надделяват - и тъй като е раздут, той не може да им устои.

Настоятелно призовава: „Трябва да й изпратя текст, защото съм мис нея “и„ Просто искам да я видя отново толкова лоша “често са това, което го контролира, когато той пие.

Така че, ако той е пиян, изпращайки ви съобщения и ви набира номер след раздяла, това е огромен знак, че не сте извън системата му - и когато защитата и егото му не му пречат, той търси да се свърже отново.

3. Той продължава да се блъска във вас „от злополука“

Веднъж мога да повярвам. Два пъти би било лудо съвпадение, което би изисквало много обяснения.

Но повече от това? Това означава, че той е „случайно се натъква на теб“ нарочно.

Момчетата ще предприемат този ход, когато не могат да пуснат бившата си, и искат да продължат да я виждат - но егото им не позволява да я помолят да се върне отново.

Това е често срещан ход за особено горди или упорити момчета, които теглят, когато тайно искат да се съберат отново, така че ако той продължава да „се блъска във вас случайно“ - това е голям знак.

4. Той публично се движи около всички депресирани

Правенето на голямо шоу за това колко ужасно се чувствате и колко сте депресирани, практически е създадено, за да накарате бившия ви да пита за вашето благополучие.

В крайна сметка, ако той наистина е свършил връзката, не би искал да ви уведоми колко ужасно се чувстваше, нали? Това би било смущаващо.

Но ако той иска да се върне заедно с вас, тогава може би тъжният, депресиран акт на кученце куче ще ви дърпа назад и ще ви дърпа сърцето, достатъчно, за да сте този, който ще се опита да се върне с него, а не обратното. ,

Така че, ако го видите да се мотае във Facebook, да публикува тъжни и депресирани селфита и като цяло да показва колко ужасно се чувства - това може да означава, че ви иска обратно и се опитва да ви накара да направите първия ход.

5. Вашите взаимни приятели продължават да ви задават насочени въпроси

Той няма да свърши мръсната работа да ви пита какво става в любовния ви живот, о, не. Това би било твърде смущаващо - и го накарайте да изглежда така, сякаш се опитва да се събере отново с вас.

Вместо това той ще накара вашите общи приятели да шпионират за него.

Ако имате общи приятели с бившия си, които проявяват внезапен и неочакван интерес от любовния ви живот и как нещата вървят след разпадането, сигурно е да приемете, че той ги моли да ви попита за това.

И защо бившият ви се чуди за любовния си живот и дали продължавате? Защото той иска да се върне заедно с вас, но не иска да бъде отхвърлен!

6. Той все още е супер ядосан за отношенията

Чувствата - дори когато са отрицателни - разкриват колко ви е грижа за нещо.

В крайна сметка обратното на любовта не е омраза, а безразличие. Ако наистина вече не се интересувахте от нещо, това няма да ви разстрои или притесни, или ще ви ядоса.

Така че, ако той все още е супер ядосан на вас - до степен, когато е трудно дори да проведете разговор с него - можете да се обзаложите, че това означава, че той все още има чувства към вас и чувства към връзката.

Очевидно ще е трудно да се примирите с него, ако той наистина е разстроен с вас. Дайте му малко време да се охлади - но не забравяйте, че докато той все още е супер ядосан, това означава, че все още има чувства към вас.

7. Той иска да говори за разбиването

Всички търсят перспектива след разпад. В крайна сметка, ако не сте разбрали какво се е случило, как можете да научите нещо от връзката?

Но е много по-различна перспектива за намиране, като говорите с приятелите си, отколкото е с разговора с бившия си.

Ако той се свързва с вас и иска да говори за раздялата ви (и защо сте се разделили), това означава, че се опитва да разбере причините, поради които двамата сте се разпаднали.

И това е много важно.

Той може да се опитва да разбере къде нещата са се объркали във връзката ви, за да се променят, така че вие ​​двамата да бъдете по-добър мач ... или той може да е сигурен, че ако (или кога) се върнете заедно, вие двамата ' не правя същите грешки, които ви разделиха в бъдеще.

Каквото и да е, това е добър знак, когато той иска да говори с вас за разпадането и да спечели перспектива заедно.

8. Той иска да си припомни за връзката заедно

Разкъсвания смучат. Достатъчно е лошо да пропуснеш другия човек и да мислиш колко страхотни са били отношенията сами.

Но да го направя с бившия си? Да говорим за това колко страхотно сте били заедно - дори и след като сте се разделили?

Е, освен ако не сте най-големият мазохист в света, няма да го направите, ако поне не мислите да се върнете заедно.

Какъв е смисълът да говорите за това колко добри неща са били, освен ако не се опитвате да убедите бившия си (и себе си), че е добра идея да се съберете отново и да запалите отново тези хубави времена?

Така че, ако той ви говори за връзката и си спомня за всички добри времена, които сте имали заедно, можете да сте сигурни, че е добър залог, че той се интересува да се върне отново с вас - и тества водите, за да види дали чувствате същото начин.

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

8 знака за незабавно предаване бившият ви иска да се върнете (дори и да не го признае)

  1. Той се опитва да се движи по пътя си, твърде бързо.
  2. Той пиян набира теб.
  3. Той продължава да се блъска във вас „случайно“.
  4. Той се опитва публично около всички депресирани.
  5. Вашите общи приятели продължават да ви задават насочени въпроси.
  6. Все още е супер ядосан за теб за връзката.
  7. Той иска да говори за раздялата.
  8. Той иска да си припомни отношенията заедно.

Интересни Статии