Съвети за сигурен огън за включване на един човек: как точно да включите гай

Независимо дали търсите как да се сблъскате с човек или да развихрите мъжа си с желание за вас, ето абсолютните най-добри начини да включите човек.

Ако искате да го намерите, трябва да знаете как да го включите. Всички ние имаме своето естествено очарование и сексуалност и може да имате своя версия за флирт и да го включите, но всички можем да използваме някои съвети, за да подобрим нашите трикове и да научим някои нови движения, особено в леглото. Ето някои категорични, сигурни включения за повечето момчета.

ПОВЕЧЕ: Как да го включите: 30 секси неща, които да правите с него, когато му е голоВземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

Извън спалнята

Вземете флирта си

Флиртът не е само за първите няколко седмици, докато се срещате; фактът, че сте в дългосрочна връзка, не трябва да означава, че не можете да продължите да бъдете игриви и флиртуващи с партньора си. Не забравяйте да го докоснете на публично място, да го дразните, да се промъкнете в малки целувки и докосвания, изпратете му непослушни текстове под масата, направете си някакви смесени намеци и пр. Всичко, което привлича вниманието му и го кара да се усмихва, е страхотно.А като говорим за флирт, дори флиртът с други момчета може да бъде ефективен. Не да накараш мъжа си да ревнува, а да му покажеш, че и други мъже те намират за привлекателен и много добре можеш да ги дразниш, но ти си само него и имаш очи само за него. Да оставиш други момчета да флиртуват с теб и след това да го прегърнеш и да го целунеш дълбоко, е огромен завой.

ПОВЕЧЕ: Вкарайте го в настроение с тези 15 супер секси текстови съобщенияДокоснете го

Дългосрочните двойки често губят магията на физическия контакт. Те свикват с рутината и помежду си и продължават да живеят отделен живот и се събират само физически за секс. Но какво ще стане, ако си върнал докосването?

Нещо толкова мъничко и просто като ръка през косата му, целувка сутрин, докато галиш ръката му, защитна ръка на гърба на гърба му, докато той ти готви вечеря - всички те са невероятно секси и флиртуващи. Има чувственост към докосването, която е загубена, но можете да я върнете обратно.

ПОВЕЧЕ: 52 „Naughty” Въпроси, които ще ви превърнат ДОБРЕНека да знае колко е секси

Лесно може да попаднете в капана на мисълта, че не е необходимо да устно да изразявате колко обичате мъжа си, колко го цените и колко физически привлекателен смятате, че е той. Мислите, че той вече знае и той вероятно го прави, но като чуете, че казвате, това ще го включи масово. Само помислете за начина, по който се чувствате, когато той ви каже колко сте секси. Накарайте го да се чувства добре в себе си.

ПОВЕЧЕ: Точно как да говорите мръсно и да го включите, без да се чувствате смутен

Покажете му, че сте палав

Той знае, че си добър човек, изправен гражданин, обичащ и грижовен партньор и той те обича за това. Но какво ще кажете за вашата палава страна? Доброто момиче, което от време на време се влошава, е наистина секси; това е нещо като комплекс католическо училище момиче. Добър отвън, лош отвътре. Не крийте своята дива и авантюристична личност - независимо дали разказва шеговити шеги, прави снимки или открито флиртува с момиче в бар, той ще се радва да види тази част от вас.ПОВЕЧЕ: Попитайте гай: Точно как да включите човек (как да съблазните човек, част 2)

В леглото

Дразни го

Ако искате той да бъде включен така, че той буквално ще разкъса дрехите от вас, за да стигне до вас, тогава ето тайната - дразни го, дразни го, докато той не може да го издържи повече. Да бъдеш „дразнещ“ не е само обида на момчета от гимназията, които те хвърлят, когато няма да вървиш по целия път.Удължавайте прелюдията, целувайте го завинаги, но не му позволявайте да сваля дрехите ви. Или просто съблечете, сложете номер на стриптийз или се докоснете до него - но без да го оставяте да ви докосне. След като гледате как се разголвате, разклатете задника и цици в лицето му и се насладете на себе си, без да му позволявате да се наслаждава на стоките изобщо, той ще реве да ви вземе.

ПОВЕЧЕ: 103 секси текста, които го обръщат и съблазняват

Пригответе го за секунди

Само защото той дойде, не означава, че времето за игра приключи! Не е нужно да го сваляте и да започнете да се обличате веднага след като приключи. Оставете го да лежи там, затаил дъх, и останете до него. Започнете невинно, като се гушкате с него, все още гола. След това можете да започнете да засаждате целувки по гърдите, раменете му, отстрани на врата му, докато ръката ви се движи все по-надолу и по-надолу по тялото му ... да хванете моята дрейф?

Ако започнете да играете с него и му оказвате малко устно внимание, гарантирам, че той ще бъде включен отново. Плюс това, той ще обича, че не можете да получите достатъчно и искате да отидете отново.

ПОВЕЧЕ: Прелъстяване 101: Как да включите човек, докато се целувате

Поглезете го

Момчета обичат да поемат ръководството - и ще стигнем до това в един миг, но понякога е приятно да се погрижим. И така, защо да не му позволите да си почива нощта и да го накарате да легне и да се отпусне, докато работите върху него? Целувайте бавно цялото му тяло, докосвайте го навсякъде и го накарайте да се вбеси, преди да се качите на върха и да го карате в стил каубойка. Това е нощ, която той никога няма да забрави; и той не трябваше да вдига пръст!

Нека той е човекът

Разбира се, оставянето му да бъде „човекът“, така да се каже, също може да бъде начин да го включите. Кара го да се чувства мъжествен и силен, когато си позволиш да бъдеш уязвим и го оставиш да поеме водещата роля и да те съблазни. Особено, ако играете coy или се преструвате на срамежлив или просто като цяло неопитен. Може да бъде наистина примамливо да „научиш“ някого на чувствеността на секса. Положение като него, който ви държи до стена, с крака около него, постига това максимално усещане за мъжественост. Той може да те повдигне толкова лесно!

Бъдете агресивни

Някога опитвали ли сте се да поемете контрола доста агресивно? Не по обиден или обиден начин, но помислете колко би се включил, ако го наредите наоколо. Притиснете го към стена, притиснете устните си към неговите и го целунете дълбоко, съблечете го и го бутнете върху леглото. Качете се отгоре му, кажете му как искате да ви докосне и не забравяйте мръсната беседа! Той няма да знае какво го е ударило, но ще го хареса, бъдете сигурни.

Има повече от един начин да включите човек, независимо дали просто се опознавате или сте заедно от години. Бъдете игриви, бъдете секси и не се страхувайте да опитвате нови неща и да стъпвате извън обикновеното, особено що се отнася до секса. Ще бъде благодарен.

ПОВЕЧЕ: Как да включите човек с 10 секси движения?

Тази статия ви показва всички най-добри начини да включите човек, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да вземете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста

В обобщение...

Съвети за включване на човек

  • Вземете флирта си
  • Докоснете го
  • Нека да знае колко е секси
  • Покажете му, че сте палав
  • Дразни го
  • Пригответе го за секунди
  • Поглезете го
  • Нека той е човекът
  • Бъдете агресивни

Интересни Статии