Тези 18 вида мъже изравняват, не си струва да губите време

Били ли сте някога излизали на среща, развихряли ли сте надеждата си и се навивате да се игнорирате? Замисляли ли сте се, че сте го ударили само с човек, за да стигнете до пожелателни, неясни отговори на всеки важен въпрос, който задавате? Ето това се случва, когато губите времето си за мъже, които просто не струват енергията.

Честно казано, с това колко забързан и хаотичен може да бъде светът за запознанства, може да изглежда невъзможно да намерите човек, който сте всъщност искам към днешна дата.

И все пак, с течение на времето и все още не сте намерили човек, може да се изкушите да намалите очакванията си, за да можете да се срещате някой ,Е, не го правете за нито един от тези типове момчета Тези 18 момчета са просто плоски, не си струва да губите време за:

Вземете теста: Егоист ли е?

1. Човекът, който „не знае как се чувства“

О, не сте сигурни как се чувствате в отношенията ни? Не сте „сигурни“, ако виждате бъдеще с нас в него, но искате да „опитате така или иначе?“ Какво ще кажете да 'опитате' да не оставите вратата да ви удари на излизане, шут. Измислете проклетия си ум.

Повече ▼: 6 знака, които означават, че този „усложнен” гай всъщност е огромен двойник

2. Човекът, който не иска да използва „защита“

Искам да кажа, наистина? Какъв смешен човек. аз зная 'чувства се по-добре' без презерватив, но ако ще направим тази стъпка, ще бъдем много по-отдадени един на друг, отколкото сега. Да се ​​разходим.

3. Човекът, който винаги се е счупил

Вижте, аз съм за равенство. Мисля, че мъжете и жените трябва да правят каквото им е удобно на дати, независимо дали това означава разделяне на сметката или една страна да я вземе.

Но ако той винаги 'късва няколко долара' за вечеря, филм или такси, и очаква да го покриете за него, той не се среща с вас, той ви използва. Изхвърлете нулата и намерете някой по-добър.

4. Човекът, който ви подмамва да вярвате, че му пука за вас - точно преди да разберете за неговата „друга“ приятелка

Пич. Аз съм възрастна жена. Ако не сте искали да сте ексклузивни с мен, това е добре. Но не ме водете и не ми казвайте колко много ви пука за мен, докато се срещате с някой друг в същото време. Нарича се да се съобразяваш с чувствата на други хора, нещо, което си ти ясно не знам нищо за.

Свързани: 8 причини Реалните мъже никога не изневеряват на онези, които обичат

5. Човекът, който започва да ви изпраща много текстови съобщения, след това изчезва за около 2 седмици, след това се връща и действа като нищо не е наред

Искам да кажа, дори ли искам да бъде с човек, който е този небрежен? Newsflash: всеки мъж, който използва банята, седи на тоалетната и гледа телефона си. Има време да ви изпрати съобщение, той просто избира да не го прави.

6. Човекът, който очаква да получи орален секс, но не обича да го дава

Слушай, шут. Научихме, че споделянето се грижи като това първи клас , Защо да очаквате нещо от мен, на което не сте склонни да възвърнете? Вземете своето похотливо отношение и отидете да гледате порно, защото не се интересувам.

7. Човекът, който не може да вдигне телефона и да се обади - само текст

Какво, страхуваш ли се да говориш с мен по телефона? Имате ли нужда от 30 секунди, за да съставите идеалното послание, а не, знаете, всъщност просто говорим за мен като човек? Ако той дори няма да говори с вас, защо бихте искали да сте с него на първо място?

8. Човекът, който не може да планира среща за живота му

Някога планирате ли да се срещнете с човек, след което чакате цял ден той да ви изпрати съобщение, след това в 17:00, когато го изпратите на текст, виждайки дали все още идва, той казва, че е с приятел и „може би“ той може да се мотае по-късно? Да. Този човек е глупав, не си струва да чакаме наоколо и трябва да се среща с приятеля си за това колко иска да се мотае с него.

9. Човекът, който винаги публикува клубни снимки на скандални жени и сервиз на бутилки

Добре , така че знаете, че той се закача с много боклучни жени, издухва всичките си пари за завишени скъпи напитки, които би могъл да получи с малка част от разходите другаде и е обсебен от имиджа си. Защо бихте искали да се срещате отново с него?

10. Човекът на 30-годишна възраст, който все още се ужасява от ангажираност

Вижте, едно нещо е да очаквате такъв вид страх от обвързване в 20-те нещо, но пич, вие натискате 40. Пуснете уплашения тийнейджър и действайте като възрастния, който очевидно не сте успели да станете. Съберете страховития си живот заедно.

Повече ▼: Man Decoder: Истината за това защо той няма да се ангажира

11. Човекът, който вие зная никога няма да се ангажираме ... но той е толкова сладък, че все пак искаш да продължаваш да се срещаш с него

Този човек е този най-лошото , Особено ужасно е, защото ти зная го правите на себе си и въпреки това не можете да хвърлите надеждата за това може би той ще се успокои ... въпреки че знаеш, че няма да Направи си услуга и пусни този човек, преди да се нараниш наистина.

12. Човекът, който е манипулатор от време на време - и е толкова добър в това, че се тревожи, че е социопат

Ако сте били с човек и сте се хванали да ревнувате, да късате косата си или да играете в ръцете му отново и обикновено не сте такъв тип момиче, сигурно е да се каже, че той ви манипулира за собствена печалба. Зловещо. И не гадже материал.

13. Човекът, който пламва по всичките ви планове

Ще дам на човек малко свобода. Ако той пламне по планове поради „спешна ситуация“ или нещо подобно, ще го прекъсна. Но ако той го прави отново, и отново, и отново, добре, кой иска да бъде с някой такъв? Наистина ли искате да сте с човек, който третира случайни глупости като по-важно от това да спазва ангажимент към вас? Не мислех така.

14. Човекът, който се интересува само да те заведе у дома тази нощ

Той е толкова мил, внимателен и грижовен към вас - когато се опитва да ви накара да се върнете у дома с него. Но когато кажеш „не“, защото не го усещаш тази нощ и искаш да го опознаеш по-добре, той изведнъж изчезва и никога повече не го виждаш. Благодаря много, момче. Наистина помага ... (продължение - Кликнете, за да продължите да четете тези 18 вида мъже, изравнени, не си струва да губите време включено)

Интересни Статии