Тези често срещани грешки при смутито ви качват натрупано тегло

Шейкове. Те са като най-нездравословната здравословна храна там.

Има ли друга „здравословна“ храна, която има толкова широк спектър от хранителни състави?Като например, не можете да правите ябълки че нездравословно. Можете да ги покриете с шоколад и да ги потопите в мед, и да, това е доста нездравословно, но все пак са ябълки.От друга страна, можете да направите своя пюре със сладолед и чаши фъстъчено масло от рийз. Това е смъртоносен на диета.

Така че да, смутитата могат да бъдат нездравословни, ако ги направите с нездравословни съставки. Дъ,Но знаехте ли също, че те могат да ви натрупат тегло, дори и да мислите, че се справяте правилно?

Ето 4 често срещани смути грешки, които всъщност правят хората печалба тегло.

Вижте нашата рецепта за разклащане на мазнина с изгаряне на мазнини тук.Грешка №1: Твърде много плодове

Плодовете са добри. Те са по-добри от тортата, сладолед и други нездравословни храни.

Защо? Тъй като те са снабдени с хранителни вещества и също така опакват много фибри.

Въпреки това те също пакетират много калории за това колко са здрави.

Това се дължи на цялата захар, която е вътре в плодовете. Те са сладки за причина, хора.Значи ти мисля правите здравословен пюре от 5 плода, но всъщност се оказва 500 калории. Ох.

Следващия път преминете малко по-леко на плодовете и малко по-тежки на протеинов прах, тофу, кисело мляко, соево мляко или ядки.

Грешка №2: Прекалено много подсладител

Това е някак глупаво, което идва веднага след плодовете, тъй като ние просто говорихме за това колко много сладки неща = твърде много захар = твърде много калории, но това е друга често срещана грешка, така че аз го залепвам тук.Може да се изкушите да добавите само супена лъжица кленов сироп или мед към вашия пюре и кой може да ви обвинява? Тези неща са вкусни!

За съжаление, те също опаковат 60 ненужни калории във вашия пюре, превръщайки го от здравословно в „е-ъ-ъ, добре е, предполагам“.

Ако искате вашите коктейли да бъдат всъщност здравословно, за да можете да отслабнете, придържайте се с обикновено кисело мляко или неподсладено соево или бадемово мляко. Няма да е толкова сладко, но е много по-добре за теб.

Искате ли да изритате навика си за захар завинаги? Вижте нашата статия на как да спрем да ядем захар.

Грешка №3: ​​Няма достатъчно фибри

Фибрите са супер страхотни. Ако искате да отслабнете, фибрите са ваши най-доброто приятел.

Защо? За толкова много причини, Ето защо.

Изпълва ви, за да предотвратите гладни мъки, които ви водят до трошима храна, поддържа ви редовно, така че метаболизмът ви да продължава да гори силно и да изхвърля токсините от тялото ви.

Fiber! Чудесно е!

Ето защо имате нужда от много от него в смутитата.

Някои съставки на пюре, които са с високо съдържание на фибри, включват зеле, плодове, авокадо, киви, боб, чиа семена и круша.

Някои, които не включват ябълки и банан. Придържайте се към храните с високо съдържание на фибри и поддържайте здравословните си смутита.

Искате повече идеи как да ускорите метаболизма си? Разберете как тук.

Грешка №4: Не е достатъчно протеин

Добре, така че сте опаковали своя пюре, пълен с къдраво зеле, краставици и достатъчно зеленчуци, за да накарате най-запекания човек на света да се залепи в тоалетната с дни. Страхотен.

Само че сте забравили едно нещо: протеин.

Протеинът е супер важен за поддържането на енергийните нива през деня. Ако сте податливи на енергийни сривове, последвани от безотговорна закуска, не забравяйте да заредите своя пюре с малко протеин, за да отложите тази лоша закуска - поне 10 грама.

Отидете за мляко, гръцко кисело мляко, извара, ядки, ядково масло или соево мляко за протеиновия ритник, от който се нуждаете от вашите коктейли.

И ако сте останали за идеи, разгледайте тези страхотни рецепти за високопротеинен пюре.

В обобщение...

Грешки в Smoothie, които ви качват тегло

  1. Твърде много плодове
  2. Твърде много подсладител
  3. Няма достатъчно фибри
  4. Няма достатъчно протеин

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

Разберете колко точно са калориите във вашия Smoothie Go-To

Отнасяйте вкусовите си пъпки (и мускулите) до 5 високопротеинови смути