Топ 4 знака, с които може да се срещате с фиба на ангажимент!

Значи фобията на обвързването е реално състояние или е съставена? Много жени там остават с впечатлението, че ако мъжът отказва да се ангажира, това означава, че има сериозни основни проблеми, които блокират сърцето му да не пуска любов.

Понякога сте във връзка с човек, който изглежда като невероятно гадже, такъв тип мъж, с когото бихте могли да се видите до края на живота си. И така, какво се случва, ако сте в роднина с този човек, но той изглежда е 'ангажиран фобе'?

Може би ви извежда на невероятни дати и ви показва наистина страхотно време. Може би той е говорил с вас за вашето семейство, приятели и неща, които обичате в живота. Имате чувството, че той ви слуша и просто ви „получава“.Вземете теста: Вярвате ли му?

Плюс това той ви гони, така че трябва да се опитва да ви спечели ... нали? Тоест, докато не предложите неща като среща с родителите си или не говорите за бъдещето си заедно или дори това, което искате от връзката.

Тогава той се отдръпва, емоционално се отдръпва и започва да люлее. По същество той изчезва и ви оставя да се чудите: „Защо? Къде се объркаха нещата? Какво направих, за да го заслужа? “

Измисля извинения защо или не иска да говори за това, или просто ви дава извинения защо не иска * такива * отношения с вас. „Защо не можем да се наслаждаваме на отношенията си, каквито са сега? Защо трябва да променяме нещо? '

Да, вие сте в отношения с „обвързана фиба“ и сте ужасени и се чудите дали някога ще имате стабилни отношения с мъжа, когото обичате.

Искам да отговоря на два въпроса, които вероятно имате точно сега:

 1. „Как да разбера дали се страхува от ангажименти?“

 2. И:

 3. „Как да го накарам да се ангажира с мен?“

Сега, ще кажа нещо, което може да се окаже шокиращо. Истината е, че няма такова нещо като „обвързана фиба“ - всички се страхуват от ангажираност на определено ниво.

Това важи за всички, независимо от пола, историята на отношенията и желанията на отношенията.

Мъжете се страхуват от ангажименти, защото ...

 1. Те се страхуват, че няма да успеят да се сложат толкова лесно, след като са в ангажирана връзка. Звучи зле, но е истина.

 2. Той се страхува да не се свърже интимно с теб.

 3. Той се притеснява, че няма да се получи в дългосрочен план.

 4. Той се чувства притиснат от идеята за обвързване.

Като има предвид, че много жени се страхуват от ангажименти, защото ...

 1. Предишни връзки, завършили зле.

 2. Усещането за разчитане и / или в зависимост от човек.

 3. Да се ​​поставите „там“ и да бъдете отхвърлени.

 4. Да влезете във връзката ... и след това да преминете през гадно разпадане.

Основното нещо, което мъжете и жените споделят, когато става въпрос за страх от обвързване, е, че те наистина се страхуват да не се ангажират с връзка.

Но ... тук е уловката. Има огромна разлика между ангажирания телефон и някой, който просто не иска да се ангажира.

Как можеш да разбереш дали наистина е ужасен от извършването?

Позволете ми да се задълбоча малко по-задълбочено в причините, които изброих по-рано, защо мъжете се страхуват от обвързване, за да можете по-добре да разберете дали вашият мъж е „ангажирана фоба“.

Защо се страхува от ангажимент:

1. Той имаше предишна връзка в края на зле.

Например, веднъж имах клиент, който се мъчеше да накара мъжа си да се ангажира. Всичко й се стори правилно. Той я обсипа с обич, беше близък с нейното семейство и приятели и той наистина и дълбоко се грижеше за нея. Безопасно е да се каже, че той е инвестиран изцяло във връзката им. С изключение на всеки път, когато тя издига бъдещето им или възможността за брак, той ще се примири.

Свързани: Мъже и връзки: 5 знака, който никога няма да се ангажира

Когато дойде при мен с историята си, ми беше толкова странно. Това беше първият ми случай на „фобия за ангажираност“. Докато се задълбочих в проблема й, разбрах, че току-що е имал ужасен развод, преди да се срещне с нея, и се страхуваше да не се ангажира с нея, защото не искаше да рискува връзката им да приключи по същия начин, както последният му брак.

2. Страхува се от интимната връзка

Някои мъже се страхуват да се сближат с жена интимно. Какво искам да кажа? Simple. Той се страхува да не разкрие пред себе си своето най-вътрешно, уязвимо, скрито себе си и да се нарани, след като изложи този вид уязвимост.

Опитът да го принудите да осъществи тази интимна връзка с вас само ще го принуди емоционално да се оттегли от вас и да се отдалечи.

Ако се отпуснете и се насладите на връзката, той ще разбере, че е безопасно да се свързвате интимно и да ви обичам, защото го оставяте да бъде сам около вас.

3. Той се притеснява, че връзката не е последна

Ако сте му показали, че ще се стремите да поеме ангажимент като цел, той може да се притеснява каква ще бъде останалата връзка. Мъжете не обичат да гледат на конкретни точки от връзката като на цел, но смятат самата връзка за успешна. Ако могат да се радват на такава връзка, каквато е, те ще се придържат.

4. Той се чувства притиснат от ангажираност

Общоизвестно е, че хората се „чупят“ под натиск. Когато човек се почувства принуден да поеме ангажимент, това е по същия начин. Един човек няма да може да работи щастливо във връзка, в която се чувства притиснат да поеме ангажименти.

Ако отделите време да се насладите на връзката и да му покажете колко си струва да останете вътре, той ще иска да бъде с вас завинаги.

Той ще направи всичко необходимо, за да ви направи щастливи и да ви поддържа в живота му, защото вие го правите щастлив и той ви обича.

Искате да разберете със сигурност дали наистина му се доверявате? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вярвате ли му“ сега и да разберете дали наистина му се доверявате ...

Вземете теста: Вярвате ли му?

Вярвате ли му? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите причини той се страхува от ангажименти

 1. Имаше предишен край на отношенията зле
 2. Той се страхува от интимна връзка
 3. Той се тревожи, че връзката няма да издържи
 4. Чувства се натиск от обвързване

Интересни Статии