Най-добрите 5 знака, които бившият ви иска да се върнете

Има голяма разлика между вас все още има чувства към теб и той всъщност иска да ти върне. В много случаи той все още може наистина да ви интересува ... и все още смята, че не бива да се връщате заедно.

Ето защо реших да напиша тази статия: знаците, които бившият ви иска да се върне заедно с вас. Това ще ви даде знаците, че той наистина иска да се върне заедно с вас - не само знаците, които все още се грижи за вас.

Ще получите 5 топ знака, че той ви иска обратно, плюс точно това, което трябва да направите във всяка ситуация, за да увеличите максимално шансовете си да се върнете заедно с него.Сега много хора идват тук и се чудят дали бившият им иска да ги върне, защото те биха искали да знаят дали ще успеят да влязат във връзка с бившия си.

Включих викторина тук това ще ви каже колко добри са вашите шансове да се върнете заедно с бившия си.

(Не се притеснявайте, можете да се върнете и по-късно.)

1. Напомняне с вас за добрите спомени

Ако бившият ви възбужда добри спомени, които двамата сте имали заедно, докато сте били във връзка, това е отличен знак за шансовете ви да върнете го и го пазете,

Не само ви казва, че той е мислил за връзката ви, но ви казва, че той ви е липсвал активно, докато не сте си отивали.

Голямо предаване е, че той все още има големи чувства към вас, и че е мислил да действа върху тях и да се върне заедно с теб.

Как трябва да реагирате?

Това е нещо, което определено искате да видите от него - така че трябва да го насърчавате. В крайна сметка, ако той напомня за вас, това го кара да ви липсва повече ..., което определено искате.

Нека кажем, че той ви пише и казва:

„Току-що си спомних, когато миналото лято ходехме на къмпинг. Все още не мога да повярвам, че палатката падна посред нощ, много се забавлявахме :) ”

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали бившият ви иска да се върнете

Ето как точно да го изпратите обратно:

„Това беше толкова забавно, спомням си, че започна да действаш и го оправи много бързо, въпреки че беше толкова тъмно навън. Току-що отидох на къмпинг миналия уикенд с приятел, беше толкова забавно, че походихме навсякъде хаха '

Вие не само го възнаграждавате, че си спомня за връзката ви (като му правите комплименти), но и му показвате, че се забавлявате и живеете живота си без него. Като му покажете, че не разчитате на него за вашето щастие, това ви прави по-привлекателни в очите му.

Очевидно е, че малко от това върви дълъг път, така че не го поставяйте прекалено дебел или той ще види през него и ще се изключи.

И ако търсите по-съвършени отговори в случай, че бившите ви текстове, вижте тази статия, която написах по темата.

2. Работа върху себе си

Когато бившият ви отделя време да се усъвършенства, това е добър знак, че е отлежал от опита на раздялата и се фокусира върху това да стане по-добър човек.

И ако той фокусира усилията си върху частите от себе си, които допринесоха за разпадането - това е много добра новина.

Това означава, че той не само е признал, че е изиграл роля в разпадането, но и че съжалява за това и иска да се увери, че това няма да се повтори в бъдеще (т.е. с вас).

Много момчета се оказват в колело, след като връзката приключи - същото като жените. Особено е трудно, когато основаваш много на собствената си стойност и самочувствие на мнението на друг човек ... само за да изчезнеш от живота си почти за една нощ.

Достатъчно е да изпратите повечето хора на интроспективно място и много момчета се справят с това, като идентифицират неща за себе си, които не им харесват, и работят върху тях.

ПОВЕЧЕ: Точните неща, които мъжете правят, когато искат да се върнат заедно

Естественият инстинкт е да намерите начини да се почувствате добре отново в себе си, особено след като основната емоционална подкрепа в живота ви отпада.

Ето защо е важно да погледнем начините, по които се опитва да се усъвършенства. Той просто работи върху себе си по общ начин? Или е по-целенасочено?

Това е много добър знак за бъдещите ви перспективи с него, ако той работи върху нещо, което не сте харесали или нещо, което пряко е допринесло за разпадането. Това показва, че той е видял проблема и че работи за отстраняването му - вероятно, за да направи отново възможна връзка с вас.

Разбира се, той може просто да го прави за себе си и за бъдещите си връзки, но ако работи върху нещо, за което сте се оплакали конкретно, или нещо, което конкретно ви е разделило, това е добър знак, че съжалява, че връзката приключи и че иска да се върне заедно.

(И не забравяйте - това е нещо, което трябва да правите, докато следвате няма правило за контакт).

Как трябва да реагирате?

Тъй като това е само той, който работи върху себе си, изобщо не е нужно да отговаряте или да се вмъквате в ситуацията. Ако той дойде при вас и ви изпълни с работата, която върши, определено трябва да му окуражите, тъй като искате той да продължава да го върши. Просто избягвайте да излизате като отчаян или нуждаещ се, като му давате прекалено много похвали и трябва да сте добре.

3. Той носи бъдещето с теб

Това вероятно е най-големият знак, че иска да се върне заедно с вас.

Ако той говори за бъдещето си с вас, а вие сте в него, това означава, че той определено планира да се върне заедно с вас.

Как трябва да реагирате?

Просто - върнете му точно това, което ви дава. Ако той говори за бъдеще с вас, можете да му кажете за бъдеще, което виждате с него.

Очевидно, ако отидете зад борда и започнете да говорите за това да имате деца с него, когато той говори за лятото, вие ще го изплашите (и ще излезете като напълно отчаян).

Просто проявете ентусиазъм и му кажете, че очаквате с нетърпение всичко, за което говори в бъдеще с вас (като например да се мотаете през лятото или да ходите заедно на голямо събитие).

4. Преминаване над нещата, които водят до разрушаването ви

Ако бившият ви желае да говори чрез всички неща, които се объркаха във вашите отношения - това означава, че той влага мисъл и съпричастност към намирането на това, което би могъл да направи по-добре.

Очевидно е, че ако той просто иска да хвърли вината и негативността към вас, това е лош знак. Това означава, че той не е над раздялата и той все още се чувства супер огорчен към вас - не е окуражаващ знак, че иска да се върне заедно. Плюс това означава, че той незрело се опитва да се почувства по-добре за раздялата и за себе си, като ви обвинява.

Вместо това, ако той говори чрез нещата, които се объркаха във връзката и доведоха до разпадането, без вина, горчивина или гняв, това е знак, че се опитва да добие перспектива и да разбере ролите, които и двамата сте изиграли в разпадането, така че че той може да зрее като личност и да избягва тези грешки в бъдеще.

Как трябва да реагирате?

Реципрочни мерки. Можете да отговорите и да се ангажирате с проблемите, които той ви представя - просто не стартирайте играта на вината и внесете горчивина в сместа, защото това със сигурност ще го изключи и ще го прогони (особено ако искрено се опитва да говори за това отношенията се разпаднаха).

Следвайте това правило: не се фокусирайте върху извеждането на неща, които е направил погрешно. Всъщност изобщо не се фокусирайте върху недостатъците му във връзката. Вместо това просто се занимавайте с това, което предлага на масата, и се фокусирайте върху това да бъдете позитивни. Ако можете да проведете положителен разговор за истинските причини, поради които връзката ви се разпадна, това ви доближава една стъпка към връщането отново.

5. Той е таен за живота си за запознанства

Очевидно някои хора са просто по-оттеглени и частни от други. Но една от най-големите причини той да скрие от вас сегашния си живот за запознанства е, ако в крайна сметка иска да се върне заедно с вас.

Той не е гарантиран знак, че ви иска обратно, но взети с други знаци, скриването на живота му от вас е положително развитие за перспективите ви да се примирите с него. Ако обаче изобщо не се среща с никого, това не означава непременно, че чака да се върне заедно с вас - това може да означава, че той просто иска да бъде сам за известно време.

Плюс това, дори да се среща с някого, това може да е просто отскочила връзка - не истинското. За повече информация за това какво е и не е отскок връзка, можете да прочетете статията ми тук,

Как трябва да реагирате?

Simple. Дръжте се от живота му и не се опитвайте да се вслушвате или да се впускате в това, което прави.

Това означава да избягвате социалните му медии и определено никога да не се опитвате „случайно“ да се натъкнете на него, докато той е на среща или по друг начин. Има много неща, които можете да правите, докато се възстановявате от разпадането си (като правилото за без контакт), за да ви даде по-голям шанс да се върнете заедно с него - дебненето му не е едно от тях.

Надявам се тази статия да ви е помогнала да разберете знаците, за да потърсите, че бившият ви иска обратно. Просто искам да ви задам още един въпрос: Искате ли бившия си гръб? Ако е така, трябва да прочетете за тази тайна формула, за да получите бившия си в ръцете си завинаги. Това ще разкрие как не само да го върнете, но и да го накарате да ви вижда като „онзи“ и да го запазите завинаги. Не искате да пропуснете това и да пропуснете шанса си с него завинаги, прочетете това сега: Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

Между другото, ето викторината от по-рано, което ви казва какви са шансовете ви да се съберете отново с бившия си, в случай че сте го пропуснали преди.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Горните знаци, които бившият ви иска да се върнете

  1. Припомняне с вас за добри спомени
  2. Работейки върху себе си
  3. Той носи бъдещето с вас
  4. Преодоляване на нещата, които водят до разпадането ви
  5. Той крие тайна за живота си за запознанства

Интересни Статии