Топ 6 коледни филма, затоплящи сърцето

А, няма нищо като добър стар класически ром на Коледа, който да затопля петелките и да дърпа по сърцето.

Но само какво ни връща към тези филми отново и отново? А, това ще е онова малко парче празнична филмова магия, перфектно опакованите романтични сюжетни линии, които са спретнати добре с щастливо вечни лъкове отгоре.

Така че, пристегнете се край камината с гореща дата или топъл шоколад като награден сайт за запознанства Lovestruck.com изберете топ 5 перфектни празнични класики, за да стоплите сърцето ...Вземете тази викторина и разберете веднага: Искате ли да бъдете заедно?

1. Празникът

Ръце, кой вижда това повече от 20 пъти? Ние също. Нещастно влюбена Ирис (Кейт Уинслет) и Аманда (Камерън Диас) импулсивно се разменят в опит да избегнат измамите си бивши точно преди Коледа. Айрис се среща с Майлс, докато Кам получава късна нощ ... е, посещение от брат на Ирис Греъм (Джуд Лоу) Нуф.

И двете двойки се сближават, но как ще поддържат дългосрочна връзка между Обединеното кралство и Ел Ей, след като се върнат у дома? Дали Аманда всъщност ще плаче над Греъм?

Очевидно вече знаем отговорите, но това все още не ни спира да го гледаме отново и отново. Мда. Този филм може да се похвали с печелившата празнична формула: любов, великолепни локации, „срещи с кукички“, здравословно коледно веселие и голяма завист на гардероба на Камерън Диас.

Любовен урок: Бъдете импулсивни. Магически неща се случват по Коледа, така че не се страхувайте да направите нещо необикновено ...

2. Това е чудесен живот (1946 г.)

ОК, не е прекалено весела или романтична, но е сърцевинна. Семейният мъж Джеймс Стюарт (Джордж) се е отказал от мечтите си да помага на другите, но попадайки в ужасно финансово затруднение, той решава да сложи край на живота си, като се хвърли от мост една снежна Коледна вечер.

За щастие се появява Ангел-пазител (Кларънс), който след това показва Джордж през целия живот, до който се е докоснал през годините. Джордж моли Кларънс за още един шанс, който му е предоставен и Джордж прескача радостно вкъщи в сега плачевно семейство.

Но малкото, което ни получава всеки път (не, не, това е нещо в нашето око) е, когато той открие, че хората от неговия квартал са се събрали и събрали повече пари, отколкото парите, които е загубил и дължи. Чудесен.

Любовен урок: Колкото и да се получава труден живот, никога не се отказвайте, някой винаги ви обича.

3. Бриджит Джоунс

Какво не е да обичаме най-известния сингъл в света, който споделя същата несигурност като всички нас, докато тя смешно очертава изпитанията и изпитанията на своя нещастен любовен живот.

В този изпълнен със забавление филм се оказваме фантастични и на двете мъжки роли, Марк Дарси (Колин Фърт) и Даниел (Хю Грант) и споделяме дилемата на Бриджис. Но (въздишаме) в нашето сърце знаем, че Даниел изневерява на любовен плъхов материал и че Марк Дарси предлага сигурния щастлив край, който заслужава.

И Бриджит, ние обичаме как ти изтичаш на сняг в своите кецове и обучители, за да му кажеш така. Awww.

Любовен урок: Лошите момчета не са материал за „щастлив край“. Винаги избирайте Дарси.

4. Любов всъщност

Вероятно един от най-добрите коледни романи на всички времена със страхотен актьорски състав, Love Love Всъщност следва заблуждаващото преплитане на 9 много различни лондонски отношения в неистовото водене до Коледа.

Всяка история се свързва по някакъв начин с много различни двойки. От деца в училище до секретари, от министър-председателя до продавачи на бижута, този филм доказва, че независимо от това какво правим или кои сме, всички имаме общо (и емоционалното пътуване с влакчета, което идва заедно с него).

Тъпият и весел Бил Nighy играе застаряващата рок-н-рол легенда, която пуска доста страховития саундтрак на филма „Love is all around“. Всъщност.

Урок за любов: Любовта е навсякъде..?

5. Гринчът

А? Да, извинявай, но просто обичаме версията на Джим Кери на този филм.

Малкият сърдечен, коледно-крадещ, мърморещ Гринч има намерение да има щастливо мизерно време (понесе се с нас) и затова иска всички останали да страдат с него, докато най-сладкото момиченце като някога, не му помогне да му израсне по-голямо сърце.

Някои сингли са като The Grinch, особено около Коледа, когато са заобиколени от влюбени, самодоволни двойки, които се целуват под имела.

Но вижте, това мрачно отношение няма да ви посрещне или обича по този въпрос. Ти трябва да

расте сърце, бъди мил, излъчай положителни щастливи вибрации и тогава? „Помогни ми, чувствам се!“ Някой ще се влюби в теб ...

Любовен урок: Не бъди любов Гринч. Щастливите хора имат по-голям късмет.

6. Serendipity (2001)

Хората често забравят за това, но ние обичаме малко серендит, иначе известен като „щастлив случай“.

Двойка ръкавици, които водят Кейт Бекиндейл и Джон Кюсак, да се срещнат случайно - закупуване на коледен подарък в Bloomingdales.

Тогава те имат втори шанс среща над изгубен шал. Това е много голяма любов от пръв поглед, но Кейт вярва в съдбата (и наистина късите поли) и те се разделят, без да си разменят номера, тръгвайки обратно към своите партньори и домове.

Минават 10 години и 3000 мили ги разделят, о, и двамата вече имат годеници, така че как, как ще се съберат някога? Защото като магия, любовта не знае разстояние, тя винаги намира начин ...

Любовен урок: Любовта ще намери начин и това, което трябва да бъде предназначено, трябва да бъде (но нашите практични сърца съветват винаги да приемате техния брой, за всеки случай ...)

Искате ли да разберете дали наистина искате да бъдете? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Искате ли да бъдете заедно“ сега и да разберете дали наистина сте * замислено да бъдете заедно завинаги ...

Вземете теста: Искате ли да бъдете?

Искате ли да бъдете заедно? Вземете викторина

В обобщение...

Топ 6 коледни филма

  1. Празникът
  2. Това е чудесен живот (1946 г.)
  3. Бриджит Джоунс
  4. Наистина любов
  5. Гринчът
  6. Serendipity (2001)

Кой е любимият ти романтичен ход през цялото време на Коледа? Кажете ни @Lovestruck!

Lovestruck.com е многократно печеливш сайт за запознанства, който ви позволява да срещате сингли, които живеят, работят или просто чакат наблизо!

Интересни Статии