Топ 6 червени флагове за връзка (тези мъже трябва да ви изпращат тичащи!)

Няма нищо по-лошо от това да влезеш във връзка с човек, когото си мисля е материал за гадже ... само за да се справя с тотален шут. Говоря за пълен нарцисист в краен случай.

Човек, който се интересува само за себе си. Егоистичният, студен манипулативен шут, който емоционално ще ви използва и психически ще ви малтретира, докато не се разболее от вас .... (и вече ви е взел за всичко, което имате).

След това, когато той няма оставена цел за вас, той просто ви изхвърля. И ти си толкова счупен. Вие сте толкова по-зле, отколкото когато за пръв път започнахте да се срещате. Сякаш не можете да си спомняте човека, който сте били преди началото на връзката.Всичко, което искате е облекчение. Всичко, което искате, е някаква спасителна линия. Нещо, което ще ви даде сили да вземете парчетата от вашата разбита психика и изгубена душа.

Това са чувствата, през които много жени преминават ежедневно. Независимо дали са толкова крайни или просто улавят тези емоции до известна степен, това е тип болка, която искам да не изпитва нито една жена.

Това е въпрос, който получих от читател:

„Срещам се със същия човек от почти седмица. Работата е там, че имам навика да се срещам с глупости, губещи и просто лоши момчета. Този човек не е действал сенчесто ... все пак, но искам да знам със сигурност дали има признаци, че трябва да изкопая човек, преди да е станало късно, очевидно ги пропускам. Писна ми да се навивам на губещи, които ме оставят безчувствен и сам. Просто искам да мога да подредя онези от добрите. Моля помогнете!

Какво ми казва дали съм в лоша връзка ?! “

Вземете теста: Трябва ли да се разделите с него?

След като работих с толкова много клиенти, научих, че много жени не знаят разликата между „простите грешки” и по-зловещите червени знамена, които трябва да ви предупредят за връзка.

Понякога просто усещаш, че нещо не е наред ... Може би той не ти показва нивото на уважение, което очакваш от мъж, или може би напълно игнорира твоите граници и личното пространство.

Ти си мислиш, „Може би това е само веднъж“.

'Може би това е просто негова странност.'

'Е, той изглежда мил човек. Мога да преодолея това нещо, нали?'

Или дори 'Нещата ще се подобрят. Те трябва, нали?

Понякога някои от най-„очевидните“ червени знамена са напълно игнорирани и последствието е разбито сърце.

Работата е там, че много жени са обучени от ранна възраст да приемат тези червени знамена за нормални. Случвало ли ви се е някое момче да ви дразни на детската площадка безмилостно, само за да ви кажат, че „просто ви дразни, защото ви харесва“?

ИЛИ

Случвало ли ви се е да почувствате, че нещо е сенчесто ... и достатъчно сигурно, че той е неуважителен, груб или дори откровен женкар?

Е, това е пълно B.S. и не е нужно да се примирявате повече с това Просто трябва да знаете какво да търсите.

Топ червени знамена, които един мъж трябва да ви изпрати тичане:

1. Той лъже

Не ме интересува дали лъже за възрастта си или удобно забравя да ви каже важни неща (като бизнес среща ...). Ако ви лъже по някаква причина, той би трябвало да е извън погледа ви и извън ума.

2. Той игнорира зададените от вас граници

Ако той клюкарства за информация, която по-скоро не споделяте, докосва ви, когато не я искате, или се опитва да ви подтикне към неща, които не искате да правите ... не губете времето си за него. Ако го направите, вие само се настройвате за сърцебиене и неудовлетвореност по-късно по пътя.

3. Той е Цар на драмата

Той започва спорове и се бори, и то не само с вас. Ако се оставите да се придържате към този негатив, това ще се отрази на вашата собствена вибрация, ще намали собственото ви настроение и ще ви остави да се чувствате изтощени и нещастни.

4. Той не се разбира с приятелите си

Приятелите ти наистина, наистина не го харесват. Ако имате дългогодишни приятели, които изразяват 'червени знамена' за човек, чуйте ги. Може да имат нещо наистина важно да кажат. Понякога е наистина трудно да видите нещо негативно във връзката ви, когато собствените ви емоции са обхванати от него.

Вземете тази викторина и разберете Искате ли да бъдете заедно?

5. Той е твърде зает за вас

Ако той е твърде зает за вас, вероятно има причина за това. Това е 'възрастта на комуникация', при която можем да се свържем с нещо с натискането на няколко бутона. Не е трудно да определите няколко минути, за да се обадите или да изпратите текст.

И ако всъщност не сте се срещали или ходите на срещи с него? Има шанс той или да види други жени, или не ви вижда достатъчно важни, за да отделите известно време от натоварения си график.

Ако мъж иска да те види, той ще си направи време.

6. Той те кара да се чувстваш лошо

Емоциите могат да бъдат объркващи ... особено ако имате съкрушение. Ако чувствате, че той е сенчест и не ви дава причина да мислите друго, не се заблуждавайте, че вярвате, че си заслужава да се придържате.

Най-трудната част за 'лошите' момчета, които трябва да ви изпратят на бягане ... е самото бягане. Но повярвайте ми, щом се отделите от токсични хора, животът ви ще се промени към по-добро.

Ако сте около него, защо бихте искали да сте с този човек?

Мъж е или съвместим с теб, или не е. Може да объркате, че сте съвместими с преживяването на емоционални влакчета. Ако винаги се чувствате зле, напрегнато или нервно да го напусне или той да не ви иска повече, когато ви покаже признак за одобрение и сигнал, че се придържа, може да почувствате изключително облекчение.

Това чувство на облекчение за разлика от ниското ниво на тревожност и постоянно напрежение може да бъде сбъркано с щастие и е това, което ви кара мисля вие сте съвместими.

Ниското прави нуждата от високото, но „високото“ всъщност не е „високо“. Той не прави живота ти По-добре, Той просто те кара да се чувстваш така лошо че когато получиш това облекчение, то Изглежда добър за сравнение.

Това се казва ... всяка връзка го прави поемайте работа. Не се заблуждавайте, че мислите, че просто ще срещнете перфектен мъж и всичко ще бъде слънце и маргаритки до края на живота ви.

Ако не влагате добри настроения и честни усилия във връзка (или дори запознанства), няма да получите добри вибрации и честни резултати в замяна.

Опитайте първо да изчистите ума си от подозрение, доведете се на „щастливо място“ и след това опитайте отново. Ако все още чувствате, че вашият човек е сенчест, тогава може да си струва да си тръгнете. Ако чувствате, че той може би току-що е направил лошо първо впечатление, дайте му втори кадър.

Забелязали ли сте някакви червени знамена, които не споменах тук? Имате личен опит с нещо, което споменах по-горе? Имате ли конкретен мъж в живота си, който не знаете дали да бягате или да останете с него?

Уведомете ме в коментарите по-долу!

Искате да разберете със сигурност дали трябва да се разделите с него? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Трябва ли да се разделите с него“ още сега и да разберете дали наистина трябва да се разделите с него ...

Вземете теста: Трябва ли да се разделите с него?

Трябва ли да се разделите с него? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите взаимоотношения Червени знамена

  1. Той лъже
  2. Той игнорира зададените от вас граници
  3. Той е Драма-крал
  4. Той не се разбира с приятелите си
  5. Той е твърде зает за теб
  6. Той те кара да се чувстваш лошо

Интересни Статии