Топ 7 причини защо мъжете напускат жените, които обичат

Вие сте тук, защото искате да знаете причините мъжът да напусне жената, която обича,

Изглежда невъзможно на лицето си, нали? Ако мъж наистина обичаше някого, нямаше ли да отиде до краищата на земята, за да остане с нея и да бъде с нея?За жени, които са били заслепени от раздяла, първият въпрос винаги е 'защо?'„Защо ме напусна? Какво сгреших? Как можеше да иска да си тръгне, когато винаги сме били толкова влюбени? “

Истината е, че мъжете и жените, дори и да обичате някого, ако не сте щастливи (и не виждате връзката да се подобрява), правите най-доброто за вас и го пускате.Така че, ако сте били шокирани от мъжа, когото обичате, неочаквано прекратява връзката, въпреки че той все още ви обича, ето най-честите причини един мъж да напусне жената, която обича,

Вземете теста: Губи ли интерес?

7-те най-големи причини защо един мъж ще напусне жената, която обича

1. Връзката се чувства като емоционална тежест за него

Говорих за това много в други статии, защото се отнася за повечето връзки: връзката трябва да е черешката на тортата, а не самата торта.

Какво искам да кажа с това?Искам да кажа, че страхотна връзка се развива от двама души, които имат собствен живот и собствено щастие, които обединяват живота си и създават щастие един за друг.

Във всички страхотни отношения и двамата партньори не зависят един от друг за своето щастие, те внасят своето щастие във връзката.

Твърде често отношенията могат да се сринат в емоционално зависими капани, където и двамата партньори се опитват да извлекат щастието си от връзката, а не носи щастие в връзката.

Ако това се случи, вместо да се чувства като той може да бъде щастлив с вие ще се почувствате като той отговорен за вашето щастие - като той е обременен от работата да се увери, че сте щастливи.Този вид динамика във връзката е токсичен - в крайна сметка един или двамата партньори се уморяват да поемат отговорност за емоционалното състояние на другия човек и нещата се разпадат.

Така че, ако тя се опитва да извлече щастието си от връзката и той чувства, че това е по-скоро бреме, отколкото радост в живота му, това може да го накара да си тръгне - дори и той да я обича.

2. Връзката е изключително негативна

Това се свързва с номер 1.Добро правило е човекът да иска да остане във връзка, ако се чувства добре. Това не означава, че той ще се откаже от връзката, когато вторият път стане труден - момчетата ще издържат на тежки моменти за жена, която те обичат, както жените.

Но колкото по-дълги неща остават отрицателни и колкото по-дълго се усеща усилието да бъдете заедно, толкова повече ще тежи на него - точно както би тежило върху нея, ролите бяха обърнати.

Нито мъжете, нито жените ще се задържат в негативна ситуация, която се чувства зле да бъдеш завинаги. В крайна сметка този вид негативизъм ще разпадне отношенията.

Така че, ако нещата са били лоши за известно време - може би тя е депресирана, или се бори през цялото време, или по друга причина, че повечето дни са заедно, се чувства по-лошо, отколкото добро - той почти сигурно в крайна сметка ще си тръгне, независимо колко обича я.

3. Целите за дългосрочни отношения са несъвместими

В един перфектен свят хората биха били на преден план за това, което искат от живота.

Може би той иска деца, а тя никога не вижда да ги иска. Може би иска да живее на мястото, на което е израснал, докато тя по-скоро ще пътува. Може би той иска да спаси и да се пенсионира до 50, докато тя по-скоро би се радвала на живота и ще продължи да работи по-късно по-късно.

Ако сте готови за големи житейски решения като това сравнително рано в отношенията, това ви спестява болката да разберете, че имате несъвместими житейски цели по-късно, и да трябва да направите най-трудния избор.

Ако и двамата партньори не могат да намерят компромис по проблем, който е наистина важен и за двамата, това може да ги раздели. Ако искате различни неща от живота, дори и да се обичате, раздялата все още може да бъде единственото решение.

4. Чувства се, че не може да бъде себе си

Много хора ще ви кажат, че един човек ще остави жена, която обича, защото тя го 'заяжда' твърде много ... или че се чувства като тя се опитва да го 'оправи'.

И макар че това е точно, не показва цялата картина.

Страхотните отношения са за съвместимост. В една страхотна връзка и двамата партньори могат да бъдат цели, честни, истински себе си - без преценка и без прекалено много триене.

(Разбира се, ще имате погледи за домашни любимци по отношение на партньора си по същия начин, по който ще ги имат и за вас. Говоря за това, че триенето е голямо време.)

Ако човекът се чувства така, че не може да бъде себе си около партньора си - независимо дали това е защото се чувства така, сякаш тя го заяжда, когато е неговото истинско Аз, или защото тя не харесва начина, по който се държи, когато е честен и истински и се опитва да го промените или „оправите“ - ще му се надявам.

И ако той чувства, че просто не може да бъде себе си около нея, без да получи негативност от нея в замяна, може би е достатъчно да го накара да си тръгне, дори и да е влюбен в нея.

5. Сексуалният живот се забавя или дори спира

Част от всяка добра връзка е намирането на баланса между нуждите и желанията за интимност между двамата партньори.

И въпреки че забавянето на сексуалния живот е нормална част от всяка дългосрочна връзка, все пак трябва да има баланс, при който и двамата партньори смятат, че техните нужди са удовлетворени.

Ако или мъжът, или жената се чувстват, че няма достатъчно секс във връзката и се чувстват, че ситуацията няма да се промени, достатъчно е да ги накарате да се питат дали си в тази връзка си заслужава.

6. Той е уморен да се сравнява с други мъже

В основата на всяка връзка стои радостта и щастието, които идват от знанието, че сте избрани - от всички останали по света - от вашия партньор.

Радостта, която идва от това да знаеш, че партньорът ти те е избрал, а ти конкретно, да бъдеш с, е част от двигателя, който прави всякакви добри отношения.

Той иска да се чувства като, че го избираш и да избираш да бъдеш с него всеки ден - точно както искаш да се чувстваш така, сякаш той избира теб с всеки ден.

Така че, ако се чувства като, че не е първият ви избор - ако чувства, че се сравнява отрицателно с други мъже и че не се подрежда - това ще разруши радостта му и желанието му да бъде във връзката.

Ще се почувства като „втори избор“ или по-лошо, като че ли сте с него от съжаление или защото сте решили, че не можете да се справите по-добре от човек с втори клас.

Никой не иска да се чувства така, това е ужасно чувство. Ако това е чувството, което получава от връзката, достатъчно е да го накарате да иска да си тръгне, дори и да е влюбен.

7. Единият или двамата партньори са спрели да положат усилия и да се грижат за себе си

Това е подобно на №5 - в това, че при всякакви дългосрочни отношения е естествено хората, които участват, да си позволят малко.

Ключовите думи тук са „малко“ - да се отпуснете някои е добре, но напълно да спрете да се грижите за себе си е друго нещо.

Обща нишка, поради всички тези причини, който един човек може да остави жена, която обича, е, че той може да се чувства като жената, в която се е влюбил, вече не съществува.

Хората се променят и всеки се променя с течение на времето. Но има разлика между това да се променяш и остаряваш, в сравнение със спирането на усилията.

Ако той се чувства като човекът, в когото се е влюбил, го няма, заменен от някой, който е спрял да се опитва и който не проявява никакво желание да започне да се опитва отново, това може да бъде достатъчно, за да го изтласка от връзката - дори и наистина обичай я на първо място.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Основните причини защо мъжете напускат жените, които обичат

  1. Връзката се чувства като емоционална тежест за него.
  2. Връзката е изключително негативна.
  3. Целите за дългосрочни отношения са несъвместими.
  4. Чувства се, че не може да бъде себе си.
  5. Сексуалният живот се забавя или дори спира.
  6. Омръзна му да бъде сравняван с други мъже.
  7. Един или двамата партньори спряха да полагат усилия и да се грижат за себе си.