Основните причини, поради които бившият ви може да остане в контакт с вас

Ако отдавна сте се разделили с бившето си гадже, но се чудите защо той все още остава във връзка с вас, тогава може да има повече от това, отколкото да ви срещне окото.

И момчета, и момичета могат да изберат да поддържат връзка с бившия си по различни причини. Ето обаче най-честите причини, поради които момчетата искат да поддържат връзка с бившите си приятелки.Защо остава във връзка с вас

Все още са влюбени в теб

Това е една от най-честите причини човек да поддържа контакт с бившата си приятелка. Ако това е така, тогава човекът най-вероятно е наясно с чувствата си към вас, но може да не иска да го признае от страх от отхвърляне или смущение. Но шансовете са, че ако това е неговата причина, тогава той тайно държи нещата да се променят, за да го върнете обратно.Гледайте неговото поведение и действия около вас, особено ако има други момчета наоколо или ако му споменете за човек, с когото се срещате. Става ли лесно развълнуван или поведението и действията му се променят по някакъв начин? Ако е така, това може да означава, че той все още държи факла за вас.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Те все още са привлечени от вас

Подобно на бившия, който все още е влюбен във вас, той може да не е напълно с глава, но все пак ви намира горещи. Така че защо той все още остава в контакт с вас? Причината е проста; по-голямата част от момчетата, които казват, че остават в контакт с бившите си приятелки, е така, че да имат възможността да се свържат отново с вас в бъдеще, когато или вие, или те станат несемейни.Това не е голяма тайна, много жени също казаха, че правят същото. Никой не обича да бъде сам, така че ако и когато настъпи това време, и мъжете, и жените казват, че биха помислили да отправят бившата си покана за близка среща.

Това, разбира се, може да се обърка и да разбуни много емоции от миналото. Ако обмисляте да се свържете с бившия си, тогава обмислете внимателно причините за раздялата и как свършиха нещата между вас двамата. Второ, също така е важно да помислите как бихте приели вие или той, ако нещата не се получат отново най-добре.

Ако искате да се върнете заедно с бившето си гадже, тогава можете да прочетете нашето „Как да го спечелим и да го накараме да иска от вас“ статия тук,Имате същата група приятели

Споделяне на същата група приятели може да бъде трудно за повечето двойки, когато се разделят, ако това е тяхната ситуация. Ако имаш една и съща група приятели, може да е трудно да се пребориш с бившия, тъй като е изложен на постоянен риск да се натъкнеш на тях или поне да чуеш всичко за онова, което правят чрез общи приятели.

Въпреки това, когато това неудобно време е отминало, много бивши двойки откриват, че могат и биха искали да продължат да бъдат приятели, ако споделят една и съща група приятели.

Така че това, че оставаш приятел с бившия си в тази ситуация, не означава непременно, че той все още има чувства към теб или се интересува да се върнеш заедно, така че се старай да не четеш прекалено много неща.Ако сте приключили с добри отношения с бившия си и романтичните чувства, наистина са минали от двете страни, тогава бившият ви всъщност може да стане доста близък приятел.

Сексът беше страхотен и той не беше забравил

Колкото и ужасни да са били отношенията, ако сексът е бил страхотен между двама ви, тогава бившият ви определено ще го запомни!Момчетата са много визуални и често ще си припомнят страхотни срещи с бившия си, когато мислят за вас.

Ако наистина сте му показали добро време, той може да не е напълно готов да ви пусне и може да иска да поддържа връзка, в случай че шансът се появи отново.

Изглежда, че той ви изпраща текст само късно през нощта или той е някак внушителен на езика си, когато говори с вас? Ако е така, тогава това са добри признаци на неговите намерения.

Ако не се занимавате с позвъняване през нощта на плячка, тогава да му кажете тънко, че няма да се случи, е най-милото, което можете да направите. След като получи съобщението, той трябва да ви остави на мира.

Ако обаче и вие сте готови за същото, първо помислете за чувствата си и дали и двамата бихте могли да се справите отново с физическото си обвързване без ангажираност. Ако той е доста незрял от чувствата си или ако някой от вас не е истински над другия, тогава може да не е добра идея.

Той е истински хубав човек

Да, това е възможно, задъхан! Всъщност има някои наистина приятни момчета, които се грижат за бивш или двама и законно искат да знаят как се развиват.

Много жени биха били изненадани да научат, че много момчета всъщност са доста чувствителни. Ако сте имали добра връзка с него по време на връзката си, тогава шансовете са, че той все още може да се грижи за вас и да иска най-доброто за вас, дори ако вече не е влюбен или привлечен от вас.

Как изглежда емоционално, когато е около вас в сравнение с преди, когато сте били в отношения с него? Ако някога той е бил много привързан с вас, когато двамата сте били заедно, но сега действа по по-платоничен начин, тогава има вероятност той да не мисли за вас по същия начин.

резюме

Момчетата често ще поддържат контакти с бившия си по различни причини, но вероятността често да е причината е, че те все още се интересуват да се съберат по един или друг начин с вас.

Опитайте се да не четете твърде много в него, но бъдете наясно с неговите действия и поведение, когато той е около вас.

Ако не чувствате интимно събиране с него, тогава го уведомете фино по начин, който няма да навреди на чувствата му или да го смути. Ако обаче ви е интересно да преследвате нещата с него, тогава първо обмислете чувствата си и как може да реагира, ако нещата не вървят гладко между вас.

Статия, внесена от Американското дружество за запознанства в http://www.asnamnat.org,

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Това са най-големите причини, поради които бившият ви може да остане в контакт

  • Те все още са привлечени от вас
  • Имате същата група приятели
  • Сексът беше страхотен и той не е забравил
  • Той е наистина приятен човек

Интересни Статии