Най-важните знаци, които трябва да кажат дали ви харесва един срамежлив човек

Значи искате да знаете как да разбера дали срамежлив човек ви харесва,

Не е лесно!Не можеш да минеш по много от нормалните признаци, че един човек те харесва ... защото срамежливите момчета се държат различно много от времето, когато харесват някого.Това обаче не означава, че не можете да разберете дали един срамежлив човек ви харесва или не. Всъщност много от признаците, които един срамежлив човек издава, че ви харесва, ще бъдат много по-очевидни от човек с повече увереност.

Не само това, но ето още един фактор, който работи във ваша полза: срамежливите момчета не е задължително да играят игри или да са тънки в това да ви харесат. Ако той няма увереността да ходи нагоре и да ви изиска, няма да има увереността да играе трудно, за да получи или по друг начин да се опита да играе игри с вас.Така че не се отчайвайте!

Ще ви дам най-големите признаци, че срамежлив човек ви харесва в момента, така че да можете да знаете със сигурност как се чувства към вас, дори ако е твърде срамежлив, за да ви моли.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Най-големите признаци, които ви харесва един срамежлив човек

Той открадва погледи към вас, когато не гледате

Срамежливите момчета не е задължително да имат смелостта да говорят много с вас.Или ... изобщо.

Някои момчета са толкова срамежливи, че дори разговорът с момичето, което харесват, е непреодолимо предизвикателство.

Но това не е пречка да се опитате да разберете дали той ви харесва. Има много невербални улики, за да потърсите това означава, че той крие таен пламък за вас.

Например, ако срамежлив човек се интересува от вас, той ще ви гледа. По-често от обикновено.Всъщност, ако той е твърде срамежлив, за да говори с вас, но той наистина ви харесва, почти е сигурен, че ще ви гледа много - особено когато смята, че не гледате.

Така че, ако го хванете да се взира в вас и знаете, че е твърде срамежлив, за да се приближи до вас - това е огромен знак, че ви харесва.

Той ви говори много онлайн

Това върви ръка за ръка, тъй като той е твърде срамежлив, за да говори с вас лично.Голяма част от времето, момчета, които са срамежливи в реалния свят, са много по-отворени и приказливи онлайн. Има нещо за взаимодействието, което не е лице в лице, което е много по-малко нервно и страшно, отколкото да си говорим лично.

Така че, ако човек се държи супер срамежливо, когато е около вас, но говори с вас много онлайн или чрез чат или текстови съобщения във Facebook, това е голям знак, че той се интересува и просто е твърде срамежлив, за да действа лично върху него.

Той изглежда заинтересован, но никога не прави ход

Това е знак, че ще трябва да вървите с червата си.

Ако търсите по тази тема, защото сте сигурни, че човек се интересува от вас, но той просто не е направил ход върху вас, така че се чудите дали е срамежлив ... е, тогава вероятно сте прав ,

Истината е, че ако той наистина е срамежлив, той може да ви надпревари, но просто е твърде уплашен, за да направи ход.

В крайна сметка тонове момчета се ужасяват от отхвърляне. Възможността да бъде отхвърлен може да е твърде много за него.

Така че, ако инстинктът ви на червата е, че той определено се интересува от вас и единственото, което ви задържа, е, че не е направил ход - вашият инстинкт на червата вероятно е правилен.

Изглежда супер нервен и тромав, когато си наоколо

Много момчета стават странни около момичета, които харесват. Те действат по различен начин, отколкото обикновено, говорят по-различно, отколкото обикновено, а някои момчета се изнервят толкова, че стават много по-тромави, отколкото обикновено.

Обикновено момчетата, които са естествено срамежливи, се изнервят и тромави, когато тяхната съкрушителност е наоколо.

Очевидно тук има предостережение. Ако той е винаги нервен и тромав, и не само когато сте наоколо - тогава е много по-малко вероятно той да е нервен, защото ви харесва, и много по-вероятно е да е нервен и тромав през цялото време.

Но ако той веднага стане по-нервен, когато влезете в една стая - независимо дали той започва да заеква, или изпуска нещо, което държи, или изведнъж има нервен език на тялото, или дори се спъва върху нещо - това е голям знак, че ви харесва, но твърде е срамежлив, за да каже нещо по въпроса.

Приятелите му го дразнят, когато си наоколо

С остаряването това очевидно ще се случва все по-малко. Това е доста непълнолетно нещо, но никой да не казва, че мъжете не се държат непълнолетни, независимо на колко години са.

Ако той ви харесва, но е твърде срамежлив, за да каже нещо за него, приятелите му може би знаят за него. Всъщност те вероятно ще го направят, тъй като те ще бъдат единствените, които са достатъчно уверени да говорят за това.

Затова обърнете внимание на това как действат приятелите му, когато сте около него. Правят ли му странни шеги, които не разбирате съвсем? Усмихват ли му се, когато ти каже нещо? Вибрата ли е, че те знаят нещо, което не знаеш?

Ако е така - това може да е знак, че той е заинтересован, но срамежлив.

Той се отнася с вас по-различно от другите жени

Това е големият знак. Той е истинският, независимо колко е срамежлив.

Момчетата се отнасят към жените, от които се интересуват по различен начин, отколкото към другите жени. Не могат да му помогнат - когато човек се интересува от жена, тя е специална за него, така че, разбира се, той ще се отнася с нея по различен начин.

Тук много жени се объркват с момчета. Те смятат, че човек, който флиртува с тях, трябва да ги хареса - когато наистина може да флиртува с всеки, когото срещне и това е само неговата личност.

Ето защо е толкова важно да наблюдавате поведението му и да разберете дали се отнася с вас различно отколкото другите жени в живота му.

Ако той се отнася с теб както към другите жени, които познава, това е огромен знак, че той не чувства нищо особено към теб.

Но ако той се отнася с вас по различен начин - дори да е наистина срамежлив и неохотен да говори с вас, когато може да разговаря с други жени - това може да е голям знак, че ви харесва.

Колкото и да е срамежлив.

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Това са знаците, които ви харесва срамежлив човек

  1. Той краде погледи към вас, когато не гледате.
  2. Той ви говори много онлайн.
  3. Изглежда заинтересован, но никога не прави ход.
  4. Изглежда супер нервен и тромав, когато сте наоколо.
  5. Приятелите му го дразнят, когато сте наоколо.
  6. Той се отнася с теб по различен начин от другите жени.