Истината за това как момчетата се справят с прекъсванията

Много жени идват при мен, чувствайки се много объркана относно действията на своя човек след раздялата ... и въпросът обикновено става така, 'Как момчетата се справят с пробивите? “

Сега, през повечето време, ако една жена ми задава този въпрос, гаджето й прави едно от четирите неща:Обичайните начини момчетата се справят с прекъсвания

  • Той прекъсва всички контакти и не я игнорира
  • Изглежда, че той непрекъснато се държи с нея
  • Той започна да има тонове стойки за една нощ с различни жени
  • Той скочи с глава право в нова връзкаИ напълно разбирам защо тези действия биха били объркващи за жена, която просто приключи връзката си. Много жени се завъртят напълно изгубени защо той ще прави тези неща, ако се грижи за нея и се чуди дали бившият й все още я обича - или ако изобщо се е интересувал.

Ето източника на объркването: не е за вас.Вземете теста: Егоист ли е?

Действията му не са за вас или за вашата връзка

Проблемът с този начин на мислене е, че той предполага, че прави тези неща специално, за да получи реакция от вас. Това мислене разглежда поведението му и го прави за вас, когато наистина е всичко за него.

Всички изброени по-горе действия са в отговор на едно нещо - как се чувства вътре в себе си. Ако започнете да ги гледате през този обектив, всички те имат перфектен смисъл.

Всяко едно от тези поведения от него е начин за справяне с емоционалните сътресения вътре в себе си. Нека преминем през тях един по един, за да можете да видите точно какво имам предвид (и спрете да се обърквате от действията му след разпадане, така че можете да останете силни след разпадането си).Прекъсна контакт

Ако той прекрати всички контакти с вас, това означава, че не иска да се справя с негативните емоции, които предизвиква при разпадането ви.

Той знае, че говоренето с вас само ще го накара да се почувства по-зле - а също така вероятно знае, че няма да постигне нищо.

Ако не иска да се върне заедно с теб, той знае, че ако говори с теб, всичко, което ще направи, е да го накара да се почувства ужасно - и иска да избегне това.Той не се опитва да бъде глупак - той просто се опитва да запази емоционалния си здрав и благополучен начин.

Много от времето, когато човек прекрати контакта с жена след раздяла, тя приема, че той изобщо не се е грижел за нея. Далеч от това.Не че той никога не се е грижел за теб - той се опитва да даде място за изцеление. Ако продължава да говори с вас, няма да може да го направи.

Гледайте видеоклипа: Как се справят момчетата с прекъсванията: какво трябва да знае всяка жена

Изглежда, че е огромен шут към теб

Ако той се измъкне като масов шут след раздялата - има вероятност наистина да е груб към него.

Колкото повече му се струва, че е той, толкова по-лошо се чувства от раздялата. Някои хора се хвърлят, за да не се справят с негативните емоции в себе си - това е техният начин да се опитат да се справят с вътрешната си мъка.

Това не се оправдава с действията му, ако той наистина е голям шут - но той ви казва защо го прави.

Забележка - не казвам, че е така Добре за човек да е шут след раздяла - далеч от това. Това, което казвам, е, че неговите резки действия са свързани с него ... не с вас.

Всъщност можете да вземете този принцип и да го приложите през целия си живот. Случвало ли ви се е да се почувствате напълно като непознат, като да ви крещи - нещо като да викате над нещо наистина незначително или да имате огромно гневно духане над нищо?

100% от времето - този огромен гневен взрив от непознат е за това какво става техен живот - не за теб. Как може да стане за теб, тъй като идва от непознат?

Ако някой има силна емоционална реакция към нещо на пръв поглед второстепенно - всичко зависи от това как се чувства вътре и проблемите, с които се справя - и съвсем не към вас.

Когато разберете, че не става въпрос за вас, можете да се приближите от позиция на съчувствие - и да заобиколите 99% от гнева им.

Същото е и с бившия ви Ако ви се струва, че той е голям шут към вас - става въпрос за това какво става с него, а не за вас. Когато осъзнаете това, можете да се издигнете над него и да не му позволявате да ви повлияе - вместо да играете обратно в него и да се почувствате ужасно.

Той започва да има тонове стойки за една нощ

Ако човек прави това, на жената може да изглежда като него продължи бързо след разпадането - което не може да бъде по-далеч от истината.

Момчета, които правят това, обикновено са типът, който се нуждае от външно валидиране, за да се чувстват добре в себе си. Чувствата му за стойност и самочувствие идват от положителното внимание от страна на жените - и когато вие се разделихте, той загуби източника си на самочувствие.

Когато момчета, които мислят по този начин, изведнъж губят своя източник на самочувствие, понякога изпадат в паника и се навиват да спят с тонове различни жени в опит да „докажат“ на себе си, че са стойностен човек.

За съжаление, това не работи. Извличането на вашето самочувствие от външни източници и валидиране никога не се получава в дългосрочен план. Истинското самочувствие трябва да идва отвътре - не може да се приема отвън.

Така след като той има всичките си случайни стойки за една нощ и се мята, те ще започнат да се чувстват кухи към него - и той ще бъде оставен да се изправи пред негативните чувства вътре в себе си. Той не може да бяга от тях завинаги - защото те са вътре в него, следвайки го където и да отиде.

Той скочи право в нова връзка

Има няколко различни сценария за този: или той ви е изхвърлил и е влязъл в нова връзка веднага, или сте го изхвърлили и той е влязъл в нова връзка веднага.

Ако ви е изхвърлил - тогава ще съжалявам да ви кажа, че вероятно е срещнал някой нов, с когото е искал да бъде и е свършил нещата с вас заради него.

Това е гадно - и съжалявам, че се случи. Всеки човек е преживял подобно нещо в един или друг момент и единственото нещо, което трябва да се направи, е да работиш през болката от разпадането и да продължиш.

ако скъсахте с него - тогава това е много подобна ситуация с човекът, който излиза и има тонове стойки за една нощ с различни жени.

Той се опитва да запълни дупката в живота си, която сте заели. Той взе много от собствената си стойност от факта, че е в отношения - така че когато приключите с нещата, той изпитваше силна нужда да си върне източника на самостойност възможно най-бързо.

Това означава да излезете и да намерите някой друг, с когото да се свържете възможно най-бързо. И от ваша гледна точка напълно разбирам защо може да изглежда, че той никога не се е интересувал от вас.

Но когато го погледнете от неговата гледна точка - той се опитва да запълни дупка в себе си, защото се чувства ужасно в себе си, ако не го направи.

Това не казва нищо за вас или за връзката, която сте имали - и всичко за това, от което се нуждае, за да се чувства добре в себе си.

Ето основната точка да се откажете от всичко това: след раздяла, ако направи едно от тези четири неща, това е защото се опитва да избяга от негативните чувства от разпадането.

И истината е, колкото и бързо да бягате, никога не можете да избягате от негативните чувства вътре в себе си.

Можете да се опитате да ги прикриете, или да ги погребете в секс, алкохол или друг вид бягство ... но след като се уморите да бягате, негативните чувства все още ще има там вътре, които чакате да се обърнете към тях.

Единственият начин да се справите с негативните емоции е да ги признаете, да се изправите срещу тях и да работите чрез тях.

Така че не се притеснявайте за действията му след разпадане - те не означават нищо за вас и не казват нищо за това, което връзката ви всъщност означава за него.

Когато имате съпричастност да осъзнаете, че всичко, което прави, произтича от негативни чувства вътре в себе си, с които се опитва да се справи, тогава всичко става ясно - и никога не трябва да се чувствате объркани или ужасни за това как един човек се справя с раздяла някога отново.

Надявам се тази статия да ви е помогнала да разберете как момчетата се справят с разбиванията. Важно е да осъзнаете, че с течение на времето след разпадането ви шансовете да се съберете отново стават все по-малки и по-малки, докато изобщо няма шанс. Ако не направите нещо в момента, има вероятност да го загубите завинаги, така че не пропускайте този шанс да откриете как да го накарате да ви вижда като „единственият“ и да искате да бъде с вас и само с вас. Тази тайна формула, за да получите бившия си в ръцете си за добро, ще работи, но само ако го откриете в момента: Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

Искате ли да разберете дали той наистина е егоист? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Егоистичен ли е“ в момента и да разберете дали той наистина е егоистичен ...

Вземете теста: Егоист ли е?

Егоист ли е? Вземете теста

Интересни Статии