Изпробвайте тези 20 мръсни истини или смели въпроси за възрастни, които наистина да увеличат топлината

Така че преди да седнете там и да кажете:онзи! Защо някой с правилния си ум, особено зряла и уважавана жена, някога би искал да се занимава с нещо толкова детинско, като истината или смея? Кой прави това? “

Добре, разбирам, че звучи странно, но фактът е: истината или смееш ви позволява да казвате неща, които никога не бихте казали на глас и правите неща, които бихте имали само за нерви след употреба на алкохол. Истината или дръзновението ви позволяват да бъдете свободни, детински по добър начин и да се обвържете с човек, с когото може да не обвържете другояче.

Ако наистина искате да научите нови неща за вашия мъж - и забавлявайте се докато го правите, няма по-добра игра за игра от него от истината или да се осмелите. Дайте воля вашето вътрешно лошо момиче и изиграйте някоя секси истина или се осмелете с него тази вечер.Искам да кажа, че можеш да играеш монопол, но ... вероятно ще се разделиш и никога повече няма да се видиш.

Моралът на историята не е да играе монопол.

Вземете теста: Вие сте неговият тип?

Не, искам да кажа, че моралът на историята е, че можете да използвате тези супер горещи въпроси и се осмелявате в една истина или да се осмелите да играете с него, за да направите нещата наистина горещи, вълнуващи и забавни за двама ви.

Не искам да играя истината или смея, глупаво е

Не, ти си глупави.

Истината или дръзновението е чудесен начин да подправите нещата в спалнята - защото не само получавате много секси забавления с него, вие също научете за най-дълбоките му, най-тайни фантазии в безопасна, секси среда (1).

Обаче - това го прави не означава, че трябва да поведеш прилепа с най-гнусното, най-озлобено нещо, за което можеш да се сетиш.

Не забравяйте, че това не е, че не се опитвате да режисирате филма с най-висока оценка от x, за който се сетите - а за това, че е честен, открит и шега един с друг.

Искате A) да се забавлявате един с друг и B) да научите повече за това, което се обръща взаимно (2).

Ако започнете с наистина гадните неща, вероятно ще се завъртите, изключвайки се или поне ще направите нещата странни. Затова опитайте да започнете с малки, да се забавлявате и да работите по пътя си от там.

Не го правете преди да прочетете това:

Преди да изпробвате някоя от тези секси игри за истината или смея, вие имам да бъдем ясни по едно - не става дума за използване на истината или не смеете да разкривате подробности или тайни за миналото на другия.

Не се опитвайте да измамите партньора си да ви казва неща, които той не иска да ви каже - това е глупаво и това може сериозно да прецака връзката ви (3).

Например, ако искате да знаете дали той обича да гледа други жени... и кои жени обича да гледа - това би било лош въпрос да му зададете дали би ви разстроило да разберете.

Помислете по този начин - ако искате задайте му въпрос, но бихте се ядосали, ако отговори честно и не беше отговорът, който искате да чуете - не му задавайте този въпрос ,

Всичко е в отношението. Това е лека, забавна и закачлива игра - която има потенциала да се замърси много бързо.

Не го заливайте с нещо негативно, неприятно или сериозно.

Вместо това, използвайте го като възможност да изследвате непознатото помежду си. Игриво за нещо отношение върви много дълъг път.

Как да играем мръсна истина или смея

Добре - така че веднага след прилепа, не можете просто да излезете и да кажете „Ей, нека играем секси истина или се осмелявай“, когато се прибере от работа. Това е доста рязко - и вероятно ще го постави нащрек, точно това сте вие не искате.

Така че вместо това, пуснете предложението рано, че искате да играете по-късно същата вечер ... след като и двамата сте имали възможност да изпиете малко напитки и да получите малко подскачане и разхлабване.

Сега, сигурен съм, че всеки си спомня как да играе истината или да се осмели да бъде дете - но това е малко по-различно. Ще адаптираме играта за двама души и ще я направим похотлив ,

И двамата трябва да вземете по 20 фишове хартия и да запишете по 10 истини и 10 смели, които искате да поставите един на друг. Поставете всичките си истини в купчина и всичките си смеещи в купчина и го накарайте да направи същото.

На следващо място ще се редувате, като рисувате парчета хартия. Накарайте го да начертае един от вашите въпроси за „истина“ - и ако той не иска да отговори, вместо това трябва да нарисува и направете това вместо това.

След като той си отиде - отиваш. Начертайте една от истините му - и след това, ако не искате да отговорите, нарисувайте и направете каквото и да е секси дръзновение, за което се е сетил той.

И така, всичко, което е останало, е да пишеш истините и смееш! Ето няколко секси предложения, за да оживите играта си:

10 супер секси истини

 • Кое е най-неудобното, което си бил някога, докато правиш секс?
 • Правили ли сте някога секс с някой много по-млад или по-възрастен от вас? Коя е най-голямата разлика във възрастта?
 • Случвало ли ви се е да се опитвате да опитате да обвържете един друг?
 • Случвало ли ви се е да бъдете привлечени сексуално към някой, когото психически сте знаели, че е грозен?
 • Събуждате се утре като жена - какви мръсни неща правите по цял ден?
 • Какви фантазии имате, докато правите секс?
 • Бързо - кога за последен път сте се докоснали до себе си?
 • Можете да гледате само един вид филм с рейтинг x до края на живота си - какъв вид е той?
 • Ако можете да изберете един човек, който да се присъедини към нас за тройка, кой би бил?
 • Някога експериментирали ли сте с друг човек? Ако е така, хареса ли ви?

10 луди палави смели

 • Смея да се наведеш и да ме оставиш да те изплюя.
 • Смея да използвате езика си и с любов любов да си оближете краката.
 • Смея да играеш със себе си пред мен, в момента.
 • Смея да направиш страхотна, гола, секси снимка на двамата.
 • Смея да облечеш бельото ми и да го нося поне час и да видиш дали ти харесва.
 • Смея да сложите бита сметана върху частите на тялото ми, които искате да оближете и да я оближете всичко.
 • Смея да направиш секс лента с мен.
 • Смея да се оголиш и да играеш гол до края на тази игра.
 • Смея да изпробвате някои секс играчки, докато правите секс с мен - в момента.
 • Смея да ми обърнете внимание през следващите 15 минути - или докато не ме направите кулминация.

Вземете теста: Вие сте неговият тип?

Вие сте неговият тип? Вземете теста

Интересни Статии