Крайното ръководство за здравословни сирена

Днес ще говорим за сиренето и мисля, че всички сме тук по една причина ...

вкусно е ,

Сиренето е твърде вкусно, за да устои. Всъщност е изключително несправедливо ... колко вкусно може да бъде и непоносимо висококалоричното сирене.Не сериозно, ако сирене не е имало, дори не знам какво бих направил. Вероятно си пожелавам свят със сирене.

О, имате ли нужда от повече причини да ядете сирене? Какво ще кажете за това, че сиренето е чудесно за вас зъби също! Точно така, нивата на калций през покрива, плюс това понижава нивото на бактерии в устата ви, за да поддържате зъбите си чисти.

Достатъчно казано. Сиренето има някои ползи за здравето (1).

Ето 14-те най-здравословни сирена, които трябва да се задушат:

1. Чедър

Лично признание: Харесвам чедър най-доброто от всички сирена. Колкото по-остър, толкова по-добре. Той има малко повече калории от другите видове сирена, но на кого му пука - има толкова добър вкус.

Размер на порцията: 1 филийка (28 g), 113 калории, 7 g протеин, 9 g мазнини, 20% калций, 14% фосфор

Освен това има и други мазни храни, които имат и ползи за здравето (2).

2. Синьо сирене

Ако искате най-доброто сирене, кръстено на грешно написан цвят, най-добрият ви залог е да посегнете директно към сиренето блу. Бъдете внимателни - има повече натрий от повечето други сирена, но също така бъдете внимателни, добре е с буквално всеки храна. И преди бях пил сирене в сладолед и да, беше невероятно.

Размер на порцията: 1 унция (28 g), 99 калории, 6 g протеин, 8 g мазнини, 1 g въглехидрати, 15% калций, 16% натрий

Свързани: 5 изненадващи начина да ядете сирене за отслабване

3. Част Ским Моцарела

Плюсът е, че моцарелата има по-малко калории от повечето други видове сирене. Другият плюс е, че моцарелата с вкус на домат, босилек и балсамов винегрет божествен ,

Сиренето вероятно не е най-добрият начин понижавайте кръвното си налягане, но има и други по-вкусни начини да го направите.

Размер на порцията: 1 унция (28 g), 71 калории, 7 g протеин, 4 g мазнини, 1 g въглехидрати, 22% калций, 13% фосфор

4. Швейцарски

Швейцарското сирене е страхотно. идва с дупки в него. това е яко.

Освен това има калций, протеини и витамин В12. О, и е страхотно на сандвичи. Какво повече искаш?

Размер на порцията: 1 филийка (28 g), 106 калории, 8 g протеин, 8 g мазнини, 2 g въглехидрати, 22% калций, 16% витамин B12, 16% фосфор

5. Монтерей Джак

Това сирене е меко и меко (като моята стойка) и е чудесно на сандвич (като моята стойка). Отвсякъде ще намерите сирене от пипер, което е просто сирене „Джак Монтерей“ с люспи от люти чушки вътре в него, така че възниква въпросът защо изобщо продават Джак Монтерей, ако всички искат е пиперка. Не знам, вкусно е.

Тук трябва да се отбележи едно нещо: ако се опитвате да отслабнете, моля, моля ви, не отрязвайте сирене от диетата си Разрез тези други храни вместо. Благодаря ти.

Размер на сервиране: 1 унция (28 g), 104 калории, 7 g протеин, 8 g мазнини, 20% калций

6. Манчего

Това по-твърдо сирене от Испания се произвежда от овче мляко и е изработено в невероятно специфичен начин - толкова специфичен, че дори не могат да го правят извън определени части на Испания. Добре е сиренето.

Размер на сервиране: 1 унция (28 g), 120 калории, 7 g протеин, 10 g мазнини, 30% калций

7. Сирене Colby

Ако сте прекалено много да се ядете истински чедър, аз ще ви преценя - и можете да имате тази вкусна алтернатива. Страхотно е на салати и има по-мек вкус.

Размер на порцията: 1 унция (28 g), 110 калории, 7 g протеин, 9 g мазнини, 1 g въглехидрати, 19% калций, 13% фосфор

Плюс това, ако сте типът да получите желание между храненията, това може да ви помогне.

8. Козе сирене (Chevre)

Независимо дали го наричате с френското му име или с неговото американско копеле, знайте, че ще получите сирене с ниско съдържание на наситени мазнини и високо съдържание на много вкусен ,

Ако някога сте се наслаждавали на гръцка салата, това сирене вероятно е 90% от причината.

Размер на порцията: 1 унция, полусефт (28 г), 102 калории, 6 г протеин, 8 г мазнини, 1 г въглехидрати, 11% рибофлавин, 10% фосфор, 8% калций

9. Част Ским Рикота

Това са нещата, които влагат в каноли, така и вие зная ще е добре Това е нискокалорично, произведено от суроватка, с високо съдържание на аминокиселини и вкус невероятно. Сключена сделка.

Размер на порцията: 1 унция (28 g), 39 калории, 3 g протеин, 2 g мазнини, 1 g въглехидрати, 8% калций

10. Сирене Gruyere

Това е сиренето, за което всеки се сеща, когато чуе „френско сирене“. Е, с изключение на французите, но те не се броят. Ще получите по-малко натрий в това сирене от много други, което е плюс, а друг плюс е, че има вкус удивителен ,

Размер на сервиране: 1 унция (28 г), 116 калории, 8 г протеин, 9 г мазнини, 28% калций, 17% фосфор

11. Сирене пармезан

Ако някога сте яли някоя италианска храна, през целия си живот сте яли пармезан. И честно казано, благодаря на господар за италианците, защото сиренето пармезан е най-доброто и аз ще се бия с вас, ако не сте съгласни.

Размер на порцията: 1 унция, твърд (28 g), 110 калории, 10 g протеин, 7 g мазнини, 1 g въглехидрати, 33% калций, 19% фосфор, 19% натрий

12. Бри сирене

Честно казано, трябва да призная нещо тук - не ми пука за сирене бри. Плюс това, всъщност няма много храна за вас или калций в калорично тежък пакет. Рядка пропускане за категорията сирене.

Размер на порцията: 1 унция (28 г), 94 калории, 6 г протеин, 8 г мазнини, 9% рибофлавин, 8% витамин В12, 5% калций

13. Вилно сирене

В продължение на години странната диета на леля ви, изварата ви дава много вегетариански протеин в нискокалоричен пакет - макар и с тон сол.

Опитайте версията с ниско съдържание на натрий, за да се поддържате здрави.

Размер на порцията: 1 унция (28 г), 20 калории, 3 г протеин, <0 g fat, 1 g carbs, 5% sodium, 4% selenium, 4% phosphorus

14. Сирене Робиола

Ако първата ви мисъл беше „какво по дяволите е сиренето с робиола?“ не си сам. Вие също пропускате. Това е меко италианско сирене с а супер богат вкус - идеален за бисквити или хрупкав бял хляб ... или сладки плодове. Отидете в града.

Размер на сервиране: 1 унция (28 g), 90 калории, 4,5 g протеин, 8 g мазнини

Неща, които трябва да запомните:

Ако търсите по-здравословни сирена, доброто правило е, че меките сирена обикновено имат по-малко калории от твърдите сирена - защото имат повече вода на хапка. Освен това ще получите по-малко натрий в по-меките сирена.

Ако ще ядете сирене здравословно, най-важното нещо, което трябва да запомните, е контролът върху порциите. Да, откъсването на 1/3 от блока сирене и набиването му в устата се чувства страхотно, но не е здравословно за вас, без значение колко здравословно е сиренето. Предварително намалете количеството сирене, което искате да хапнете, и оставете останалата част от блока, за да предотвратите преяждането.

О, и купувайте био, ако можете и искате да сте супер здрави. Няма да имате антибиотици или хормони в сиренето си и животните ще бъдат лекувани по-добре.

В обобщение...

Най-здравословните сирена за ядене

 1. чедар
 2. Синьо сирене
 3. Част Ским Моцарела
 4. швейцарски
 5. Монтерей Джак
 6. Manchego
 7. Колби сирене
 8. Козе сирене (Chevre)
 9. Част Ским Рикота
 10. Сирене Gruyere
 11. Сирене пармезан
 12. Сирене Бри
 13. Извара
 14. Сирене Робиола

Интересни Статии