Най-доброто ръководство за това как да дадете мислена целувка

Искате да взривите ума му с някои ходове за заключване на устни, които ще го оставят без дъх? Или мислите да имате първа целувка и да се почувствате като се нуждаете от помощ - бързо? Мислите, че се лошите целувки, но се чувствате изключително несигурни за това и наистина не знаете какво да правите?

Ето всичко, което трябва да знаете за целувките, от всеки ъгъл. Повярвай ми, ще искаш да прочетеш това.1. Осъществяване на движение

Ако искате да целунете човек на вашите мечти , ще трябва да изпуснете някои съвети, които ви интересуват. Има няколко страхотни начина да му кажете едва доловимо, че искате да ви целуне - без всъщност да го казвате.Един чудесен фин сигнал е да го накарате да ви хване промъкващ се бърз поглед към устните му. Когато се опитвате да направите себе си възможно най-поканен, не стискайте устни. Вместо това ги дръжте меки и леко раздяла. Опитайте гланц за устни, за да изгладите напуканите устни и се уверете, че дъхът ви е свеж с мента.

Ако искате да започнете целуването, без да правите цяло ход, чудесен начин да го направите е да му целунете по бузата. Не забравяйте да поддържате устните си меки, не ги облизвайте на тази. Бъдете допълнително „нахални“ и го целувайте близо до ъгъла на устата си, за да сте сигурни, че ще получи намека!Вземете теста: Харесва ли ви?

Искате да го вземете мисля за теб романтично? Дайте му истински искрен комплимент - такъв, в който наистина вярвате за него. Когато му го дадете, направете контакт с очите и тихо му кажете - не толкова мек, че да не чува, но достатъчно мек, че да се наведе, за да го слуша.

Когато мислите за комплимент, който да му дадете, не му казвайте нещо, което няма романтично съдържание, като например: „Ти си наистина ли страхотно в бейзбола. ' Вместо това извлечете комплимента си от нещо романтично за него - като „Имаш толкова красиви очи“ или „Усмивката ти ме подлудява ...“

Той ли е все още не получавам намек? Може да е време да изравните, кажете му какво искате. Това не е необходимо да е неудобно - всъщност има няколко начина да зададете по злителен, секси начин.Можете да му кажете: „Искам да те целуна толкова зле, че ме кара луд ... “или„ Просто не мога да спра да те целя в момента ... “

След това - ако той не иска да се целува , никога не е било предназначено да бъде. Но ако той е в него, вие сте готови за някои ...

Как да целунеш момчето, което искаш

Когато го целувате, искате да поддържате устните си меки. В края на краищата, тук не целувате баба, целувате мъжа, от когото се интересувате! В началото, опитайте се да го целунете леко няколко пъти. Искате да започнете бавно тук - твърде много направо портата ще го изключи. Не се притеснявайте още за езика. Всичко е за леки, нежни целувки на устните един към друг. Движете се бавно и изградете очакване.Уверете се, че не трупате прекалено много слюнка (1). Drool е непривлекателен! Ако имате твърде много слюнка в устата си, поглъщайте я от време на време, за да избегнете бъркотия.

Ако сте готови - и двамата сте включени, можете да преминете към заключването на устните. Това е мястото, където позиционирате устните си така, че да се „заключат“ заедно, горната му устна отгоре на вашата, след това долната му устна, а след това вашата (2). Опитайте леко да целувате и смучете долната му устна, докато сте в това положение.

Не забравяйте да дишате! Когато го целувате, дишането през носа е вашата първа и най-добра опция, но ако носът ви е натъпкан по някаква причина, направете бърза почивка от целувките толкова често, за да можете да дишате. Ако го направите, няма какво да се смущавате! Ако дишате трудно, вашият партньор вероятно ще го приеме като знак, че наистина сте се включили и ще се чувства доста добре в себе си.Докато го целувате, не позволявайте на ръцете ви просто да увиснат отстрани! Опитайте да сложите ръцете си върху раменете му и малко увеличете топлината, като го дърпате по-близо. Можете да използвате ръцете си, за да погалите лицето му, или ако наистина искате да накарате двигателя му да се пусне, сложете ръка около гърба на врата му и я заровете в косата му.

Когато нещата стават горещи и тежки, опитайте да се подхлъзнете на някой език (3). Когато имате долната му устна между вашата, използвайте езика си и го прокарайте леко над устната му. Не ходете твърде бързо, по-бавно е по-добре, но не също бавен! След това внимавайте за отговора му.

Ако това го накара да се сближи с вас и започне да използва езика си, ясно е да кажем, че той го хареса и иска да увеличи интензивността на целувката. Ако той се отдръпне, опитайте да запазите нещата по-леки и по-малко тежки засега.

Повече ▼: Ето 10 неочаквани навика на щастливите двойки. # 10 Невероятни съвети!

Не забравяйте да смесвате нещата! Ако сте започнали да използвате езика си, не е нужно да го използвате по същия начин през цялото време. Можете да надградите до използване на много на езика, след това мащабирайте нещата назад или дори се върнете, за да целунете устните един на друг, ако се чувствате така. Когато не може да предвиди какво ще се случи по-нататък, неговото очакване ще премине през покрива.

Ако искате и чувствате настроение, опитайте ( леко ) хапе устните му, когато са между вашите. Пасирайте нежно зъбите си над долната му устна, като използвате възможно най-леко налягане. Искате да се движите бавно и леко, само за малко, преди да се върнете към редовното целуване. Ще разберете дали той се занимава с това, или не, дали отговаря, или продължава да ви търси, за да се гризете за устните му.

Не забравяйте да си направите почивки! Не се опитвайте да го целувате непрекъснато с часове (дори и да искате!) Можете да поддържате високата интензивност, като правите кратки почивки, за да прошепнете в ухото му, да го погледнете в очите или да прокарате ръце по бузите и шията му.

3. Какво ще кажете за първата целувка?

Ако се готвите да направите първата си целувка, поздравления! Ето някои неща, които трябва да знаете и да имате предвид:

Първо, изберете някой, на когото имате доверие. Ако имате първа целувка, има вероятност така или иначе да се чувствате доста нервни и ако сте с някой, на когото не се доверявате, ще се почувствате още по-неспокойно.

Ако първата целувка се окаже неудобна, не се притеснявайте! Целувка ще винаги стани по-добре, докато правиш повече от него. Ако имате неудобно преживяване с него, няма нужда да изпадате в паника - всъщност може да се завъртите по-близо от споделеното ви преживяване.

Помнете съветите от първия раздел и се уверете, че устата ви изглежда и мирише най-добре. Малко количество блясък за устни и мента ще ви помогне да запазите устата си свежа! Това наистина не е за какво да се притеснявате - стига да не пъхате цели скилидки чесън в устата си като 5 минути преди да го целунете, устата ви няма да има лош вкус.

Не забравяйте да забавите скоростта и да й се насладите - не е нужно да бързате! В края на краищата, ще се целувате само веднъж в живота си, така че няма нужда да бързате през нея. Вземете го бавно, със собствено темпо.

Ако се притеснявате да не знаете какво правите (което не бива да бъдете - можете просто да правите естественото), можете да го оставите да поеме водеща роля. Позволете му да ви покаже как да продължите, преди да сте достатъчно уверени, за да изпробвате собствените си неща. След това, след като излезете и бягате, небето е границата!

4. Етикет за целувки след дата

Така че току-що сте имали среща с този човек, който наистина харесвате, и търсите малко гладко дата след публикуване. Какво да правя?

На първо място, трябва да се доближиш до него. Тъй като и двамата вероятно сте мислили за тази целувка от момента, в който датата е започнала (или може би преди това), не се страхувайте да започнете да затваряте физическата пропаст между вас рано. По време на срещата потърсете извинения, за да се доближите до него и му дайте извинения да се доближи до вас, ако искате някакви фойерверки след дата.

Опитайте да установите много зрителни контакти, когато сте близо до него. Това е най-голямата зелена светлина, която той ще получи, че искате гладка (или може би повече) от него. Ако контактът с очите се разтегли толкова дълго, че се чувства малко неудобно, не се колебайте да го счупите и след това отново да направите контакт с очите. Чудесен начин да направите това? Открадна поглед към устните му.

Едно нещо, което може да се случи е, че може да започнете да говорите малко твърде много един към друг - вместо да се целувате. Понякога хората, които са нервни, говорят много, за да изтръгнат нервността си - което затруднява взаимното целуване. Не завършвайте разговора си рязко или неудобно ... вместо това останете приятелски настроени, но му дайте минимални отговори, за да сигнализирате, че не говори време, а е време за целувки.

Едно важно нещо, което трябва да запомните е следното: особено ако е първата ви среща или първата ви целувка с него, по-просто е по-добре. Не се опитвайте да издърпате всички спирки с най-горната луда целувка. Вместо това, просто се придържайте към основите, за които говорихме в раздел 2.

Това е! Ако можете да го направите и следвате водещата дата за това, което иска да направи и как реагира на целувката, вие сте златен! Излезте и щастливо заглаждайте!

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината