Искате ли да изпратите текст на вашата смачка? Ето какво точно трябва да направите, за да започнете разговор

Да текст или да не, това е въпросът. Това е някак разочароващо колко можете да се изгубите, когато се фиксирате дали трябва да му изпратите или не текст. Особено когато не сте сигурни дали ще отговори или не. Това е едно от най-смущаващите чувства някога; седнали до телефона, след като се поставите там и изпратите човек, който харесвате текст, само за да не получите отговор!

И е разбираемо защо искате да говорите с човека, който харесвате. Искам да кажа, че очевидно имаш мачкане с него. Умираш да водиш разговор с него. Това е естествено.Но не искаш да му се обаждаш - защото който призовава хората вече. Това е лудо поведение на дебнещия човек. Плюс това може би дори не знаете дали ви харесва или не,Не, това, което искате да направите, е да започнете непринуден разговор с него. Това означава, че това искаш да текст него,

Не е нужно да мислите какво да кажете на място - а можете просто да се отпуснете и да ги изпратите, когато сте готови (1). Звучи ли ви добре? Звучи ми добре. Ето какво да кажемВземете теста: Харесва ли ви?

Как да стигнем до разговора

 • Добре - така че ако ще пишете на този човек, очевидно ще ви е нужен неговият номер. Както би било, невъзможно е да го напишете по друг начин. Това е очевидно.

  Така че, ако искате неговия номер, най-лесният начин да го получите е да го попитате наистина небрежно, без натиск върху него каквото и да ви го даде (2).

  Опитайте прост ред от рода на: „Нека да имаме търговски номера - какъв телефон имате? Току-що имам iPhone и ми харесва.  Не позволявайте на нещата да стават неудобни, след като търгувате с номера - когато и двамата мислите какво може да означава. Продължете вместо това разговора, за да спрете всеки неудобен момент в неговите песни.

 • Сега, когато имате неговия номер и сте готови да го напишете - време е да изпратите първия текст (3). Това може да изглежда страшно! В действителност обаче няма какво да се притеснявате.

Ако наскоро двамата сте направили нещо заедно, можете да го използвате, за да разбиете леда. Бихте могли да кажете нещо от рода на: „Този ​​филм беше толкова добър, че все още мисля за него“ или „Не мога да повярвам колко вкусна беше тази храна“.Нека текст, който връщате, и ако той ви зададе въпрос, отговорете на него и задайте свой собствен въпрос. Ако той ви изпрати обратно кратък отговор без последващи действия - вероятно е защото е зает. Не се тревожете за това - и не продължавайте да изпращате въпроси, ако не изглежда да се интересува от текстови съобщения. Оставете го да ви изпрати текст, ако иска.

Ако той не ви изпраща текста обратно, не се тревожи за това Това не е под ваш контрол и ако се вманиачи за това, ще го накарате да иска да ви изпрати по-малко текст. Вероятно е просто зает така или иначе • Сега е време да прочетете и да видите как вашата съкрушителна статия съобщава с вас. Той ви изпраща текстови съобщения със свои въпроси? Той просто ти дава отговори и не прави ли усилия да продължи разговора? Той изобщо ви изпраща текстови съобщения?

  Не се притеснявайте, ако той е кратък или крив с отговорите си. Това не означава, че той не иска да говори Вие, това просто означава, че той не иска да пише в този момент - вероятно защото е зает да прави нещо друго. Каквото и да правите, не четете твърде много в него и не се чудете, ако това е така. Най-доброто, което можете да направите, за да го заинтересувате, е просто да го приемете и да продължите напред.

  Въпреки това - ако той ви изпраща текстови съобщения със свои отворени въпроси - можете да се обзаложите, че се интересува от вас. Това е страхотно! Продължавайте да говорите с него и да правите това, което идва естествено.

  Ако нещата вървят наистина добре, а вие пишете за лични неща - може би е време да преместите нещата на следващото ниво. Ако наистина се занимавате с лични неща, можете да предложите да се срещнете и да поговорите за това лично или дори да отидете на среща. Не забравяйте, че късмета благоприятства смелите!

 • Вземете теста: Харесва ли ви?

  Харесва ли ви? Вземете викторината

  В обобщение...

  Как да напишете вашата разбивка

  • За да вземете номера му, за да можете да го изпратите с текст, просто го попитайте небрежно за неговия номер и се опитайте да имате отношението, че няма значение дали той ви го дава или не
  • Съобщете му за нещо, което сте направили заедно наскоро, за да разбиете леда
  • Гледайте как ви изпраща текстове и преценете дали влиза в него или не
  • Проверете дали той задава отворени въпроси - това означава, че се интересува от вас

  Интересни Статии