Какво наистина имат предвид извиненията на един човек?

Постоянно ме питат за момчета, които извиняват, и обикновено въпросът е „Какво всъщност означават извиненията му?'

Извинението почти винаги варира. Най-честите извинения, които чувам са:  • Наистина съм зает - нямам време за връзка.
  • Мисля, че ни трябва повече време, за да разберем какво искаме.
  • Току-що излязох от лоша връзка ... Страхувам се да не се нараня отново.
  • Не искам да се оженя в този момент от живота си ... това може да се промени по-късно.
  • Наистина те харесвам, но не знам дали съм готов да бъда в сериозна връзка.
  • Заслужаваш някой по-добър от мен ...
  • Не искам да разваля приятелството, което имаме.
  • Не искам да насилвам нещо тук - нека останем близо и да видим какво ще се случи.
  • Мога да си представя, че ще се запознаем някой ден, но в момента имам приятелка.
  • Просто трябва да преживея какво може да предложи животът.

Ето какво наистина има извиненията на един гай

Ще го отстраня направо: всички тези извинения означават точно същото. Същинското извинение, което ви дава, няма значение. Ако извинява защо не може да бъде във връзка, това наистина означава, че той не се интересува от връзка с вас. Това може да звучи тъпо, но ако ви дадох сладки звучи лъжи, щяхте да останете в една и съща ситуация седмици, месеци или години. Искам да ви дам истината, за да можете да продължите напред и да имате любовния живот, който наистина искате.Вземете теста: Харесва ли ви?

Искам да ви помогна да се освободите от настоящата си ситуация

Знам, че не искате дълго да сте в тази ситуация. Много жени в подобна ситуация са закачени на един човек и са готови да правят каквото си поискат.Те отчаяно искат да са във връзка с него и само него, и той го знае.

Така че една жена в тази ситуация е заседнала в очакване той да й даде това, което иска. И за съжаление, чакането той да промени решението си почти никога не работи.

Защо така? След като неговото „извинение“ вече не важи, защо не иска връзка?Защо момчетата наистина влизат в отношения?

Това е супер важен въпрос и отговорът ще изчисти цялото объркване, което изпитвате към него.

Момчета не влизат в отношения, защото искат връзка. Момчетата влизат във връзка с жена, защото се страхуват да не я загубят.

Тази истина е причината толкова много жени да преминат през сърцебиене и болка в очакване мъжът да „види светлината“ и да започне да се среща с тях.

Когато човек знае, че жена е напълно затворена на него, той не изпитва никакво желание да влезе в отношения с нея.Защо? Защото той може да бъде с нея, когато пожелае.

Той знае, че всеки път, когато иска, тя ще го чака там. Тя не преследва други мъже, не е преследвана от други мъже, тя търпеливо чака той да е „готов” за връзка.

Междувременно той може да преследва всяка жена, която иска, и все пак да бъде уверен в знанието, че той я има в задния си джоб всеки път, когато се почувства така.Знам, че това звучи грубо. Знам, че боли да чуя. Но ако не виждате истината в полза на по-успокояваща лъжа, вие преследвате мъже, които сте увили около малкия си пръст, и аз не искам това за вас.

Искам да имате избор и сила в любовния си живот. Искам да се отнасяте с уважение от мъжете, с които сте замесени.

Искам да имаш любовен живот, който те прави щастлив, а не такъв, който да те изпълни с пулс.

Въпреки че това звучи грубо, важно е да знаете, че идва от място на любов.

Ако искате да сте с него, не можете да си позволите да се увиете около малкия му пръст. Не можеш да повярваш на неговите извинения и да се надяваш и да се молиш, че един ден ще се завъртиш заедно.

Вместо...

Ако наистина искате да бъдете заедно, първо трябва да преминете

Това може да звучи назад, но ме чуйте.

Ако искате да сте заедно с него, първото нещо, което трябва да направите, е продължа напред. Напълно.

Трябва да отворите ума и сърцето си, за да виждате други хора.

Това може да звучи лудо. Може да звучи така, сякаш разрушаваш шансовете си. Може да звучи, че ще го прогониш.

Няма да Но ще ви кажа какво ще се случи.

Първо, нека ви кажа най-добрият начин да продължите от него.

Най-добрият възможен начин за преминаване от човек, на когото сте окачени, е да правите неща в живота си, които ви правят щастливи. Това, което ви интересува да правите и че ви „запалва вътре“, когато ги правите.

Стремете се към своите хобита или вземете нови. Работете, за да влезете в по-добра форма и да подобрите себе си и собствения си образ.

Всички тези неща ще подобрят настроението ви и благополучието ви. Ще се чувствате по-щастливи всеки ден.

Какво е качеството, което е най-привлекателно за мъжете?

Най-привлекателното, което мъжът може да види в жената, е истинското щастие. Ако работите върху това да се чувствате по-щастливи всеки ден, това ще привлече повече мъже и повече възможности в любовния ви живот от всичко останало.

Това е тайната. Наличието на опции в любовния ви живот ви прави по-привлекателни от всичко друго, което бихте могли да мислите да правите.

Наличието на опции и други хора, които ви преследват, е най-големият задействащ момент, когато става въпрос за ритане на човек зад гърба и принуждаването му да гони след вас.

Това е така, защото когато имате опции, вече не си в задния му джоб Всъщност, когато имате опции, той знае факт, че ако не направи нещо, той ще те загуби

Това е достатъчно, за да стартирате най-конкурентния инстинкт и желание на всеки човек към днешна дата.

Всъщност, когато забележи, че имате други опции, той почти гарантира, че ще се опита да ви върне към него.

Може би ще ви изпрати някакви кокетни текстове или ще ви се обади една вечер и ще говори за „колко му липсва да прекара време с вас“. Може би дори ще намекне, че може би е готов да започне запознанства „наистина скоро“.

Каквото и да прави, той ще направи минимума - ще ви покаже само малко интерес, за да види дали се връщате при него.

Ако го направите, нищо няма да се промени. Той ще знае, че все още ви държи в задния си джоб и ще останете в същата ситуация.

Но ако не се върнете към него при първия знак, че се интересува, ще го изплаши.

Ще го удря право в червата, дълбоко в себе си, че имаш опции и това ако не стъпи в момента, може да ви загуби.

И ще се случи едно от двете неща.

Или ще реши, че все още не се интересува, или ще реши, че иска да се среща с вас - и да се намеси, за да се постарае да бъде във връзка с вас.

Така или иначе печелите.

Ако реши, че все още не се интересува, това е Добре, Това означава, че можете да знаете дълбоко в себе си, че с него никога няма да се получи. Ще е по-добре да знаете със сигурност, че с този човек нещата никога няма да свършат работа и можете да продължите с ясно и открито сърце, за да намерите човек, който ще се отнася с вас по начина, по който искате да се отнасяте.

Ако реши, че иска да се среща с вас, това е страхотно. Ще знаете в сърцето си, че полагате всичките му усилия, защото знаете, че той знае, че ако не положи всички усилия, ще имате други възможности и той ще ви загуби.

Трябва да бъдеш този, който решава дали е достатъчно добър за теб, а не обратното. Трябва да решите дали той е достатъчно добър или ще ходите на среща с някой друг.

Така или иначе се придвижвате напред в любовния си живот с огромен тласък на самочувствието си, нагласа, която мъжете намират за неустоима и много различни опции. Печелите сила, положително самоуважение и избор.

Това искам за теб. Върви.

Искате да разберете дали мъжът, когото искате, наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашето бързо (и шокиращо точно) „Харесва ли ви?“ Тест веднага и разберете дали той ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината