Какво мъжете намират за привлекателно: 15 черти на характера, които привличат мъжете към жените

Чудили ли сте се някога какво е това, че мъжете намират толкова привлекателна жена? Може би искате да впечатлите конкретен човек и се чудите какво му се струва привлекателно.

Истината е, че различните момчета ще намерят различни качества при жените на включване. Въпреки това, има няколко качества, които почти всички мъже ще намерят привлекателни в една жена. Ако сте готови да разберете какви са те, продължете да четете.

Освен атракция, ако искате също така да откриете как да накарате човек да се влюби във вас, тук имаме страхотна статия на >>Уебсайтът на Американското общество за запознанства,<<

1. Жена със страст

Да имаш страст в живота, освен човекът на твоите ласки, е привлекателно качество както за жена, така и за мъж. Ако имате страст в живота си, освен вашия партньор или бъдещ любовник, им дава да разберат, че няма да станете нуждаещи се във връзка.Няма нищо по-отхвърляне на човек от нуждаеща се жена, така че показването му, че имате други интереси, освен него, ще го накара да се почувства по-спокойно. Той ще ви гледа и като по-интересен човек с по-голяма дълбочина на вашия характер. Това вероятно ще го накара да иска да отдели време, за да се запознае повече с вас.

2. Чувство за хумор

Наличието на чувство за хумор помага да направите връзката по-забавна и показва на човек, че имате лесна страна към вашата личност. Нито един мъж не намира мърморещите жени за привлекателни. Много по-привлекателно е да прекарвате време с дама, която често вижда смешната страна на нещата и може да се смее на себе си сега и отново.

Не е нужно да сте гений на комедията, за да имате чувство за хумор. Само да можеш да се чувстваш комфортно да се смееш с него и да видиш смешната страна на ситуациите може да измине дълъг път.

3. Жени с приключенска страна

Жените с чувство за приключение са много привлекателни за почти всички мъже. Като усещане за приключение кара човекът да мисли за всички забавни неща, които двамата можете да правите заедно, а също така го кара да се чуди дали вашата приключенска ивица се простира до спалнята.

4. Жени, които забелязват малките неща

Жените го обичат, когато човек забележи, че е направила косата си или носи нов чифт обувки, например, както и мъжете.

Като отделите време да забележите малките неща около него, ще покажете, че се интересувате от него, а не от човек, който просто мисли за себе си.

Не е необходимо да резервирате това, за да забележите новите промени, като нов джъмпер или смяна на след бръснене. Това може да повлияе на коментарите за всяка малка характеристика, която имате, която харесвате, като например как очите му могат да искрят, когато се усмихва, или начина, по който му изговаря трапчините, когато се смее.

Много жени може да забележат малки характеристики на човек, който харесват, но много малко ще предприемат допълнителната стъпка и всъщност казват на човека, че това е нещо, което забелязвате и оценявате в него. Това ще го накара да си мисли, че сте рядкост и това показва, че не сте обсебени от самообладание. Винаги хубаво нещо!

5. Доброта

Добротата е прекрасна черта във всеки, но когато човек види вашата сладка страна, това може да бъде много привлекателно. Това се връща към инстинктивната част на привличането, когато мъжът търси качества в половинка, които показват, че ще бъдат добра съпруга и майка.

Показването на меката ви страна не трябва да бъде ограничено и насочено само към човека, когото се опитвате да впечатлите.

Можете да демонстрирате тази черта, като спонсорирате благотворителна организация, която резонира с вас, или помагайки на стара дама от другата страна на пътя, когато възможността се представи.

6. Жени, които са готини с приятелите ви

Повечето момчета смятат приятелите си за важни за тях и го оценяват, когато приятелката им е готова с тях, прекарвайки времето си да се общуват със своите приятели.

Още повече, отделете време да се присъедините към момчетата, ако ви се стори подходящо да го направите. Дори и да има един или двама приятели, които не ви харесват, полагането на усилия с тях, когато не е необходимо, ще покаже вашата зряла страна.

7. Жени, които са уникални

Жените, които просто следват тълпата, са склонни да се сливат в тълпата. Наличието на собствен уникален стил показва на момчетата, че имате малко повече гръбнак и не се страхувате да бъдете индивидуални.

8. Щастие

Щастливи, възпитани жени се възприемат като далеч по-привлекателни от студените, враждебни, мърморещи или настроени жени. Ако иначе силно физически привлекателната жена като цяло има лошо или мърморно отношение, нейната привлекателност ще бъде значително по-ниска в очите на повечето момчета, така че оставете намръщеното у дома!

9. Сексуално уверена жена

Сексуално уверени жени са голям завой за мъжете. Когато мъжът види, че една жена е уверена и удобна да говори за секс, тогава започва да ги кара да се чудят каква е тя в леглото.

Това, че сте „фактически“ относно секса, може да покаже, че ви е приятно с темата и може да сте човек с опит. Просто не го прекалявайте или може да се натъкнете на уличница!

10. Жени, които са добри с децата

Отново това показва човек с вашата грижовна и любезна страна и демонстрира, че ще бъдете добра майка, ако някога връзката ви се разви толкова далеч.

11. Не носете прекалено много грим

Жена, която е удобна да не се чувства така, че трябва да носи грим на публично място, е много привлекателна. Това показва увереност в себе си и че не се нуждаете от вниманието или одобрението на мъжете, за да се чувствате добре.

Жена, която носи твърде много грим може да изглежда плитка и твърде на вид. Това също показва липса на увереност и самочувствие, че тя би се почувствала като трябва да прекалява с външния си вид, преди да излиза от къщата всяка сутрин.

12. Скромност

Никой не харесва човека, който винаги духа собствената си тръба. Същото важи и за момчетата, когато разговарят с жена, която потенциално обмислят да поискат.

Оставянето на нещо за мистерия е много интригуващо и ще накара човек да иска да научи повече за вас, ако се интересува.

Чудесно е, ако човек все още открива свежи и интересни неща за вас, дори след като се познавате от няколко месеца.

Това помага да поддържате нещата интересни и той също ще мисли, че има дълбочина в характера ви. Това, че не разказвате веднага всичко за себе си, също показва, че сте достатъчно уверени в себе си, за да не изпитвате нужда да му разказвате всички прекрасни неща за вас.

13. Жени със самоуважение

Момчета като момичета, които имат уважение към себе си. Правейки всичко твърде рано, твърде скоро може да е забавно в момента, но на следващия ден той ще се чуди колко други момчета сте се отказали за толкова лесно.

Това вероятно ще го накара да загуби интерес да преследва нещо сериозно с вас. Ако се върне за още, има голяма вероятност, че това е всичко, което той иска.

Що се отнася до избора на дългосрочна приятелка, момчетата по принцип не се грижат за жената, която се изнесе твърде рано.

14. Интелигентност

Жена, която очевидно има добра степен на интелигентност, често е много по-привлекателна за мъжете. Не е задължително момчетата да харесват жени, които са получили добри оценки в училище. По-важното е, че тя може да проведе добър, стимулиращ разговор и има здрав разум. Така че не се притеснявайте, не е нужно да сте ракетен учен или мозъчен хирург!

Имането на мнение по актуални теми също показва на човекът, че имате по-широк кръг от интереси и не се страхувате да изразите своята гледна точка.

Много момчета също имат убеждението, че интелигентните жени са по-добри в леглото!

15. Жени, които ви докосват, когато флиртуват

Това е страхотно; момчетата обичат да флиртуват с жена, която е игриво докосната. Леко докосване на ръката, докато обяснявате нещо или натискане на рамото, докато се смеете на шегата му, може да се натъкне добре.

Момчетата също харесват, когато жена от време на време и игриво дава удар по ръката или гърдите, когато се шегува с тях. Често е неочаквано, но се получава много добре. Мъжете смятат, че е сладко, когато една жена прави това, а също така показва твоята игрива и може би леко фетизирана страна, което също може да бъде завой.

резюме

Така че има доста трикове и черти, които можете да възприемете, за да направите себе си по-привлекателни за мъжете. Често не е необходимо да изливате повече внимание на физическия си външен вид. Изпробвайте няколко от тези трикове и наблюдавайте положителните реакции, които получавате от момчетата.

В обобщение...

Това са чертите, които привличат мъжете към жените

 1. Жена със страст
 2. Чувство за хумор
 3. Жени с приключенска страна
 4. Жени, които забелязват малките неща
 5. доброта
 6. Жени, които са готини с приятелите ви
 7. Жени, които са уникални
 8. щастие
 9. Сексуално уверена жена
 10. Жени, които са добри с деца
 11. Не носете прекалено много грим
 12. скромност
 13. Жени със самоуважение
 14. интелигентност
 15. Жени, които ви докосват, когато флиртуват

Статия, внесена от Американското дружество за запознанства в asnamnat.org

Интересни Статии