Какво да правите, когато един човек не връща текст

Ако четете това - вероятно сте наистина разочарован, защото човек, който харесвате не ви връща текстови съобщения, така че ще стигна до момента.

Когато момчетата казват, че 'харесват' текстови съобщения повече, отколкото да говорят по телефона, истинската причина е така по-лесно е да пренебрегнете текстово съобщение, отколкото да избегнете телефонно обаждане, (Това също е част от причината защо момчетата не се обаждат обратно.)

Не казвам, че това е лошо - просто се опитвам да ви дам ясна представа какво се случва в главата му.Разбира се, може да има милион причини той не отговаря на текст, Мога да ви кажа от върха на главата, че има няколко често срещани причини, поради които не изпращам текстови съобщения веднага:

Вземете този тест и разберете веднага: Защо не ви изпраща текстови съобщения?

1. Не ми беше особено интересно да говоря с нея

2. Бях заета в момента

3. Работех и не можех да гледам телефона си

4. Гледах спорт или филм или телевизия или нещо

5. Ако телефонът ми беше мъртъв

6. Бях с друго момиче (очевидно - ако съм ексклузивен с някого, това не важи, но ако просто случайно виждам някого, това е честна игра)

7. Ако нямах телефона си

8. Нейните текстове се превръщаха в „източване“ за мен и не исках да се захранвам с него

Позволете ми да обясня какво искам да кажа с това, че текстовете са „източник“ и как може да се прилага еднакво както за мъже, така и за жени.

Истината е, че хората не се чувстват добре в отношенията, в които другият човек е източник на тях.

Хората са привлечени от връзки, които се чувстват добре, забавно и леко. Взаимоотношения, които не натоварвайте ги.

Ще ви дам пример.

Имали ли сте някога приятел, който изглежда сякаш никога не е щастлив и всичко от устата им е оплакване?

И тогава те изхвърлят всичко това глупости - и те натоварват, като си носиш отговорност да ги развеселиш и да ги накараш да се почувстват по-добре?

Това са хората, които избягвате в живота си - защото освен, че трябва да се грижите за себе си, сега трябва да харчите енергията и усилията си, опитвайки се да ги подкрепите и подкрепите.

Ето защо при взаимодействие с някои хора се чувства положително - докато е около други хора се чувства негативно.

Когато сте с позитивен човек, усещате, че зареждат батериите ви. Те ви карат да се чувствате заредени с енергия, щастливи и, добре, позитивни, след като сте се развили с тях!

За разлика от това, отрицателни хора усещате, че те изтощават батерията ви всеки път, когато сте се обсъдили с тях. Чувствате се уморени, износени и дори депресирани, след като се мотаете. Обичам да наричам тези хора „Батерийни източници“,

Ако искате да сте в отношения, при които човекът активно зарежда батериите ви, трябва да сте човек, който го зарежда.

И ако сте от типа човек, който мисли: „Той трябва искам да ме изпрати обратно, защото знае, че това ще ме направи щастлива! ” Помислете секунда и погледнете обратното на това твърдение - „Ако той не ми връща текста обратно, Аз няма да Бъди щастлив.'

Това, което се случва тук, е: натоварвате го да ви изпраща текстове обратно, за да сте щастливи - го правите отговорен за вашето щастие и емоционалното си състояние, което го изключва. Изтощаваш батерията му.

Мислете за това по този начин, защо бихте искали той да изпитва натиск текст, който връщате - като че е задължение, което той трябва да свърши, за да ви направи щастливи? Не бихте ли по-скоро той искрено искаше да ви изпрати съобщение, защото той обича да разговаря с вас?

Това поставя въпроса: кои видове текстови съобщения правят момчета като да отговорим?

Какво да правите, когато един човек не връща текст

Мъжете обичат да получават съобщения, които идват от положително място и излизат от добро настроение. Ако вибрацията ви е добра, всеки текст, който му изпратите, ще бъде прикрепен към нея. Ако се чувствате притеснени или ядосани, несигурни или отчаяни - текстът ще смърди на тази негативна вибрация. Така че, ако той не ви изпрати текст, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да се опитате да се отпуснете, пуснете го и направете неща, които искате да направите, за да влезете в добро настроение, преди да го изпратите отново.

И слушайте внимателно, защото съм не казвайки, че трябва да бъдете „фалшиви“ около него. Тук не става въпрос за фалшифициране на добро настроение или за подправяне на емоциите си - винаги трябва да останете 100% верни на това как наистина се чувствате.

Това е така, защото вибрацията ви се определя 100% от настроението ви - и не може да бъде фалшифицирана. Но наистина се чувствате в личния живот на собствения си ум е вашето настроение - и това ще се изрази чрез вашата вибрация.

И така, как да имате добра вибрация? Уверете се, че сте в наистина добро настроение.

Докато текстът ви дава добро настроение към него, дори няма значение какво пише! (И винаги помага да знаеш какво да правиш изпратете му текст, за да започне разговор.) Важното е, че вибрацията ви е била добра, когато сте я изпратили, и е по-вероятно да отговори.

Долната линия - ако се чувства лек, безгрижен, забавен и най-важното - положителен - той ще иска да ви изпрати текста обратно.

Това имам предвид, като зареждам батерията му - добра вибрация ще зарежда батерията си точно както отрицателна вибрация ще я източи.

Затова не се притеснявайте за спецификите на това, което му пишете. Вместо това се съсредоточете върху това да бъдете позитивен човек в живота си - и той естествено ще иска да отговори на вашите текстове.

Сега, в този момент, знам, че някои жени могат да кажат: „О, така че трябва да седя тук и да правя всичко за него и той трябва да прави каквото си иска, това ли е?! ” Искам да отговоря веднага.

Първо - не се опитвам да ви кажа какво искате да чуете - давам ви най-ефективния път към успеха.

Тук става въпрос за получаването на желаните от вас резултати - не превръщането на реалността в нещо, което смятате, че 'би трябвало' да се случва.

Можете да живеете живота си, желаейки нещо да е истина - но ако това не е в съответствие с реалността, тогава в края на деня няма да сте щастливи - защото ще преследвате илюзия.

Не се отдавам на илюзии - живея в реалния свят и ще ви покажа какво всъщност работи, за да мога да ви помогна.

И накрая, винаги помнете това: ако не сте щастливи в ситуацията, в която се намирате, осъзнайте, че е избор да се занимавате с него ежедневно.

Ако не сте доволни от ситуация, имате избор да се отдалечите. Винаги контролирате това решение.

Но ако не искате да се разхождате - ако решите да останете - тогава има смисъл да правите нещата, които ще ви донесат желаните от вас резултати.

Затова заредете батерията му, фокусирайте се върху вашата вибрация и всичко останало ще стане на мястото си. И ако не е - тогава поне знаете, че не е било правилното съвпадение - и не е нужно да губите времето си в задънена улица ... давайки ви свобода да намерите подходящия човек за вас.

Надявам се тази статия да ви е помогнала да разберете какво да правите, когато човек не изпрати текст. Вашата вибрация е толкова важна в ситуации като тази, и аз получавам много въпроси по въпроса, но едно нещо, което трябва да запомните, е, че много от времето, което може да правите или да му казвате неща, които всъщност го карат да губи интерес и да дърпа далеч, без дори да го осъзнаваш. Ако той не ви изпраща съобщение, той вероятно се дистанцира от вас и се дърпа, така че горещо ви препоръчвам да го прочетете сега, преди да е твърде късно: Ако той се отдръпва, направете това ...

Искате да разберете защо той не ви изпрати съобщение? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Защо не ви изпраща текстови съобщения“ веднага и да разберете защо не ви изпраща текстови съобщения обратно ...

Вземете теста: Защо не ви връща текстови съобщения?

Защо не ви връща текстови съобщения? Вземете теста

Интересни Статии