Какво да правите, когато един човек внезапно спре да ви изпраща текстове

Един от най-неистовите въпроси, които получавам през цялото време, е: 'Защо изведнъж спря да ми изпраща съобщения?'

И когато казвам „изведнъж спря текстови съобщения“, нямам предвид, че той не ви е изпращал съобщения през последните няколко часа (дори и да сте му изпратили мръсен въпрос или две.)

Искам да кажа, че някога сте изпращали съобщения на ниво, което ви е било удобно, но сега той обикновено отнема много време да отговаря на вашите текстове. Усеща се, че той изведнъж е загубил интерес, не е изглежда, че флиртува или се интересувам от вас вече.Вземете този тест и разберете веднага: Защо не ви изпраща текстови съобщения?

Ето защо: обаче нещата бяха преди ... в момента текстовите съобщения са за него повече като скучна работа или тежест,

Защо така?

Всичко е за Vibe

За да отговоря на този въпрос, трябва да говоря за концепция, която обичам да наричам „вибрация“.

Вашата вибрация идва от вашето настроение и се показва във всичко, което правите.

Това не е нещо, което можете да фалшифицирате - вашата вибрация идва от това как наистина се чувствате в личния живот на собствения си ум - и без значение как се държите отвън, вашата вибрация ще отразява как се чувствате отвътре.

Доброто настроение идва от положителното настроение - там, където се чувствате спокойни, удобни и щастливи. Ако се чувствате добре в себе си и в ситуацията - настроението ви е добро.

Лошите вибрации идват от чувства като несигурност, притеснение и гняв. Ако се чувствате разтревожени или ядосани на него, или се притеснявате за връзката си - това ще навлезе във вашата вибрация и той ще може да го усети.

Сега - ако вашето настроение и вашето благополучие и вашето чувство за щастие зависи от това дали този човек отговаря на вас или не - това ще даде лоша вибрация, която ще го накара да иска спрете да ви изпращам текстове,

Опитайте този тест, за да кажете каква вибрация излъчвате: Когато вашите взаимодействия с него приемат тона на „Ще се разстройвам, освен ако не се случи _____“ - тогава това идва от лоша вибрация.

И ето това е важното: когато го изпратите на текст и той идва от лоша вибрация - той винаги ще се почувства като скучно или бреме за него да реагира. Допускането на лош вибратор е една от най-големите грешки, които разрушават отношенията.

Но когато го изпратите от добро настроение - няма да му е скучно да реагира и ще е много по-вероятно да текст, който връщате,

Проактивни Vs. реактивен

Има още една основна причина момчетата изведнъж спрете текстовото връщане назад - и има всичко общо с това, че сте проактивни или реактивни.

Какво искам да кажа с това? Е, когато си реактивен - тогава се чувстваш разстроен или наранен, когато той не върне текст. Когато сте активни - все още контролирате - имате сила и избор в ситуацията и няма да си позволиш да се задържиш в ситуация, която те разстройва,

Нека ви дам пример: да речем, че сте правили планове с него и сте искали задайте му въпрос и той те остави да висиш. Реактивно нещо, което трябва да се направи, би било да се ядосаш на него и да му изпратиш гневни текстове (което ще носи лоша вибрация със себе си).

Проактивно нещо, което трябва да направите, би било да правите други планове, така че ако той се нахвърли върху вас, тогава имате нещо забавно, което можете да направите без него.

Ако той не отговори, когато го попитате какво иска за вечеря, бъдете активни - вземете каквото искате и го вземете. Ако се оплаче, може да ви каже какво иска.

Ако той не ви уведоми, когато се прибира от работа, тогава просто яжте, когато сте гладни. Не чакайте и ставайте все по-луд и луд, тъй като той не реагира, без да се грижи за себе си - това е реактивното мислене.

Вместо това - бъдете активни - върнете се напред и поемете контрола над това, което правите, Ако той има модел да не се върне при вас, имайте резервен план. След това, ако той не се свърже с вас навреме, направете план b.

Ако той има проблем с вас, ако отидете с плана си b, ако не се свърже с вас навреме, можете да сте сигурни, че той ще промени поведението си и ще започне да се свързва с вас по-бързо.

И ако след всичко това, все още е проблем за вас, че той пренебрегва вашите текстове - дори когато правите други планове за себе си - тогава грубият отговор е да намерите друг човек, който ще се отнася с вас така, както искате да бъдете третирани.

Какво да правите, когато един човек внезапно спре да ви изпраща текстове

Ако човек изведнъж спре да ви изпраща текстови съобщения, най-доброто възможно нещо, което можете да направите в момента, е да направите крачка назад и да се съсредоточите върху вибрацията си. Една от възможните причини той да спре да изпраща текстове е, защото текстовото съобщение с вас се чувстваше по-скоро като нещо, което трябва да направи, отколкото от нещо, което той искаше да направи. Основната причина, която се случва, е, защото той усеща, че трябва да ви изпрати обратно текста или иначе ще се разстроите. Най-доброто нещо, което трябва да направите в тази ситуация, е да се отпуснете, да изпуснете всяко негодувание или гняв и да се съсредоточите върху доброто настроение, преди да се свържете отново с него. По този начин, изпращането на съобщения с вас ще се почувства забавно за него и той ще иска да го прави органично.

Взаимоотношенията са свързани изцяло с качеството

Добрата връзка не е за заглавия, не за количество време, което прекарвате заедно или нещо друго на повърхността.

В крайна сметка, ако заглавията създават добри отношения, тогава всеки брак би бил блажен, нали?

Добрите взаимоотношения са свързани с качеството на връзката ви и качеството на времето, което прекарвате заедно.

Когато се стигне до това, най-добрите отношения са между двама души, които винаги се стремят да имат добра вибрация един с друг - което означава, че правят всичко по силите си, за да се уверят, че са в добро настроение.

Понякога това означава да направите избор, така че да не останете да виси - и да не се задушавате в гняв или негодувание в очакване на другия човек да отговори.

Не е егоистично да поставяте настроението си като свой приоритет №1 - това е безкористно. Когато правите това, вие се уверявате, че вибрацията ви винаги е добра, а когато вибрацията ви е добра, тя без усилия ще привлече любовта в живота ви.

Искате да разберете защо той не ви изпрати съобщение? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Защо не ви изпраща текстови съобщения“ веднага и да разберете защо не ви изпраща текстови съобщения обратно ...

Вземете теста: Защо не ви връща текстови съобщения?

Защо не ви връща текстови съобщения? Вземете теста

Интересни Статии