Какво да правите, когато гаджето ви започне да се отдръпва

Ключът към успешната и здрава връзка е общуването. За съжаление, мъжете и жените не винаги общуват по едни и същи начини. Ако една жена е недоволна от една връзка, тя често иска да говори по тези проблеми. Ако човек е нещастен, той може да мълчи и да започне да се дърпа.

Ако вашето гадже започне да се отдръпва от вас, не трябва да изпадате в паника. Въпреки че връзката ви може да има проблеми, тези проблеми могат да бъдат решени. Не приемайте, че вашият партньор ще ви напусне; работете, за да направите връзката си по-силна от всякога.

Какво да правите, когато гаджето ви се отдръпне

Когато партньорът ви се отдръпва от вас, е трудно да не го приемете лично. Важно е да запомните, че партньорът ви не се дърпа заради вас. Този вид поведение е едновременно обичайно и естествено. Мъжете не се радват да се чувстват уязвими. Когато човек започне да се влюбва в друг човек, той е по-уязвим от всякога. В много случаи мъжете не се дърпат назад, защото не им пука за партньора си. Те стават далечни, защото имат силни чувства към партньора си.Трябва да знаете, че тези проблеми често не са за вас и че могат да бъдат решени. Не се разстройвайте или раздразвайте партньора си. Бъдете силни и работете за разрешаването на тези проблеми.

разбиране защо той се дърпа ще ви помогне да се справите по-добре със ситуацията и да не се разстройвате от нея.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Уважавайте разликите си

Различните хора проявяват любов по различни начини. Може да проявите любов с физическа обич или с думите си. Вашият партньор обаче може да предпочете да покаже чувствата си по различен начин.

Трябва да уважавате, че вие ​​и вашият партньор сте различни хора. Ако партньорът ви не ви привързва, не трябва да приемате най-лошото. Вместо това трябва да се опитате да обърнете внимание на начина, по който показват любовта си.

Дайте му малко място

Ако партньорът ви изглежда далечен, когато прекарвате време заедно, може да искате да му осигурите малко пространство. Мъжете не са толкова интуитивни като жените са и не винаги им е лесно да подредят чувствата си. Ако прекарате цялото си време около него, той никога няма да разбере как всъщност се чувства.

Макар че не трябва да избягвате изцяло гаджето си, трябва да направите смисъл да му дадете малко място. Излезте с приятелите си за нощ на момиче. Изчакайте да го изпратите на сутринта. Оттам можете да видите как реагира.

В някои случаи разстоянието може да създаде някакво толкова необходимо напрежение в една връзка. Когато не сте около гаджето си, той ще разбере колко му липсва присъствието ви. Щом това се случи, той ще започне да ви моли да прекарвате повече време с него.

Намерете начини за свързване

Ако връзката ви вървеше добре, но наскоро е спаднала, трябва да опитате да намерите начини да се свържете отново. Представете забавно занимание, което двамата можете да правите заедно. Може да искате да излезете в хубав нов ресторант или да направите нещо физическо, като скално катерене. Помислете за дейностите, на които сте се радвали заедно, и направете всичко възможно, за да възвърнете тази магия.

Докато трябва да съобщавате чувствата си на партньора си, трябва да се въздържате да ги изразявате на тази дата. Вместо това трябва просто да се насладите на компанията на вашето гадже. Когато двамата отново се почувстват близки, можете да започнете да говорите чрез вашите проблеми.

Похвалете партньора си

Може да се чувствате несигурни поради начина, по който партньорът ви се държи. Важно е да запомните, че и мъжете могат да бъдат несигурни. Похвалите партньора си и им покажете, че ви интересува.

Ако вашето гадже направи нещо хубаво за вас, кажете му колко го оценявате. Комплиментирайте гаджето му за външния му вид, когато го видите сутрин. Загрейте партньора си. Уверете се, че той е уверен във вашите чувства към него.

Не отправяйте обвинения

Ако искате да повдигнете проблемите си с партньора си, не трябва да отправяте обвинения. Това може да накара приятеля ви да се чувства защитен, дори и двамата да сте на една и съща страница. Вместо това трябва да направите разговора около чувствата си.

Не казвайте „никога повече не говорим“. Кажете „пропускам да говоря с вас.“ Не казвайте на приятеля си, че не изглежда да се интересува от вас. Кажете му, че искате връзката ви отново да бъде страстна.

Когато рамкирате разговора по този начин, вашето гадже няма да се почувства като атакувано. Вместо това той ще се съсредоточи върху вашите притеснения. Мъжете са склонни да решават проблеми и много момчета ще харесат възможността да разрешат проблем. Заедно двамата трябва да можете да отстраните тези проблеми и да изградите по-добро бъдеще за себе си.

Ако вашето гадже се е отдалечило, не трябва да се отчайвате. Това е много често срещан проблем и много двойки успяха да работят успешно чрез него. Трябва да се опитате да видите това като възможност. Ако вие и вашето гадже преминете през това, връзката ви ще бъде по-силна, отколкото преди.

Тази статия е предоставена от Американското дружество за запознанства. За да прочетете повече от техните статии, можете да ги посетите тук на http://www.asnamnat.org,

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии