Какво всъщност означава да имате подкрепящ партньор

Колкото и да се радвам, не мога да ви кажа какво означава да имате подкрепящ партньор. Бих могъл да ви кажа какво означава за мен, но това не ви помага много. Всеки човек ще има различни желания и нужди в партньор, така че това, което намирате за подкрепящо, може да не е всичко толкова важно за някой друг. Ти си уникален и имаш нужда от някой, който да ти подхожда.

Бих могъл да изтрия списък от поддържащи черти, но отново моят списък не е вашият списък, така че вместо да го направя, ще ви кажа как знаете, че имате подкрепящ партньор от това как се чувствате във връзката.

Трябва да почувствате ...избор

Трябва да почувствате, че имате избор в посоката, която предприемате с живота си. Искате да отворите бизнес? Да се ​​върна на училище? Изкачване на корпоративната стълбица? Искате ли да останете вкъщи мама / татко? Каквото и да искате да направите, трябва да чувствате, че имате този избор и вашият партньор ще подкрепи каквото и решение да вземете.

Вземете теста: Егоист ли е?

Очевидно е, че понякога се налага да ходите на работа, независимо какво, всички трябва да ядем, но този избор или липса на избор се определя от обстоятелства, които нямат нищо общо с подкрепящия партньор.

Окуражен

Ще почувствате, че партньорът ви ви отглежда, за да бъдете най-доброто, което можете да бъдете. Ако искате да сте художник или да се занимавате с сноуборд, вашият партньор ще ви насърчи да се стремите към него. Никога не трябва да се чувствате сдържани или партньорът ви да не вярва във вас. Ще се почувствате празнувани и знаете, че те са най-голямата ви мажоретка.

Когато се борите, се чувствате подкрепени, те няма да ви позволят да се чувствате като провал или да ви кажат да се откажете. Знаеш, че те ще ти помогнат по какъвто и да е начин, дори и ако е просто да слушаш и да ти дава толкова малко натискане, за да продължиш напред. Ако някой ви каже колко сте невероятни и че можете и ще успеете във всичко, което се опитвате да постигнете, може да доведе до всички промени в света.

важно

Чувствате се важни за другия човек, за тяхното щастие и благополучие. Знаеш, че имаш значение за тях. Знаеш, че си а приоритет, Винаги се чувстваш искан, нужен и специален. Хората ще кажат, че не трябва да се нуждаете от никого и може би, ако се стигне до него, не бихте умрели без тях, но всички искаме да се почувстваме нужни, искаме да сме част от екипа, който е двойката, ние всички искат да се чувстват така, сякаш допринасяме за живота, който споделяме, така че дори и това да не е буквално необходимо за оцеляване, това е чувството за необходимост.

Уважаван

Вашето мнение има значение. Вашите желания и нужди са приоритет. Вашият партньор ви слуша и предприема действия, ако е необходимо, въз основа на това, което казвате. Винаги трябва да чувствате, че другият ви уважава, в противен случай това може сериозно да навреди на собственото ви самоуважение и самочувствие. Никога не трябва да сте в някакъв тип отношения с някой, който не ви уважава напълно, включително приятели и членове на семейството, но особено значим друг.

Това обхваща и възхитените. Трябва да почувствате, че партньорът ви се възхищава от всичко, което сте и всичко, което правите. Това обхваща всеки аспект от това как живеете живота си. Работа, дом, семейство, училище, дейности, кой сте, какво правите и как го правите.

Атрактивен

Красив, красив, каквато и дума да предпочитате, това означава, че знаете, че другият ви намира физически привлекателен. Важно е да чувствате това, ако просто сте на среща или сте женени от 25 години. Чувството, че партньорът ви намира за привлекателен няма много общо с реалния ви външен вид, ако те се грижат за теб, обичат те, уважават те, имат всички емоции към теб, които са заедно с това, че си в интимна връзка, тогава те ще ви намери привлекателен. Подкрепящият партньор ще се погрижи да го знаете и усетите.

Сексуално отворен

Ще почувствате интимност, комфорт, желание и страст. Ще се почувствате секси, защото ще знаете, че ви намират за секси. Ако имате подкрепящ партньор, ще почувствате, че можете да бъдете верни на собствената си сексуалност. Няма значение какво търсите сексуално, вашият партньор никога не трябва да омаловажава вашите желания, да ви отхвърля или да ви деградира. Освен ако това не е вашето нещо. Това се връща към уважение, те винаги трябва да ви изслушват и да бъдат отворени за каквото и да е болно и изкривено чукащо глупост, в което се намирате. Или не навлизам.

Ще се чувствате отворени и комфортно с този човек и няма проблем да сте напълно честни с тях. Можете да им кажете точно какво искате. Точка празна, без срам или несигурност. След това вашият партньор ще каже „прекрасно“ или „съжалявам, не за мен“.

В зависимост от това колко важно е това занимание за вас, те поне би трябвало да са склонни да пробват, но когато става въпрос за сексуалност, наистина не можете да кажете какво ще има или няма да бъде добре за някой друг. Това не прави някого неподдържащ само защото не може да влезе в определена сексуална активност. Това ги прави неподдържащи, ако не слушат, опитайте се да ги разберете и поне го помислите за вас, защото те се интересуват от вас.

сейф

Това също ще включва удобни и сигурни. Нямам предвид физически безопасни, въпреки че винаги трябва да чувствате това и да, това важи и за мъжете. Искам да кажа, че ще се чувствате сигурни, сигурни и удобни с точния човек. Те ще ви накарат да се чувствате по този начин по подразбиране, няма да е нужно дори да правите голяма част от всичко, просто ще го почувствате. Чували сте хора да казват: „чувстваш се като у дома си“ или „те се чувстват като у дома си“, това означава това и това е изключително важно за дългосрочния успех на сериозна връзка.

Това изрязва ревността, безпокойството, онова чувство да ходиш по яйчени черупки, онова несигурно чувство, което получаваш, когато не си уверен в отношенията. Всичко е наред в началните етапи, когато тепърва започвате да се срещате, няма да се чувствате напълно удобно и сигурно, но след малко време, прекарано заедно, трябва да се чувствате в безопасност.

Можете да бъдете себе си

Дори няма да мислите за това след първите няколко месеца. Ако сте, значи имате проблем. Знаеш, че другият човек те харесва или те обича за теб. Всеки невероятен сантиметър от ума и тялото ви. Не се съмнявате, няма съмнение, че те обичат, когато танцувате из кухнята или когато крещите на футболната игра. Те те обичат, когато си най-добрият и когато си най-лошият. Можете да бъдете верни на себе си. Без тонизиране, без преструване, без фалшификация, без скриване на емоции или сексуални желания. Чувстваш се комфортно да си свой перфектен аз и знаеш, че не биха имали друг начин.

общуване

Това е единственото, което не е чувство, но трябва да бъде включено. Те ще общуват с вас, доколкото е възможно, за всичко. Ще почувствате, че те разбират, защото са отделили време, за да ви опознаят напълно. Те ще ви задават въпроси, ще ви слушат, ще искат да споделите какво мислите и чувствате, ще искат да знаят вашите мечти, цели, идеи и вярвания.

Щастлив

Необходимо ли е да усъвършенствам? Подкрепящият партньор не може да ви направи щастливи, никой не може да го направи, освен вас, те обаче могат да допринесат за вашето щастие и да помогнат да създадете щастливи, здрави и удовлетворяващи отношения.

Ако имате подкрепящ партньор, ще се почувствате много повече, отколкото аз мога да вляза тук, но както казах, само вие знаете спецификата на това, от което се нуждаете.

По принцип всичко се свежда до това да си с някой, който ти дава право да бъдеш истинското си аз и да живееш най-добрия си живот, някой, който ти помага да бъдеш по-щастлив човек като цяло, който те вдъхновява да бъдеш по-добър за теб и за тях и това извежда най-доброто в теб.

В един момент, когато отношенията ви се развиват с подкрепящ партньор, Ще се почувствате обичани, За това става въпрос.

Вземете теста: Егоист ли е?

Егоист ли е? Вземете теста

В обобщение...

Как да разбера дали имате подкрепящ партньор

  1. Имате избор в посоката на живота си
  2. Чувствате се окуражен
  3. Чувствате се важни
  4. Чувствате се уважаван
  5. Чувствате се привлекателни
  6. Ти си сексуално отворен с тях
  7. Чувствате се в безопасност с тях
  8. Можете да бъдете себе си с тях
  9. Общувате добре с тях
  10. Чувстваш се щастлив с тях

Джим Вигиланте е треньор за връзки и автор, който помага на индивидите и двойките да имат по-щастливи, по-здрави и по-секси интимни отношения чрез комуникация, разбиране и насърчаване.

Можете да намерите помощ за връзки, книги и коучинг на JimVigilante.com,

Интересни Статии