Какво наистина прави един мъж щастлив?

Значи сте тук, защото искате да знаете какво прави човек щастлив?

Вероятно искате да знаете отговора на този въпрос, защото искате щастлива връзка. Но повече от това, вие искате да естествено щастлива връзка.Бих могъл да ви дам списък с действия, които бихте могли да направите, за да направи човек щастлив ... много статии имат такива.Например, други статии ще ви кажат да:

  • Накарайте го да се чувства сигурен с вас
  • Дайте му похвала пред другите
  • Нека му има място
  • Подкрепете го, когато е надолу, без да го критикувате
  • Бъдете страхотен готвач и му дайте вкусни ястия
  • Вземете водеща роля и бъдете приключенски в спалнята
  • И др ...

Както можете да видите, повечето от тези статии ви казват да се поставите на второ място и да правите нещата за него, за да го направи щастлив.Но ако трябва постоянно и съзнателно да правите неща, за да се опитате да го направите щастлив - това означава, че той не е естествено щастлив на първо място.

Това означава, че трябва да се измъкнеш и да положиш допълнителни усилия, за да го „направиш щастлив.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Той ли се изплъзва

Но ето тайната: Можете да действате напълно и 100% естествено и да го направите най-щастливият човек на света - продължете да четете и ще обясня точно как.Какво го прави естествено щастлив?

Много жени са в отношения, в които не се чувстват напълно защитени. Може да има чувството, че ходи по черупките около него и се страхува да каже или направи нещо погрешно.

Може би има чувството, че би могъл да го „вземе или остави“, когато става въпрос за връзката… или няма чувството, че е супер развълнуван и ИСКА да бъде там.

Когато една жена се озове в тази ситуация, естественият отговор е да търси „как да направи мъжа щастлив“.

Логиката е, че ако е щастлив - естествено ще иска да остане във връзката и вече няма да се чувства принуден или неестествен.За съжаление, повечето от тези списъци онлайн предлагат евтини лентови помагала за използване при по-дълбоки проблеми във връзката.

Готвенето му страхотно ядене няма да превърне магически в затруднена връзка в страхотна.

Още по-лошото е, че жените, които четат тези списъци онлайн и смятат, че трябва да правят нещата за за да го накара да бъде щастлив и заинтересован да се навие да попадне в капан в порочен цикъл.Те правят повече и повече за него и полагат все повече усилия, но не виждат той да става все по-щастлив и по-щастлив - всъщност често е точно обратното.

Той се навива да се дърпа все повече и повече ... защото знае, че тя ще продължи да прави всичко необходимо, за да го накара да се придържа. Тя (с право) се чувства все по-откровена, което го кара да се отдръпва все повече и повече, което в крайна сметка причинява връзката да се разпада.

Истината е, че ако търсите преки пътища за това как бързо и лесно да направите щастлив мъж (като направите няколко неща извън списъка), ще бъдете разочаровани.

Най-добрият сценарий за случаите - плеснете помощна лента за връзка, която се бори и запазвате статуквото за известно време. Най-лошият сценарий - връзката ви влиза в спирала на смъртта, от която става все по-трудно и по-трудно.

Ето един подсказка: много по-добре е да сте в отношения, които естествено правят и двамата хора щастливи.

И да, разбирам отговора на това е „Дъх, кой не би искал това?!?! '

Вярно е - това е очевидно твърдение и е истина - може да ви се стори недостъпно или дори невъзможно в момента.

Но всъщност е възможно всеки мъж и всяка жена да са в такива отношения. Ето как:

Как да имаме естествено щастлива връзка

Ето какви са идеалните отношения: това е връзка, при която и двамата партньори са естествено щастливи ... и естествено правят един друг щастливи.

Естественото му състояние ще бъде щастие - няма да е нужно да правите нещо специално, за да бъде щастлив.

Той просто се събужда и е щастлив, че е там, щастлив е, че е във връзка с теб и щастлив, че се събужда до теб.

Това не е възможно, а това заслужава всеки един човек в една връзка. И мога да ви кажа как да стигнете до там е да не потърсите списък с начини да го направите щастлив онлайн и да започнете да избирате нещата от списъка.

Ето тайната на естествено щастливия мъж в една връзка:

Момчетата са щастливи, когато връзката върви добре.

Това означава, че той не се притеснява от „да каже грешно нещо“ и да се препъне в бой. Не е необходимо да ходи по яйчени черупки, за да избегне неприятности или „драма“.

В отношенията няма неразрешено напрежение или постоянна негодувателност и той се чувства спокоен, комфортен и спокоен, когато е с вас.

Той знае без съмнение, че сте щастлив в това как живеете сами по себе си, а връзката ви с него е черешата на върха на вече щастливия живот.

Най-важното, щастлив е, когато знае, че може да те направи щастлива.

Не казвам, че той смята, че единствената му отговорност е да ви направи щастливи - това е лесен и бърз начин да изключите човек и да го накарате да избяга. Истината е, че и двамата в страхотна връзка са щастливи, преди да влязат във връзката. Връзката е черешката върху тортата, а не самата торта.

По-скоро той знае, че когато е неговото естествено, нормално, спокойно аз - негово вярно себе си без маската, която си слага за други хора и външния свят - този човек, който той наистина е, те прави истински щастлив.

Това е най-добрият начин да направите мъжа щастлив във връзка: когато знае, дълбоко в себе си, че го приемаш за такъв, който наистина е.

Не за човека, който е, когато носи маска. Не за това кой е на работа или с приятелите си. Когато го приемете за човек, който наистина е, в дълбочина, когато „никой не гледа“ - той ще бъде истински щастлив.

Ако той може да бъде неговото истинско, автентично, естествено себе си около вас - и вие приемете този човек и се зарадвате на този човек и този човек ви прави щастливи - тогава ще го направите по-щастлив, отколкото някоя връзка, която някога го е правила. (И така го карате да ентусиазирано да стои до вас).

Сега въпросът става: как стигаш до този момент?

Как създавате връзка, при която двамата по естествен начин правят един друг истински щастливи и се приемат взаимно за това, какви са наистина?

Какво прави един мъж щастлив?

Отговорът е прост: намирате някой, с когото сте съвместими 100% съвместим мач е основата на всички добри отношения. Просто не можете да имате невероятна връзка, която трае, без да сте дълбоко съвместими с другия човек. Повечето от въпросите за връзката, които получавам там, където жената страда най-много, са връзки между несъвместими хора. Жените, които идват при мен с най-голяма болка, са жените, които се опитват да направят несъвместима работа за съвпадение, които се опитват ден и нощ да поставят квадратно колче в кръгла дупка.

По този начин се стига само до бедствие и разбиване на сърцето. Истината е, че жените (и мъжете), които се борят най-много за поддържане на връзката си живи, са тези, които страдат и се борят най-много в отношенията си.

Предполага се, че са добри отношения без усилие, Това не означава, че никоя от страните не участва в никаква работа в отношенията, това означава и двамата се чувстват естествено добре и щастливи един около друг, защото са дълбоко съвместими един с друг.

Така че дори когато връзката изпадне в неприятности и трудности, двамата партньори знаят, че са на една и съща страна, дърпат се в една и съща посока и че имат взаимно гръб.

Не забравяйте, че ако искате връзка, която трае, трябва да сте наистина съвместими с партньора си. Само вие можете да прецените дали сте съвместими или не, и по този въпрос бих ви посъветвал да слушате червата си и да слушате инстинктите си.

Когато сте с някой, с когото сте наистина съвместими, връзката се чувства без усилие - и вие без усилия и естествено се правите щастливи. Не е нужно да правите нещо специално, за да го направите щастлив ... правите го щастлив просто като сте себе си, И той те прави щастлив просто като си сам.

След като имате това, останалото е гравиращо и нито вие, нито него никога не искате да се пуснете един на друг.

Искате да разберете, че той се изплъзва от вас Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той се изплъзва“ веднага и да разберете дали мъжът, когото искате, наистина се изплъзва от вас ...

Вземете теста: Той ли се изплъзва

Дали той се изплъзва? Вземете теста