Кой е най-добрият цвят на косата за вашата кожа: INFOGRAPHIC

Подчертаване на това какъв е най-добрият цвят на косата, който да отговаря на вашия тон на кожата? Не се притеснявайте - покрихме ви.

Има толкова много информация за тонове на кожата - какъв тон на кожата имате, как да кажете, под какви класификации попадате, какво всъщност означава за косата ви, какво всъщност означава за Вие ...Е, достатъчно е да накарате да искате да разкъсате косата си.Това е мястото, на което влизаме. Ще опростим тона на кожата и цвета на косата - точно тук и в момента.

Няма повече объркваща противоречива информация. Няма повече класации, които казват едно нещо непосредствено до класациите, които казват нещо съвсем различно.Повече не се опитвайте да разберете дали сте „светъл“, „мек“, или „златист“, или каквото означава тези съставени отличия.

Не - този път опростяваме нещата. Разкрихме ви - всичко е разбито на 4 ключови категории:

Зима, пролет, лято или есен ли сте?Цялата информация, от която се нуждаете, за да разберете кой от вас е включен в тази страхотна, супер лесна за справка инфографика.

Ако сте зима? Ще знаете Ако си лято? Ще разберете

Без объркващи разграничения или странни инструкции или да ви питам дали имате кожа с слонова кост. (C'mon - кой знае дали имат 'слонова кост' кожа? Ако цветът на кожата ви наистина е бил 'слонова кост' - ще бъдете мъртъв!)

Не само това - освен че получаваме кристално ясни инструкции как да намерите тона на кожата си - ние ще ви дадем и цветовете на косата, които биха изглеждали удивителен ... както и цветовете на косата, които трябва да избягвате на всяка цена.По този начин няма да харчите време, енергия и пари за изпробване на цвят на косата, само за да откриете, че изглежда ужасно и сте повредили косата си.

С тази инфографика ще разберете какво точно е това най-добрият цвят на косата за вашия тон на кожата, така че никога повече няма да се объркате кой цвят на косата отново е подходящ за вас.