Какъв е вашият метаболитен тип за загуба на тест за мазнини в корема

Откриването на вашия метаболитен тип може да бъде най-голямата стъпка, която правите към тялото, което винаги сте искали.

Това е така, защото различните видове метаболизми реагират различно на стратегиите за отслабване ... и ако използвате грешна стратегия с грешен тип метаболизъм, няма да стигнете до никъде.

Ето защо диетите, които изглежда работят за вашите приятели, може да не направят нищо за вас: имате различни видове метаболизми.Този тест за метаболизъм ще ви даде точния ви тип метаболизъм, както и вашия # 1 блокер за изгаряне на мазнини, който ви спира да отслабвате.

Вашият # 1 блокер за изгаряне на мазнини е уникален за вашето тяло и вашата ситуация - и е това, което ви спира да губите мазнини в корема и да изгаряте нежелани килограми.

Когато се опитвате да отслабнете, без да фиксирате своя # 1 блокер за изгаряне на мазнини, това е като да се опитвате да карате колело със спирачките постоянно - няма да стигнете до никъде!

Това е така, защото ако не сте се обърнали към вашия # 1 блокер за изгаряне на мазнини, тялото ви всъщност ще се бори с усилията ви да изгаряте повече мазнини и да отслабнете.

Крайният резултат? Вие се навивате обезкуражен, разочарован и на същото място, където сте били преди ... или дори по-лошо.

Ето защо е толкова важно да разберете точния си метаболитен тип и вашия точен # 1 блокер за изгаряне на мазнини.

Защото, ако не го направите, без значение колко усилия влагате, колко пъти се отказвате от любимите си храни и колко калории, които режете всеки ден ... просто няма да стигнете до никъде.

Знам колко невероятно е разочароващо. Знам колко е болезнено. И не искам това за теб.

Затова направете този тест веднага и веднага открийте метаболитния си тип и блокера си за изгаряне на мазнини №1 и направете най-голямата стъпка към тялото, което винаги сте искали!

Вземете викторината!