Кога един мъж пропуска жена? Как да накараме мъж да ви липсва (в 3 стъпки)

Какво кара един мъж да пропусне жена? А можете ли да го накарате да ви липсва при поискване? Ето как да го направите!

Независимо дали току-що сте се разделили с гаджето си или сте флиртували с нов човек, ако искате да го подтикнете да открие истинските си чувства към вас, той трябва да има възможност да ви липсва.

Всички искаме да бъдем пропуснати, защото това е ясен знак, че сме достатъчно важни в живота на някого и заемаме достатъчно място в съзнанието им, за да ни липсват, когато сме отишли.

Ако искате да се събудите, за да намерите този прекрасен текст „Липсва ми“ от него, продължете да четете, за да разберете какви са трите стъпки, за да го накарате да ви липсва.Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

ПОВЕЧЕ: Как да му дадете място, така че да ви липсва и да се върне

Стъпка 1: Не се опитвайте твърде трудно

Когато се отчайвате и се стараете твърде силно, можете да го почувствате. Можете да го разпознаете по неудобството и съжалението, което мигновено се измива над вас зная преминахте линията - изпращате прекалено много съобщения, обаждате му се, когато не се налага, ловете за комплименти ...

Риболовете за контакт и тогава, когато той не отговори или не направи толкова ентусиазирано или достатъчно бързо, се чувствате още по-зле, защото знаете, че не е трябвало да го изпращате по SMS, знаете го, по дяволите!

Несигурността го тласка още повече

Но защо го правиш? Защо продължаваш да се вкопчваш в него, когато те познава по-добре?

Тъй като вашите нужди не са удовлетворени. И вместо да чакате той да ви липсва, вие се опитвате да го накарате да ви липсва. И знаете, че принуждаването на нещо не работи.

Защо? Защото той може да усети несигурността ви от километри.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали тества, като се отдръпне от вас

Имайки това предвид, ето някои нес:

 • Не ... бъдете умишлено в поведението си, но се преструвайте на небрежни - като изпращайте му съобщения всеки ден, 'само', за да поздравите. Това не е случайно
 • Не ... правете публикации, търсещи внимание във Facebook.
 • Не ... опитвайте се да го ревнувате, като публикувате снимки с други мъже или подобни неща, това е просто евтино и очевидно.
 • Не ... описвайте приятелите му за внимание.

Ако прибягвате до това поведение, има голям шанс той да се почувства задушен, което е изцяло контрапродуктивно. Ако това поведение е предизвикано от неговото издърпване, тогава може би вземете сигнали от него и вместо да натискате по-силно, дайте му място.

Ще се изненадате колко добре нещата могат да работят в ваша полза, когато просто му дадете шанс да ви липсва. Което ме отвежда към следващата стъпка.

ПОВЕЧЕ: Истинските причини мъжете се отдръпват, когато се влюбват

Стъпка 2: Дайте му място

Най-доброто нещо, което можете да дадете на мъж, когато се дърпа, е пространството. В края на краищата той отделя известно време за причина, нали? Като не го досаждате, вие проявявате уважение към неговите чувства и неговите желания и демонстрирате зрялост. Можете да разберете, че понякога хората изискват известно време и не сте нуждаещи се и привързани. Резултат!

Знаеш ли какво ще го накара да ти липсва? Липса.

Само помислете за всички неща, които ви липсват:

 • Онзи приятел, когото никога няма да видите.
 • Коледа! Само веднъж годишно!
 • Диня, защото можете да я получите само през лятото.
 • Мъжът ти, когато не си го виждал завинаги.

динг динг динг!

ПОВЕЧЕ: 11-те неща, които всички мъже искат да чуят от жена

Отсъствието кара сърцето да се разраства

Добре, може би не за всеки. Но това е вярно за някои мъже и жени! За някои момчета е много лесно да се почувстват задушени, а за някои жени да се чувстват изоставени, така че можете да видите откъде идват всички наши проблеми.

Можем ли да разрешим тези текущи проблеми? Да, можем!

Ето Dos:

 • Той трябва да общува, когато има нужда от пространство, но вие също трябва да се научите как да четете сигналите му.
 • Отдръпнете се малко и го оставете да бъде, когато усетите, че той стига до тази точка, като по този начин му давате шанс да ви липсва.
 • Вие от своя страна трябва да можете да му съобщите, че имате нужда от малко внимание.
 • Също така се научете да намирате внимание и на други места, когато той не е напълно достъпен, емоционално.

ПОВЕЧЕ: Декодиране на поведението на мъжете: Как момчетата се справят с прекъсванията

Стъпка 3: Отидете бавно и знайте стойността си

В крайна сметка няма магическа рецепта да накараш човек да направи нещо. В това се крие предизвикателството. Не можеш да накараш някой да те обича, не можеш да го накараш да те оценява и не можеш да накараш да те пропусне.

Знаеш ли какво можеш да направиш? Бъдете напълно наясно с вашата стойност и това, което носите на масата в една връзка и изберете вашия партньор въз основа на това. Това, което се опитвам да кажа, е: повишете стандартите си, момиче.

Да, вярно е, че всеки се нуждае от малко пространство и е необходимо, за да не се възмущавате един друг и вие и вашият партньор, защото прекарвате твърде много време заедно и започвате да си вървите нервите.

ПОВЕЧЕ: Как да му дадем място по правилния път

Но ако мъжът ви не се държи правилно или ви пренебрегва, няма усилия или умствени игри от ваша страна, които да направят HIM си струва.

Не става въпрос само с уважение да му позволите пространството си, а да върнете вниманието върху себе си. Светът не се върти около неговите нужди, а и вашите трябва да бъдат удовлетворени. Не можете да бъдете игнорирани, просто защото той не може да предаде чувствата си. Защото ако го направи, ти вече няма да бъдеш там.

Развръщане на мита за Преследването

Конвенционалната мъдрост показва, че трябва да го накарате да ви гони, за да ви иска. Играйте игра на натискане и дръпване и го игнорирайте на моменти, за да го подлудите. Сякаш си някаква награда, която да хванеш

Но това е малко дехуманизиращо И те настройва като обект, а не като човек.

ПОВЕЧЕ: 15 начина да го накараме да ви липсва като луд

Ето защо не работи:

 • Не искате мъж, който ви вижда като притежание, да бъде спечелен или който е САМО заинтересован, когато не сте. Това не е здравословна връзка.
 • Той трябва да е наясно колко много значиш за него и да те оценява непрекъснато, а не само когато се събужда без теб там.
 • Не можете да възнаграждавате лошо поведение в партньор, който не взема предвид вашите нужди, защото тогава той научава, че колкото и малко усилия да положи, пак ще го върнете.

Ето какво трябва да направите вместо това:

 • Не играйте игри; живейте живота си като нормално. Това означава да ходите на работа, да излизате, да се срещате с приятели и да се фокусирате върху себе си и това, което ви прави щастливи. Не дотирайте на мъж, който не прави на вас.
 • Не приемайте лошо поведение и мъж, който пренебрегва вашите нужди. Ако той не знае как да оцени това, което има, или е неспособен да бъде добър партньор, може би не е подходящият мъж за вас. Намерете някой, който е.
 • Ако вашият мъж е иначе добър, но ви се струва, че напоследък стъпвате на пръстите на единия си или той ви приема за даденост, тогава почивката винаги е добра. Отидете да посетите родителите си за един уикенд или да отидете на почивка с приятелките си. Докато се върнете и двамата ще се радвате да се виждате, защото сте имали време да дишате.

ПОВЕЧЕ: 10 лесни начина да накарате мъж да ви липсва като луд

Както можете да видите, всичко е свързано с отделянето на малко място, но и с подбора на подходящия човек - мъжът, когото заслужавате. Познайте стойността си и се уверете, че мъжът, с когото сте, го знае също и ви оценява съответно. Той ще се държи с вас винаги добре, а не само когато не сте отишли.

Сега във всяка връзка, която открих, има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и да прочетете това веднага, защото в един момент мъж, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината