Когато един момък каже, че не иска брак: повярвайте му!

Пиша тази статия, защото искам да изправя въпрос, който съм получавал отново и отново от разбитите и неистови жени по целия свят.

Въпросът обикновено е нещо подобно:

„Отдавна съм с този човек и имаме най-невероятната връзка - никога не съм чувствал такава връзка с никой друг и знам, че имаме бъдеще заедно. Сигурен съм, че ще бъдем заедно завинаги, но един от проблемите е, че той казва, че не иска да се жени. Как да го убедя, че сме заедно перфектни и трябва да се оженим? “Не преувеличавам, когато казвам, че този въпрос и предположенията зад него са зад 99% от страданията в света на запознанствата.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

И така, каква е сделката? Възможно ли е да промените мнението на човек? Можете ли да убедите неохотен човек да се ожени?

Какво трябва да направите, ако той каже, че никога не иска да се ожени ??

Ако човек каже, че не иска да се ожени, най-добрият възможен начин на действие е да му повярвате и да продължите с живота си така, сякаш това, което той каза, е истина. Няма да го убеждавате или да променяте мнението си, или да го карате да мисли друго, а опитите да го направят ще доведат само до сърдечен удар. Освен това той казва, че никога не иска да се ожени, е мек начин да каже, че не иска да се ожени за вас, така че се опитва да се придържате към него, така че да вижда колко страхотно би било, само ще ви нарани.

Истината е, че има само един курс на действие, който няма да доведе до сърцебиене и ужасни счупени чувства.

Ако той каже, че не иска да се ожени, трябва да му повярваш.

Знам, че дадох отговора в заглавието малко, но това се повтаря. Никога не си струва да се опитваш да убедиш човек, който не иска да се ожени, че всъщност трябва.

Сега, не казвам, че е невъзможно. Момчета, които се кълнат нагоре и надолу, че никога няма да се оженят, понякога се женят!

За съжаление на партньорите им, това на практика никога не се случва с тях.

Момчета, които казват, че никога няма да се оженят, когато са с някой, който никога не се омъжва за тях - те само понякога се омъжват за друга жена по-късно.

Нека да разгледаме защо това е така.

Какво означава, когато говори за това колко мрази брака

Първият тип човек, който никога няма да се ожени, е човекът, който абсолютно мрази институцията на брака.

Този тип хора не смятат, че бракът е добра идея за никого - дори за двойки, които наистина се обичат. (Той може и да не вярва в любовта.)

Той може да си мисли, че това е измама или че винаги прецаква мъжете, или че просто не си струва, защото повече от половината приключват с развод.

Каквато и да е неговата конкретна причина за ненавиждане на брака, този човек всъщност не харесва институцията на брака и никога не се вижда да се жени.

В този случай, както във всички случаи, когато той казва, че не иска да се ожени повярвай му ,

Няма вероятност да намери някой, който ще промени мнението си за брака. Независимо дали двамата оставате заедно или не, той почти със сигурност никога няма да се ожени.

Какво означава, когато той каже, че не може да се ожени „Точно сега“

Това ни отвежда към другия тип човек, който казва, че не иска да се омъжва - този, който извинява.

Този човек може да измисли милион различни извинения защо не може да се ожени - може би има ситуация с бившата жена или не може да го направи финансово в момента или някакво друго извинение, което му пречи връзване на възела.

Това е човекът, който казва, че няма проблем да се ожени, просто не иска да се ожени в момента, по каквато и да е причина.

Както казах преди, темата за бягането е това трябва да му повярваш, ако той каже, че не иска да се ожени,

Извинението няма значение. Истината е, че той казва истината, когато казва, че не иска да се жени - той не иска да се ожени за теб, Каквото и извинение да ви даде, той се опитва да пощади чувствата ви.

Този тип евентуално може да се ожени, ако намери подходящата жена, но това, което се опитва да ви каже, когато казва, че не иска да се ожени за вас, е, че не сте подходящата жена за него.

Сурово е, но е истина. Ще си спестите години от болка и сърцебиене, като просто му повярвате, когато ви каже, че бракът не е това, което той търси.

Разбира се, зависи от вас дали бракът е нарушител на сделката или не. Ако искате да останете с него и да имате връзка без възможност за брак, вие сте свободни да го направите.

Но ако бракът е наистина важен за вас и вие се грижите за него да промени мнението си по пътя ... всичко, което си поставяте, е да ви разбие сърцето.

Моралът на историята е същият в края, както е в началото: момчета, които казват, че не искат да се оженят, казват истината. Ако той ви каже, че не иска брак, повярвайте му,

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ веднага и да разберете дали наистина ще се ангажира ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

Интересни Статии