Защо да се разделим за момчета е трудно да се направи!

Така че сте намерили някой, който ви е пометил от краката, но имате мисли за връзката си. Защо прекалявате с анализа на новата си намерена връзка? Не си спомняте какво се случи с вас при последния път, когато тръгнахте по този път, където зададохте много малко въпроси или най-лошото се съгласихте с всичко, което казва другият човек, тъй като по това време се чувстваше точно така. Това винаги е процесът, в който мъжете се намират и са по-лоши, те говорят себе си от добри отношения, преди да могат наистина да видят накъде вървят нещата.

Вземете този тест и разберете веднага: Трябва ли да се разделите с него?След първия ден на раздяла вие сами си говорите чрез него, сякаш е най-добре за двама ви връзката да приключи. Но защо отношенията ви наистина са приключили? Да, нещата вървяха малко прекалено бързо и сигурно, че нямате време да реагирате, но сега сте сами, единствен човек, който отново търси любовта, защото не можехте да стигнете до следващото ниво във връзката. Оказваш се ден след ден и нощ след нощ, опитвайки се да си спомниш лошите неща по време на връзката с надеждата, че не си емоционална развалина и да, много мъже стават емоционална развалина, опитвайки се да съберат баловете си и чест, като нищо не е наред.Защо разбиването е трудно за момчетата да направят

Срещнете се, усещате загубата и скокът в друга връзка няма да ви помогне с чувствата си. Ако наистина ви липсва този човек, с когото сте се разделили, опитайте се да се обадите и говорите нещата, без да станете емоционално чувствителни или по-лошо да действате така, сякаш не ви пука кога наистина го правите. Мъжете приемат тежките пробиви и това е сигурно, те не са по-различни от жените. Ако поставят сърцето и душата си в една връзка, те могат да имат много същите емоционални разстройства, каквито имат жените, ако не са честни със себе си.  • печал
  • Гняв
  • страх
  • Отхвърляне
  • самота

В края на деня, ако сте мъж, който обича със сърцето си и се окажете в разпад, опитайте се да не му позволите да се разпадне, връзката може да не е наистина прекратена, ако нямате затваряне.

за автора

Йохана Спароу, пише повече от 17 години и публикува различни книги от детски книги до книги за самопомощ, занимаващи се с отношения, личен растеж и конфликтни проблеми. Тя използва своя опит, знания и опит в система, която е създала и използвала през годините от 1995 г., за да подобри проблемите на отношенията, наречени (hbccr) Съзнателна връзка със сърдечно натъртванеКодове за подновяване, които имаме или нямаме в себе си.

През 2015 г. Йохана Спароу ще пусне за първи път своята мощна и вдъхновяваща hbccr система, която тя е създадена за останалия свят с надеждата, че всички ние можем да намерим обща цел или основа в ежедневните си връзки. През годините тя е проучила и изучавала връзките между взаимодействието между човек и човек и човек с природата, в които е заключила в своето изследване как разбирането на тези връзки и прекъсвания в живота е основният стъпков код и закони за любовта, щастието и трагедията, управлението и ръководството ние да станем най-голямото или по-лошо творение на живота, което някога е съществувало.

Можете да я проверите на нейния уебсайт на www.johannasparrow.com и също на Амазонка,

Искате ли да разберете дали трябва да се разделите с него? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Трябва ли да се разделите с него“ веднага и да разберете дали трябва да се разделите с него ..Вземете теста: Трябва ли да скъсате с него?

Трябва ли да се разделите с него? Вземете викторината