Защо се оттегли след секс?

Наскоро един приятел ми зададе много светещ въпрос.

Тя попита:

Срещам се с човек от около месец и се познавахме известно време, преди да започнем да се срещаме. Мислех, че датите са невероятни, щракнахме по толкова много важни начини. Проблемът е, че правехме секс и той направи това, което момчетата правят там, където изчезна след.Не съм му изпращал съобщения, не съм му се обаждал или каквото и да било, наистина съм бил добър да спазвам „правилата“ за подобни неща. Аз бях активен във Facebook и той знае, че съм се забавлявал и не ми е приятно да го чака.

Все пак ... Искам да знам, Така ли Добре за да се свържа с него по ВСЕКИ вид в момента? Колко време трябва да чакам, преди да го отпиша като някой, който не се интересува от мен? Жените имат ли някакви опции тук, освен че просто знаят, че той пропуска някой страхотен? Мога ли да направя нещо, освен да седя наоколо и да го чакам? Така ли Добре за мен да се свържа с него? '

Сега този въпрос е осветяващ - защото разкрива много за мисленето на жената, задаваща въпроса.

Ето какво ме питаше всъщност: „Искам да продължа напред с връзката си с този човек и прочетох някъде, че понякога момчетата ще загубят интерес към една жена, след като правят секс, и сега започвам да изродявам (вероятно защото някой ми даде лоши съвети) . '

Вземете теста: Губи ли интерес?

Ето основна информация: това е грешното мислене, Момчета не им пука че много за секса.

Влизането във връзка никога не е само за секс

Разбира се, момчетата искат секс. Те харесват секса. Но за мъжете сексът не е всичко. Това не са критериите, които използват, за да изберат дългосрочна половинка.

Така че, ако мислите за секса като за „чип за преговори“ в началните етапи на връзката, винаги ще се притеснявате, че мъжете ще ви използват „за да получите секса“, и това ще саботира вашите отношения, преди те дори започне.

Този тип мислене създава състезателна връзка между вас и човек, където той се опитва да 'вземе' нещо от вас. Когато това е динамиката, която създавате, той саботира растежа на всякакъв вид интимност, доверие или комфорт - защото в тази динамика сте на противоположни страни, а не на един и същи екип.

По-важното е: да питате за „правилата“ за запознанства и да обсебвате дали трябва да му изпратите текст или не, показва далеч по-вредно мислене, което ще подкопае всички ваши взаимоотношения, преди те дори да започнат.

Ако сте обсебени от нещо толкова малко, колкото да го изпратите или не, това означава, че сте обсебен от него и сте в отношения с него.

Обсебването убива отношенията, преди те дори да започнат

Обсебването - без значение под каква форма е - е лошо и вредно за вашите взаимоотношения. Обсебването винаги ще доведе до чувство на страх и несигурност за бъдещето ви с него, което ще повлияе на всяко взаимодействие, което имате с него.

И истината е тази: това ще навреди на отношенията ви с него и ще го изключи повече от всичко друго. Момчетата могат да се справят с тези негативни емоции като страх от загуба и несигурност.

И точно както по отношение на секса като „чип за преговори“ създава разрушителна динамика, която саботира всяка връзка - манията и страхът от загуба ще създадат още по-лоша динамика между вас, която унищожава всякакъв шанс за връзка заедно.

Мислете за това по този начин: ако много мислите за бъдещето си с този човек и изпитвате много дискомфорт, страх и несигурност по отношение на него, цялата тази негативност ще преживее във вашите думи и действия с него.

Изведнъж динамиката на връзката ви с него ще стане така, че искате връзка от той и той отказва връзка от Вие.

Този вид динамика е отрова, защото това означава, че връзката ви заедно вече не е нещо, което може органично да расте между двама души, които се харесват един друг. Става нещо, което искате да „вземете“ от него, и това ще отблъсне човек повече от всичко, което е възможно.

Тази динамика го поставя на ръба - ще има чувството, че той ходи по черупките на яйцата, когато говори с вас и дори когато не говори с вас.

Помислете за време, което подъл човек е ударил върху вас. Нещото, което го направи слаб, беше, че той искаше 'Вземете' секс от вас, той не искаше правят секс с теб, Той се опитваше да „вземе“ нещо от вас - динамиката между вас беше състезателна, когато той агресивно се опитваше да вземе нещо от вас и вие автоматично го удържате от него. Това го е накарало да се почувства толкова страховито - сякаш е човек, от когото отчаяно искаш да избягаш.

Във всяка ситуация, ако някой иска да получи нещо от вас, той автоматично ви поставя на ръба и нащрек и ви кара да се чувствате сякаш искате да избягате. (Ето защо е трудно да се чувствате комфортно около продавач - знаете, че те се опитват да ви продадат и да получат парите ви от вас.)

Ако човек се чувства като жена иска отчаяно да превърне това, което имат във връзка, това ще предизвика необходимостта да избяга в него (освен ако той също не иска връзка).

Така че най-важната част от въпроса ви всъщност не е въпросът - а мисленето, което въпросът разкрива.

Така че ще се свържете ли с него, или ще прекъснете отношенията си?

Не - изобщо. Който се свържете с него или не, е тривиална подробност, която няма да има никакво значение дали ще приключите запознанствата или не.

Голямата картина е, че вие ​​двамата живеете дишащи хора, които се свързват по хиляди различни начини всеки път, когато сте заедно или провеждате разговор.

Независимо дали се свържете с него веднъж в момента, няма отношение към голямата картина.

Единствената причина, поради която се мъча в тази част на въпроса, е, че тя сигнализира за нещо по-голямо за вашето мислене - сигнализира, че сте поне малко обсебен от този човек.

Ако попаднете в капана на мания, страх от загуба и несигурност, това ще нанесе сериозна вреда на динамиката на връзката (може би трайно).

Причините защо мъжете се оттеглят след секс

Невъзможно е да се посочи точната причина, поради която човек се е оттеглил или не се е оттеглил след като сте правили секс. Всеки човек е различен, всяка връзка е различна и всяка ситуация е различна. Единственото нещо, което можете да контролирате, е отношението ви и реакцията ви към обстоятелствата. И най-доброто отношение, което може да имате е, че си заслужавате - че сте улов и всеки мъж би имал късмет да ви има. Имате избор с кого решите да искате да бъдете, и ако този човек не се съобразява с това, което искате от мъж, можете да изберете друг мъж.

Щом той почувства, че искате връзка от него (а не от това с него), това предизвиква изключително силна нужда да избяга в него.

Ето защо най-важното тук е вашето мислене,

Най-силният начин на мислене, който можете да имате (и най-неустоимия за мъжете), е този, който казва: „Аз си заслужавам - аз съм уловка и мъжът, когото избрах, ще има късмета да ме има.“

Трябва да се отнасяте със себеуважение ... защото третирането със себеуважение е единственият начин другите да уважават и вас.

Така че в момента зависи от вас да решите: е човек, който не ви изпраща съобщение в продължение на седмица, след като правите секс, струващ си време? Или трябва да прекарате времето си с някой, който се отнася с вас така, както искате да се отнасяте?

Каквото и да решите, знайте, че вашето мислене е или най-големият ви съюзник, или най-лошият ви враг в любовния ви живот - и от вас зависи да решите кой.

Надявам се, че тази статия ви накара да се почувствате по-добре и ви помогна да разберете защо момчетата се оттеглят след секс. Толкова много жени идват при мен с този въпрос! И това е по добра причина: 100% от времето, когато човек отива да 'призрачи' жена и да изчезне върху нея, той започва да се дърпа първо. Ако се страхувате, че ви се случва, трябва да прочетете тази статия, която може много добре да промени живота ви: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината