Защо не ме иска? (Внимавайте за тези знаци, които не ви иска!)

Наистина ли се интересува от мен или това са признаци, които моето гадже вече не ме иска?

Може да бъде опустошително, когато човекът, когото сте имали окото и е излял сърцето ви, не изглежда да е във вас. Можете да изпробвате всеки трик в книгата и той изглежда не реагира. Миеш очи, смееш се и се усмихваш. Носите най-добрите си дрехи и полагате допълнителни грижи, за да изглеждате невероятно. Дори сте започнали да ходите на фитнес по-често в последния опит, за да се харесате на него.

Защо не го харесваш?Защо това се случва и какво можете да направите за това?ПОВЕЧЕ: 10 гарантирани знака, които не ви харесват

Първото нещо, което трябва да знаете е, че не е ваша вина. Привличането е много сложно нещо и много хора дори не са наясно с причините, поради които са магнетично, почти магически привлечени към един човек и напълно отблъснати от друг човек.Не можете да контролирате безбройните фини психологически и еволюционни влияния които карат един мъж да се влюби в конкретна жена.

Дори Чарлз Дарвин не можа да разбере точно защо мъжете си падат за жени. Той позиционира някои общности като жените предпочитат „най-подходящия“ мъж, защото това ще гарантира тяхното оцеляване, но това е малко опростено.

Съществуват и множество съвети за лоши отношения относно „как да намерите човека, когото искате“, които са напълно подвеждащи.Подаряват ви куп празни призраци като:

- Заслужаваш любов! (Не са ли всички?)

- Той просто се страхува от любов. (Не са ли всички до известна степен?)- Тогава е токсичният съвет, че той просто иска да ви използва и да ви зареже, разбивайки сърцето ви в процеса.

Ето няколко по-добри съвета. Взаимоотношенията не са случайни. Вашата сродна душа по някакъв начин не пропуска намеците, че стоиш точно пред тях.Връзките изглеждат по-лесни за някои хора да се справят, защото те правят определени житейски избори, но сближаването с някой, който ви интересува, започва с промяна във вашите основополагащи убеждения.

ПОВЕЧЕ: 15 знака, които всъщност не се интересуват от теб

Вземете теста: Харесва ли ви?

Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Ако мъжът не иска да бъде с вас по начина, по който искате той да бъде с вас, тогава:

1. Това не означава, че по някакъв начин сте безсловни или нежелателни. Не сте недостатък или обречени никога да не бъдете обичани. Това е двуетажно, така че нека тези мисли отидат веднага.

2. Човекът, с когото сте се свързали, не изглежда да ви харесва, не е лош или зъл човек, само защото не е привлечен от вас.

3. Той не се опитва да ви манипулира или да играе игри с вас. Ако той не ви харесва, той не ви чака да направите едно вълшебно нещо, което ще го накара да се влюби над главата си.

4. Няколко основен избор в начина, по който водиш живота си, ще те направи обичан и желан от правилния човек.

Ето няколко неща, които ви пречат да намерите любов с мъж, който ще ви обича обратно:

- Вие фантазирате за връзка с него, когато той даде да се разбере, че не е във вас, наранява шансовете ви да намерите любов с някой, който ще направи този човек да изглежда като вчерашния мокър вестник.

- Да имате фантазия за това как искате нещата да се „свършат“ с него може да бъде най-лошото нещо, което може да се случи с любовния ви живот. По същество се отрязвате от други възможности и бягате след Светия Граал на място, което не съществува.

- Може да се чувствате забавно в началото, когато изграждате фантазията в ума си, но внимавайте. Когато фантазията се срине, вие ще бъдете опустошени. Но кой всъщност е виновен? Той те помоли да фантазираш за него? Той никога не е възнамерявал да бъде човекът във вашия фентъзи свят.

- След като се привържете към фантазията и искате тя да се сбъдне, може да бъде много трудно да я пуснете. Тя се превръща в ментална мания, която открадва вашата енергия, време и жизнена сила, така че да не можете да се концентрирате върху други неща, включително да станете по-успешни или привлекателни за себе си.

- След като осъзнаете, че сте изградили фалшив разказ, тогава се страхувате от фантазията да не се сбъдне и взаимодействията ви (които преди са били отпуснати и забавни) стават потопени в страх от загуба. Това е пълно изключване към някой който обикновено може да ви намери привлекателен.

ПОВЕЧЕ: 9-те най-големи знака, които той не иска да бъде с теб повече (и може да не те обича)

Колко е важно, че сте изградили фантазия около мъж, който не ви привлича? Вместо да приемате нещата по номинална стойност и да се наслаждавате на нечия компания, вие се захващате за емоционално пътуване с влакчета и се чудите дали фантазията ще се сбъдне или не.

Обикновено безгрижното и забавно настроение, което имате, се заменя с напрегнато настроено настроение, което не е забавно за всеки да бъде наоколо.

Хората обичат да бъдат около някой, който е щастлив, спокоен и забавен ... но никой не иска да бъде около някой, който е напрегнат и отчаян за нас, за да сбъдне мечтите им. Тя е повече, отколкото всеки нормален човек може да издържи. Така че, вие по същество сте се постарали високо нежелан на всеки мъж, гледащ да има любовни отношения.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали тества, като се отдръпне от вас

Ето нашия съвет.

Когато мъж каже, че не иска връзка, повярвайте му.

Няма значение каква е причината му. Не прекарвайте месеци, седмици, дни или дори минути, опитвайки се да разберете защо той не ви харесва. Той може дори да не знае със сигурност защо не те харесва. Да приемем, че има предвид това, което казва, и че ще го направи никога промени мнението си.

Ако продължите, разберете, че що се отнася до него, той ви каза, че не иска връзка. Дори да правите секс с него в продължение на месеци или дори години. Дори ако се виждате през цялото време и ходите на срещи, за него това е честна игра, защото той ви каза, че не се интересува от вас „по този начин“.

Да влезете в обвързана връзка не е нещо, в което просто тайно се плъзгате през задната врата ... ако имате нужда от доказателства за това, помислете за това колко жени познавате, които дълго време са виждали човек с когото са динамика, подобна на връзка с и въпреки това той отказва да я нарече приятелка. Заслужаваш по-добро, но трябва да се държиш по определен начин и да правиш избор, който ти позволява имат по-добре.

Това означава, че трябва да се считате за 100% сингъл, докато той нетърпеливо, ясно и директно ви заключи по желания от вас начин (и вие приемете).

ПОВЕЧЕ: Точно как да разбера дали някой човек ви харесва

Ако искате да сте в ангажирана, изключителна връзка, спрете да се преструвате, че човекът, в когото сте, но който не ви дава времето от деня, някога ще се промени. Вие просто лъжете себе си и по-важното е, че предотвратявате истински, страстен, изпълняващ любовник да бъде до вас по начин, който може би никога не сте си представяли. Това е един от най-важните избори, които някога можете да направите. Или той е в теб и го прави много ясно, или той не е и вие приемате това и продължете напред.

Няма такова нещо като половин ангажимент. Ако човек те обича, небето и земята ще бъдат преместени, за да стигнат до теб.

Никога не трябва да се държиш като приятелка на мъж, ако не е дал ясно да иска да бъдеш, и те нарича твоята приятелка на лицето си, на приятелите му, на семейството и на всички, които взаимно познаваш.

Когато жените се държат като приятелка на мъжа, защото смятат, че някой ще ги катапултира в тази роля, просто като се преструват, тогава те са много заблудени. Ако той вече не вижда колко си велик, държи се като него, когато не чувства, че няма да го накара магически да „вижда светлината“.

Когато човек разбере, че една жена е несемейна и изцяло на пазара за запознанства, освен ако не се ангажира с нея, той ще се ангажира или ще я пусне. Това е толкова просто.

Ако той харесва достатъчно жената, за да иска да бъде във връзка, няма да иска да я загуби на друг мъж и ще се ангажира с нея от страх, че най-добрият му приятел или някой друг човек ще се намести и ще я открадне.

ПОВЕЧЕ: 5 знака той не е това в теб

Един от начините да разбереш, че не ти харесва достатъчно, за да се ангажираш е, че той е добре с възможността друг човек да дойде и да те грабне, тъй като в края на краищата си единствен.

Ако погледнете на това с правилната перспектива, това е сценарий за печелене на печалба, тъй като или той ще се ангажира с вас, или просто няма. Тогава някой друг човек (кой е достатъчно заинтересовани да искат връзка с вас) ви грабва.

Не губите времето си в очакване на човек, който така или иначе никога нямаше да дойде.

Не сте искали или егоистични, ако се срещате с други момчета, докато някой не вика от планинските върхове, че иска да бъде изключително с вас. Мъжете вече знаят, че жена, към която са привлечени, вероятно е преследвана от други мъже. Те страх това. Това ги подтиква и да действат, когато те правя като теб.

Няма нищо лошо да кажеш на мъж, че ще останеш несемеен и ще се срещаш с други момчета, ако той ти каже, че не иска в момента връзка. Той вече ще знае това. Но можете да го потвърдите прекрасно.

Ако някога промени мнението си и иска връзка с вас, повярвайте ни, ще се увери абсолютно, че го знаете!

ПОВЕЧЕ: Седем знака, че наистина е влюбен в теб

Най-големият фактор за успеха на връзката ви е кого избирате и как ги избирате.

Страхотните взаимоотношения не се случват, защото вие превръщате „не“ в „да“, така че оставете тази идея.

Страхотни връзки се случват, защото казвате „не“ на мъжете, които не са тези, които искат да бъдат с вас, и да направите място на невероятния мъж, който наистина иска да бъде с вас. Да кажеш „не“ на човека, който не се ангажира, е като да кажеш голямо „да“ на този, който ще го направи.

Тази статия ви показва, ако един човек ви иска, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и четете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

Интересни Статии