Защо изведнъж ме пренебрегва? (Когато той те избягва внезапно)

'Той ме игнорира!' Ето какво означава, когато изглежда, че ви избягва без причина ...

Човек, който е горещ и студен, е достатъчно зле, но когато продължава да се обажда и изпраща текстови съобщения през цялото време и ви вижда често до ... нищо, това може да ви даде сериозен камшик. То е разочароващо, объркващо и вероятно ви ядосва.

Защо се случва това? Какво направихте, за да заслужите това? Ти ли си? Или е просто шут? Защо не може просто да ти каже, ако вече не е в теб?

ПОВЕЧЕ: Точно защо момчетата започват да действат далечно всички внезапно (и какво да правят по въпроса)Ако мъж ви избягва, той определено има причина, дори да изглежда, че е излязъл от лявото поле. Нека да разгледаме какво означава, когато човек започне внезапно да те игнорира.

Нещата може да не са това, което изглеждат

Преди да се заемем с всичко останало, искам да засегна нещо важно - макар че изключенията са редки, те съществуват. Не казвам, че всеки мъж, който те призраче, има уникални, невероятни, смекчаващи обстоятелства; някои момчета просто не могат да бъдат притеснявани

Но има случаи, в които човек ще изглежда като истински S.O.B., само за да разберете, че зад кулисите се случват неща, за които не сте били запознати.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Преди няколко години бях на срещи с човек, който спря да ми говори повече от седмица. Бях объркан, опустошен и повече от всичко друго, ядосан. Преди той беше люспест, така че направо направих предположението, че той ме пренебрегва. Само за да разбера по-късно, че е бил в инцидент и е бил в болницата, в предизвикана кома.

ПОВЕЧЕ: Защо игнорира моите текстове изведнъж: 26 причини той те игнорира

Коленете ми издадоха и паднах на пода плачейки.

Очевидно това е безумен сценарий; Имах чувството, че живея в скапана сапунена опера.

Ако някой внезапно ви игнорира, това не означава, че той умира, че е бил прибран от На за специална лунна мисия или нещо подобно. Само имайте предвид, че понякога хората имат основателни причини за участие в нехарактерно поведение.

Това обаче не означава, че трябва да го чакате наоколо. Ако чувствате, че той ви избягва и сте се опитвали да привлечете вниманието му и това не е работило, тогава не настоявайте

Това е по няколко причини.

Първо, колкото повече натискате, толкова повече ще се дърпа назад, защото каквато и да е причината му, натискът от вас няма да помогне. Вместо това той може да ви възмути.

Второ, ако той реши да те игнорира, не можеш да прекараш времето си да се обливаш в самосъжаление заради това. Той направи своя избор и вие ще го спазвате. Сега можете да преминете към някой, който има време да се посвети на вас и ще съобщи по-добре нуждите му.

ПОВЕЧЕ: Истинските причини мъжете се отдръпват, когато се влюбват

Той не е наистина привлечен от вас

Вижте, понякога нещата започват достатъчно добре и те се прехвърлят в ... нещо съвсем друго. Тази връзка може да не е това, за което се е пазарил и той бързо губи интерес.

Това може да е защото той е убоден или просто защото е ужасен комуникатор или се чувства лошо да ви каже, че всъщност не е във вас. Много неудобна ситуация е, че той не иска да бъде в него, така че никога не го инициира. Вместо това той може просто да се опита да направи бавно избледняването с вас или дори да ви призрачи изцяло.

ПОВЕЧЕ: Защо мъжете се отдръпват в ранните етапи: Как да си върнем новия човек?

Какво можеш да направиш?

Не забравяйте, че не е ваша вина, че не сте добър мач и че наистина няма нищо, което наистина можете да направите. Ако той ви пренебрегва или ви избягва и смятате, че това може да се дължи на това, издърпайте се и му дайте място да подреди чувствата си.

Най-лошото, което можеш да направиш, е отчаяно да се вкопчиш в него, защото това ще го тласне още повече.

Той мисли, че се движиш твърде бързо

Ако той се страхува от обвързване, а ако стане сериозен, ще го изплаши направо. Може да не предприемате активни и съзнателни стъпки към него, но ако сте естествено гравитирали към изключителна връзка или сте достигнали някакви основни етапи, които той счита за „сериозни“ (като среща с приятелите си, отиване на почивка заедно и пр.), тогава той може да се изплаши. Той иска да играе на терена! Забавлявай се! Излезте с братовете!

И той не може да направи това, ако е с теб.

ПОВЕЧЕ: Защо момчетата изчезват и как да се справят

Какво можеш да направиш?

Честно казано, ако той се страхува да не стане сериозен и да те избягва заради това, няма никакъв смисъл да бъдеш с него, нали? Ясно е, че той не ви иска, той иска своя ергенски живот, свързан с низове.

И дори ако той е готов да се придържа, ако е само полуоси, това е нещо, което искате? Мъж, който постоянно се разкъсва между чувството, че не е живял достатъчно, и любовта към жената, която го иска?

Освен ако не може да се помири с факта, че сега е в обвързана връзка и той иска това и не се чувства като изчезнал, тогава това всъщност няма бъдеще, защото винаги ще бъде изкушен да изчезне за няколко дни от време на време, за да се усети от живота, който почти е имал.

Той изпитва трудно време

Нещо, което вероятно знаете за мъжете е, че те не са отлични комуникатори и че не обработват емоциите си много добре. Това дори не е тяхна вина - това е начинът, по който са отгледани и обучени. Вижте, половите норми болят всеки,

Когато си човек и цял живот ти е пробито, че не можеш да изразиш слабост, страх, емоция, не можеш да плачеш, не можеш да кажеш на никого за това, което изпитваш или какви трудности имаш, в крайна сметка си доста затворен човек.

Така че, когато мъжът ви се сблъска с трудна ситуация на работното място или в личния си живот, инстинктът му може да е да се оттегли в себе си, защото е претоварен и емоционален и не може да се справи с това и в момента.

ПОВЕЧЕ: Причината номер едно мъжете изведнъж губят интерес

Когато нещо е супер важно и всепоглъщащо, целият му фокус отива там, а това означава, че той може да ви пренебрегне, или умишлено, или просто като механизъм, за да си позволи да се съсредоточи върху това, което го боли в момента.

Какво можеш да направиш?

Можете да го подкрепите, като го оставите на мира, засега. Знам, че и вие имате емоционални нужди, но в момента може да се наложи да намерите друг начин да ги изпълните, докато той се подрежда. Не винаги е приятно или честно, но той просто няма емоционалната ширина на лентата, за да отговори на нуждите ви в момента.

Той е в някой друг

Ако се вижда с някой друг, той чувства чувства към някоя друга или дори е спал с друга жена, тогава може с право да се оттегли в момента, за да подреди чувствата си. Той не знае какво иска да прави, но знае, че не е удобно място да бъдеш и че не иска да води този разговор с теб.

И така, той ви избягва, било защото се срамува, обърква се, страхува се или просто се надява да ви отърси, за да може да избяга в обятията на следващото момиче. Някои мъже са класически такива.

ПОВЕЧЕ: Защо ме пренебрегва всички изведнъж?

Какво можеш да направиш?

Това се случва непрекъснато. Не боли по-малко, но е ситуация, която може би е неизбежна. Сърцето иска това, което иска и в края на деня, ако човекът е в някой друг, вие наистина не сте го искали с вас, нали? Искате и заслужавате някой, който се чувства с вас по същия начин, по който се чувствате и към тях.

Той се нуждае от малко пространство

Не обичам да използвам думата „прилепнала“, но понякога мъжете смятат, че жените са точно това - прекалено привързани. Особено, ако чувствате, че той се дистанцира, може да се вкопчите по-силно в него, без да осъзнавате. Обаждате ли се повече? По цял ден пишете текстове и не го оставяте да работи? Прекъсвате го да го целуне? Да влезеш в гушкане в леглото, дори след като обясни, че е твърде топъл, за да бъде пипнат в момента?

Тук не сте виновни, но и той не е такъв. Той просто се нуждае от малко пространство и може да го вземе, като ви избягва за известно време, само за да си поемете дъх. Не е нужно да е голяма работа или да означава, че връзката ви отива в ада, просто, че всеки двама души, които прекарват твърде много време заедно, могат да се разболеят един от друг.

ПОВЕЧЕ: Какво да правя, ако изведнъж ви спре текстови съобщения

Какво можеш да направиш?

Най-доброто нещо, което можете да направите, е просто да го оставите да бъде. Дръпнете се назад, направете своето нещо и го оставете да се отдалечава и да ви игнорира за известно време, ако това е, което чувствате, че има нужда. Не посягайте към него, за да го използвате като емоционално изпълнение, защото това само ще го дразни допълнително. Играйте го страхотно, разберете неговата нужда от пространство и го уважавайте, като не натискате проблема. Ще се върне, след като се наслади на почивката си и започне да ви липсва. И момче, няма ли да бъде събранието сладко!

Както можете да видите, има много причини, поради които един мъж може да е по-малко чат с вас, отколкото обикновено, или дори да ви избягва. Не е задължително да правите най-лошия извод направо от прилепа, но трябва да останете реалисти. Каквито и да са причините за него, изнасилването му няма да помогне по никакъв начин на ситуацията, така че не натискайте, ако се дърпа назад. Можете да изчакате той да се оправи, ако желаете, но никой няма да ви обвинява, ако решите просто да продължите.

Сега във всяка връзка, която открих, има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и да прочетете това веднага, защото в един момент мъж, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

  • Нещата може да не са това, което изглеждат
  • Той не е наистина привлечен от вас
  • Той мисли, че се движиш твърде бързо
  • Той изпитва трудно време
  • Той е в някой друг
  • Той се нуждае от малко пространство

Интересни Статии