Защо пренебрегва моите текстове изведнъж: 26 причини той те игнорира

„Той пренебрегва моите текстове!“ Ето 26 причини, поради които той пренебрегва вашите текстове (и какво можете да направите по въпроса).

В по-голямата си част ние, момичетата, сме страхотни. Забавни сме, ентусиазирани и страстни, но също така сме добри в подсказването на заключения, дори когато това не е необходимо. Вероятният сценарий е, че говорите с човек от известно време, вие двамата започвате да се сближавате и да говорите почти всеки ден. Тогава той изведнъж спира да ви изпраща текстове. В този момент започвате да очаквате най-лошия сценарий.

Какво направихте грешно? Случайно ли блокирахте номера му? Има ли ново момиче? Всички тези въпроси започват да текат през ума ви.

Е, това не е нищо ново и много жени имат момчета да спират да им изпращат текстове през цялото време и докато това не ги притеснява твърде много; те просто искат отговори.Ако изпитвате това в момента и наскоро имате човек, който започва да пренебрегва вашите текстове, не се притеснявайте, не сте сами. Това се случва повече, отколкото може да мислите. Ето защо ние събрахме тези 26 причини той започна да те игнорира. Надяваме се, че ще постави ситуацията в по-голяма перспектива и ще ви помогне да разберете защо той вече не ви изпраща съобщения.

Вземете теста: Харесва ли ви?

ПОВЕЧЕ: Точно защо момчетата започват да действат далечно всички внезапно (и какво да правят по въпроса)

1. Той суче при текстови съобщения

Реалността е, че момчетата понякога се всмукват да ви изпращат текстови съобщения, това не означава, че не е във вас или не иска връзка. Той просто не вижда да не ви изпраща текстови съобщения като проблем. Той не може да види колко се плашите от идеята, на която той никога не е отговорил, и е най-вероятно вкъщи да чака друг текст по-късно.

2. Той е истински зает

Понякога животът може да прекъсне текстовите съобщения, той може да е видял изпратения от вас текст и просто още не е имал време да отговори. Ако той изпрати обратно съобщения за по-малко от 2 дни, определено трябва да приемете извинението. Всеки текст след това обаче показва, че той не е последователен и не си заслужава вашето време. Не трябва да отнеме една седмица, за да изпратите текста обратно.

3. Той е срещнал някой друг

Това определено е най-лошият сценарий, но за съжаление, понякога човекът, с когото говорите, ще срещне някой нов и тогава ще ви призрачи. Определено срамуваме момчета като това и не сме съгласни, че трябва да го правят, но понякога го правят.

4. Той смята, че нещата стават твърде сериозни

Ако стигнете дотам, че вие ​​си задавате въпроси за това къде вървят отношенията. Може да започне да ви игнорира, защото е твърде горещо и тежко. Момчетата често могат да отговарят на определен текст и след това да игнорират други, това е само защото те не искат да се движат твърде бързо.

ПОВЕЧЕ: Какво да направите, когато един човек внезапно спре да ви изпраща текстове

5. Той не знае какво да каже

Възможно е той да не е приключил разговора правилно, когато е лягал предната вечер и не иска да започне нов. Може би сте казали нещо, на което той не знае как да отговори. Ако откриете, че това е причината той да ви игнорира, тогава не го приемайте лично, понякога жените са по-изразителни от емоциите си.

6. Не се интересува

Тя е страхлива и не ни харесва, но понякога момчетата просто ще пренебрегнат вашите текстове, за да покажат, че не се интересуват от надеждата, че просто ще вземете подсказка. Знаем, че е трудно и може да се разстроиш, но си струваш повече от човек, който прави това.

7. Той играе игри

Ако все още сте в ранните етапи на запознанствата, тогава той може да играе игри и да игнорира, надявайки се, че ще искате той да ви изпрати повече. Той може да играе трудно да се получи, но малко знае, колкото повече игри играе, толкова по-малко ще се интересувате.

8. Той е социализиращ

Може би може да ви заснеме текст, за да каже, че тази вечер ще бъде навън с момчетата и няма да може да разговаря, но понякога момчетата са забравими и това вероятно дори няма да му мине през ума. Той просто се наслаждава на нощта си и чакате текст, който няма да получите най-рано на следващия ден.

ПОВЕЧЕ: Какво точно да направите, ако не ви е изпратил съобщение за два дни

9. Има нужда от пространство

Дори двойките, които са заедно от години, се нуждаят от място понякога, това е естествено. Той може да не е използван за постоянен контакт с друг човек и просто се нуждае от известно време от себе си, а не да изпраща текстове през цялото време. Може да варира от човек на човек, така че може просто да имате човек, който се нуждае от повече пространство от средното.

10. Той не го получи

Винаги проверявайте сигнала на телефона си и дали вашето съобщение е изпратено, понякога няма да има и той изобщо не ви игнорира. Всъщност изглежда, че го пренебрегвате!

11. Не обича текстови съобщения

Толкова много неща могат да бъдат разбрани погрешно чрез текст и човекът, с когото се срещате, може да не хареса текстови съобщения поради различни причини.

12. Той неправилно чете вашите сигнали

Ако и вие сте по-бавен текст, той може да помисли, че не се интересувате от него и просто да ви игнорира, така че не е нужно да се сблъсквате с отхвърляне. Уверете се, че когато изпращате текстови съобщения на човек, който сте силен и ясен за това как се чувствате, не искате той да ви пренебрегва, защото чете текст неправилно и смята, че вече не го харесвате.

ПОВЕЧЕ: Защо не ви връща текстови съобщения?

13. Той мисли, че ще те накара да го харесаш повече

Няма да го кажеш, но наистина ли можеш да му кажеш това? Момчетата понякога са странни.

14. Той забравя

Той разглежда текста, който сте изпратили, и мисли за отговора. След това си казва, че ще отговори по-късно, но никога не го прави. Това е един порочен и безкраен цикъл, в който никой не иска да участва, но ако човекът, с когото се срещате, има тенденция да бъде забравителен, това може да е реалността на вашата ситуация.

15. Той е твърде нервен

Доста сладко е, когато човек се изнерви около вас, може да се изчерви или да се запъне на думите си, когато сте лице в лице. И все пак, над текста, той не знае какво да каже и е твърде нервен, за да отговори, но просто мислите, че ви пренебрегва, защото не се интересува.

16. Той се опитва да ти каже нещо

Колкото и да ни се иска да мислим, че общуването е чудесно във всички взаимоотношения, може да има моменти, когато наистина го разстройвате, а той просто не иска да отговаря, защото е твърде наранен. Може да пренебрегва вашите текстове, за да ви каже, че е разстроен.

ПОВЕЧЕ: Причината номер едно мъжете изведнъж губят интерес

17. Той е зает

Може да са трудови неща или да се случват нещата от личния му живот, когато се срещате с някого, той няма да ви разкаже всеки детайл от живота им и може би той ще ви пренебрегва само защото е зает да прави нещо друго.

18. Заспал е

Текстовете в късна нощ винаги са най-лошите, когато някой заспи и другият човек чака отговор. Той може просто да мечтае за теб, а не да ти изпраща текстове обратно.

19. Има чувството, че винаги искаш нещо от него

Запознанствата понякога са труден процес и когато всъщност не познавате твърде добре другия човек, те могат да започнат да получават грешно впечатление за вас. Той може да се почувства, че вие ​​винаги искате да говорите, когато искате нещо, така че игнорира текстовете ви през повечето време.

20. Той е луд по теб

От личен опит понякога ние, момичетата, казваме неща, които нямаме предвид, а момчетата могат да полудяват. Вероятно е най-добре, ако той се разсърди на теб, че те пренебрегва вместо текстовете назад и те кара да се разстройваш.

ПОВЕЧЕ: Попитайте един човек: Защо изведнъж спря да ме пише?

21. Той иска лесния изход

Призрака и игнориране на вашите текстове е много по-лесно, отколкото да се разделиш или да ти кажеш, че не се интересува, може би е вероятно той да вземе лесния вариант и просто да не говори повече.

22. Той е незрял

Наистина ли искате да се срещате с човек, който смята, че е смешно да те пренебрегва, когато знае, че ще те нарани? Може да ви пренебрегне, защото е незрял и смята, че цялата ситуация е смешна.

23. Той смята, че си нуждаещ се

Момчетата са различни и макар че някои ги харесват, когато сте нуждаещи се и искате вниманието им през цялото време, други не.

24. Той е загубил телефона си

Това звучи като най-куцото извинение от човек, но ако това е вярно, тогава можете да отидете дни или дори седмици, без да говорите с него и да мислите, че той ви игнорира. Той може да бъде наистина отчаян да ви изпрати текст, но просто не може! Не винаги трябва да очаквате по-лошото, когато човек пренебрегне текста ви.

ПОВЕЧЕ: Значи той спря да се обажда ... Ето какво вероятно не би трябвало да правите

25. Той ви използваше

И сега се чувства зле, значи е започнал да те игнорира. Мразим го, когато момчетата използват момичета, но това е просто живот и ние трябва да се вземем от него. Мощност на момичето в най-доброто!

26. Той не си струва времето ви

Ако той пренебрегва вашите текстове без основателна причина и не иска да ви обясни. Той не те заслужава. Намерете си човек, който намира време да ви изпрати обратно текста, когато имате нужда от него, всеки понякога е зает, но отнема само няколко секунди, за да изпратите отговор.

ПОВЕЧЕ: Какво означава, когато един човек ви пренебрегне (+ какво трябва да направите)

В тази статия са изброени всички причини, поради които той не ви изпраща съобщение, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулсация или ще живеете щастливо досега, така че е жизненоважно да вземете следваща стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

Интересни Статии