Защо мъжете се влюбват

Какво е нужно на един мъж да се влюби във вас и да реши, че сте жената, с която иска да прекара остатъка от живота си?

Знаете сценария: Срещате страхотен човек и нещата сякаш вървят чудесно. Двамата се забавлявате много заедно. Изминаха няколко месеца и наистина започвате да изпитвате силни чувства към него. Знаеш, че си готов да се ангажира,

Но в момента, в който коментирате колко хубав е годежният пръстен, когато рекламата на Kay Jewelers се появи или прегърне колко е очарователно новото бебе на братовчед ви, лицето на мъжа ви се изпразва и той променя темата. Или по-лошо, той просто си отива напълно безшумен.Ставаш решен да направиш всичко възможно, за да му покажеш, че ти си този за него.

Готвите му специални романтични вечери или му пишете: „Можеш ли да дойдеш тук за секунда?“ от спалнята и когато той влиза, не носите нищо освен бита сметана и съблазнителна усмивка.

Може би дори стигате дотам, че да се научите да играете любимите му видеоигри или да се преструвате, че обичате да гледате футбол, за да може да види колко подкрепящи можете да бъдете.

Но независимо какво правите за него, за да му покажете как се чувствате, той изглежда не се влюбва в теб. Понякога той се държи като всичко останало в живота си е приоритет с изключение на вас!

Може дори да се чувствам като той губи интерес към вас, (Ако се притеснявате, можете вземете викторината тук и разберете със сигурност дали той губи интерес.)

Какво му е на Земята, за да ти покаже малко привързаност, за да се почувстваш успокоен, че нещата вървят в посоката, на която се надяваш, че са ??

Всъщност може да саботирате собствените си шансове за трайна любов

Много жени имат чувството, че правят всичко възможно, за да накарат мъж да се влюби в тях. Но в много случаи бихте могли да правите точно обратното и нямам представа, че го правиш!

Ако наистина искате да покажете на своя човек, че сте жената, с която може да бъде завинаги, тогава е жизненоважно да разберете нещата, от които той трябва да се чувства сигурен, за да може той да разбере, че сте дамата, на която може да разчита. да преминем през живота с.

Вземете теста: Наистина ли ви обича?

Жените са склонни да гледат на любовта и обвързването като на едно и също нещо, докато мъжете не го правят.

За мъжа любовта и обвързването са две отделни неща изцяло. Мъж може да ви обича много и все още да не избере да се ангажира изцяло с вас.

За една жена, след като започне да се влюбва, тя лесно може да си представи как споделя живота си с този мъж и отглежда децата си в малка къща в предградията.

Въображението й рисува картина на това, което би могло да бъде и ако й хареса това, което вижда и това се чувства правилно към нея, това се превръща в пътя, който иска да измине. Ако тя не вижда никакви очевидни червени знамена, това е поход. Любовта побеждава всичко.

На човек не е толкова лесно.

Мъжът може да бъде щастлив с жена, да бъде привлечен диво към нея физически и да знае, че той я обича, но все още нещо може просто да не се чувства съвсем правилно.

Той може дори да не може да установи точно какво не е наред, но просто не чувства, че сърцето му е в безопасност с вас и ако това се случи, няма нищо на тази земя, което да го накара да промени решението си.

Ето защо често виждате как двойка се разделя, защото мъжът не иска да се ожени, но след това се обръща и се жени за някой друг няколко месеца по-късно. Той откри това „нещо“, от което се нуждае.

Можете да бъдете перфектно невероятна жена и все още да не сте човекът, когото мъжът избира да прекара остатъка от живота си с ...

Всеки има отговорност към себе си да бъде избирателен с партньора си.

Нека ви дам една мощна метафора, за да илюстрирам това: Имате приятели и тогава имате своите най-добри приятели, Всички те са страхотни, но не всеки приятел е най-добрият ви приятел, нали?

Същото е и с романтичните връзки. Подобно на вашето бюстие, трайната романтична любов трябва да се основава на определена комбинация от атракции и съвместимости. От двете страни,

Само защото чувстваш нещо силно не означава той е да чувстваш същите тези чувства ... или някога ще изпиташ същите тези чувства като теб.

Като универсална истина: Само защото усещате нещо (колкото и да е силно), това не означава, че другият го чувства.

И още една важна истина е ...

Когато човек каже, че не се интересува от дългосрочни ангажименти, това е така винаги най-добре да го вземете на думата си.

Придвижете се, преди да навлезете твърде дълбоко и бъдете достатъчно умни, за да защитите сърцето си.

Без ангажимент означава няма ангажимент!

Никаква доза убедителност никога няма да накара един мъж да промени мнението си за това, че не иска връзка, както никога няма да е необходимо убедително, ако мъжът иска такава.

Сега установихме, че никоя доза даване / любов / търпение няма да накара човек да почувства, че сте единственият му.

И така, остава въпросът: Ако имате модел да давате и давате и сте разочаровани, защото човекът не реагира на това и започвате безкрайния цикъл на водене на оценка и негодуващ за липсата на баланс във връзката, къде отивате оттук, за да имате здрава и силна любов, на която и двамата можете да разчитате и това ще издържи на изпитанието на времето?

Това наистина зависи от това колко наистина искате една любяща, отдадена, дългосрочна връзка и от това колко сте готови да научите как да бъдете половинката на своята любяща, отдадена съдружие,

Помисли за това...

Ходим в колеж, за да постигнем добра кариера.

Ние изучаваме и тестваме, за да получим лиценза си, за да можем да караме кола.

Отделяме време да научим за много неща в живота, така че да ги правим добре.

Защо не би искаме да направим същото, за да гарантираме, че любовта ни има най-добрия шанс за цял живот?

Ще споделя това, което прави всичко разликата между това дали отношенията са наистина лесни, забавни и изпълняващи ... или бедствия. Готови ли сте да го научите?

Даване срещу споделяне

Тук не става въпрос само за отношенията.

Разбиране на разликата между даване и споделяне ще повлияе колко сте изпълнени, успешни и щастливи във всеки аспект от живота си.

Абсолютно критично е да знаете разликата между даване и споделяне, когато става дума за създаване на силна и трайна любов.

Сега искам да разберете, че в тази статия ще използвам термините „даване“ и „споделяне“ по специфичен начин, така че обърнете внимание на това как определям всеки термин.

Даване се прави с краен резултат предвид. Очакването и дори гаранцията за желан резултат е целта на даването.

С течение на времето те кара да се чувстваш така, както правиш и правиш за другите и никога не изглежда да получаваш достатъчно в замяна или да удовлетворяваш нуждите си, което предизвиква гняв и негодувание и усещане, че един човек е против другия.

Трябва да разчитате на външни източници, за да попълните вашите възможности за даване.

С други думи, влагате много енергия и усилия в отношенията си, но го правите с очакването, че ще получите нещо обратно в замяна на цялата си упорита работа.

Ти даваш и даваш и в крайна сметка се чувстваш така, сякаш си се разпрострял твърде тънко, задържаш дъх и се надяваш на онзи миг на облекчение, където най-накрая получаваш наградата си и можеш отново да дишаш.

ДА СЕ „Придаване” на манталитет настройва ви за провал, защото се основава на очакване, което неизбежно води до възмущение вътре във вас, когато той не отговаря на вашите очаквания.

От друга страна, a „Споделяне” на манталитета дава на връзката много по-силна основа за създаване на нечуплива връзка,

Споделяне се случва, когато имате достатъчно вътрешно спокойствие и щастие, че сте в състояние да споделите себе си с другите, без изобщо да се чувствате, че губите нещо.

Друг начин да кажете може би е, че се чувствате напълно Добре вътре ... напълно доволен, щастлив и спокоен ... и така, каквото и да правите, се прави свободно, без никаква мисъл да искате нещо в замяна.

Извършва се без очаквания и е избор, който Вие направете въз основа на това, което наистина искате да направите.

Защото това е кой Вие изберете да бъдете. Споделянето никога не ви оставя да се чувствате изчерпани, защото е невъзможно да споделяте твърде много, когато винаги имате достатъчно. Поради това никога не чувствате, че имате нужда от нещо в замяна.

Споделянето означава, че винаги сте Добре с резултата, без значение какъв е той. Чувствата ви към собствената си стойност никога не се колебаят според действията и реакциите на мъжа, с когото сте, защото вашата стойност не се влияе от това как другите действат или реагират.

Когато разберете разликата между даване и споделяне, можете да започнете да осъзнавате защо е толкова важно да влезете в любовта, идваща от място на споделяне, а не да давате.

Ако имате свои емоционални проблеми ...

Ако имате някакви емоционални проблеми, които ограничават способността ви да споделяте, дължите го на себе си и на бъдещите си отношения, за да работим по тези проблеми.

Никога не можете просто да пометете багажа под килима и да очаквате той да остане там. Това не е така. Един ден той ще заври и отново ще пречи на живота ви. Отърви се завинаги.

Поемете отговорност и се занимавайте с проблеми чрез терапия или книги за самопомощ или онлайн курсове.

Ако проблемите ви изтощават и ви отнемат твърде много енергия, тогава се чувствате изчерпани и неспособни да споделяте, боксувайки се в далеч не толкова желания, придавайки манталитет.

И кой може да те обвинява? Ако не чувстваш Добре, всичко, което искаш, е облекчение от това усещане да не си Добре,

Искам да знаете, че е Добре за теб най-после Ти не си егоист, като живееш в собственото си щастие - своето вътрешно Добре-ness е дар във вас, който излъчва навън и привлича любов към вас.

Ето защо мъжете се влюбват

Всички мъже, които наистина искат, е да намерят подходящия човек дял живот с. Да работим заедно като екип, движейки се в една и съща посока. Не просто му посока, но посоката, която и двамата искате да вървите! Когато един мъж се почувства като да бъде с теб е удобно и просто и работиш заедно за нещо по-голямо, отколкото всеки от вас би могъл да създаде сам, той никога няма да иска да остане без вас. И когато чувстваш същото към него? Ще имаш цял живот да имаш някой до себе си, по избор, не по нужда, да премине през всичко и всичко с.

И любов, която ще се засилва с всеки изминал ден.

Любовта е начин на живот

Погледнете го по този начин: засаждате цветно семе. Давате му правилната почва, давате й вода, гарантирате, че получава много слънце. Започва да расте и да процъфтява без усилие, когато е в правилната среда. Няма принуда цвете да расте и да цъфти. Любовта е по същия начин.

Добрата почва, вода и слънчева светлина създават перфектната среда за цъфтеж на цвете.

Споделянето, когато сте щастливи, цялостни и сте във връзка с вътрешната си нормалност, създава перфектната среда за трайна любов, която да расте и да процъфтява с течение на времето. Естествено, без усилие и сила, и то със собствена скорост.

Когато внесете споделящия манталитет в любовния си живот ...

Най-голямото нещо от всичко е, че дори човекът, с когото сте, не е прочел тази статия и всъщност не е в състояние да изрази с думите това, което иска, вече разбирате и можете да използвате това знание, за да го живеете и като пример.

Хората имат вродена мъдрост да виждат какво работи и да подражават на това, което виждат. Така че, ако идвате от място за споделяне с вашия човек, той почти сигурно ще види колко лесно прави нещата и той също ще избере споделянето и екипния манталитет.

Любовта не е спринт ... не е маратон ... това е а начин на живот,

Като имам подход за споделяне животът ви носи повече любов, не ви източва и насърчава по-силна връзка.

Обратно, придаваща манталитет изтласква любовта далеч и по-лошо, тя също те източва, изгражда негодувание и създава раздяла и конфликт.

Важно е да имате подход, който да не ви изтощава енергия, тъй като не можете да предвидите бъдещето.

Нещата могат да се объркат и той може да реши да направи различен избор в живота си. Това е Добре също.

Няма да се чувствате сякаш сте му дали всичко само за да има всичко това за нищо, защото просто сте споделено прекрасните части от всичко, което сте с него.

Не си ги подарил.

Не сте ги използвали, за да постигнете резултат.

Стойността ви не е понижена.

Не сте загубили нещо.

Все още сте всичко, което сте били, когато сте започнали.

Ако не сте добър мач с мъж, безболезнено ще осъзнаете, че нямате намерение да бъдете с него и имате много повече да споделите с някой, който ще бъде много по-добър за вас.

Когато се приближавате към връзка от споделен манталитет, вие без усилия имате връзка, която расте, задълбочава и процъфтява с партньор, когото обичате и който ви обича.

Вземете теста: Наистина ли ви обича?

Наистина ли те обича? Вземете викторината

Интересни Статии