Защо мъжете се отдръпват: 3 лесни начина за спиране на мъж от оттеглянето: Инфографика

Моят човек се дърпа, какво трябва да направя?

Така че търсите истинските причини, поради които мъжете се отдръпват.

Може да ви помогне да чуете, че не сте сами. Всъщност по-голямата част от жените изпитват безпокойство от това, че партньорът им се отдалечава ... и повечето са изправени пред ситуация, която е много подобна на тази, с която може да се сблъскате в момента.Всъщност някои от най-често задаваните въпроси, които получавам във входящата си поща, са: „Защо партньорът ми се дърпа от мен? Защо се отдалечава? Усеща се, че се оттегля, Какво трябва да направя?'Първо, не изпадайте в паника. Всичко, което трябва да знаете, е точно пред вас на екрана на вашия компютър.

На първо място, можете да намерите най-добрия ми, най-точен съвет за това какво да правите, когато мъжът ви се изтегли тази статия, която написах,Тъй като тази статия е сладка, пълна с толкова много информация, съвети и конкретни ситуационни отговори, аз също реших да направя инфография по тази тема.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Инфографиката обхваща най-важните точки от моята статия. Той ви дава това, което считам за най-добрият отговор какво да правите, когато почувствате, че един мъж се отдръпва от вас, и ги обобщава възможно най-ясно и сбито.

Инфографика: Какво да правя, ако мъж се оттегли

Не забравяйте, че когато човек се оттегли, той обикновено следва тези 3 стъпки:1. Започва да се отдръпва и да се отдалечава

Това е, когато той се чувства уязвим в една връзка и иска дистанция и перспектива, за да се увери, че прави правилно.

2. Това кара партньора му да се чувства много разтревожен и объркан и да изпитва силно желание да го „дърпа назад“В този момент тя може да се обсебва от „какво не е наред“ във връзката. Паниката, негативността и страхът от загуба преминават при всяко взаимодействие с него.

3. Чувства се по-уязвим и хванат в капан, което го кара да иска да се отдръпне още повече.Това се случва, защото той никога не получава перспективата за връзката, която е търсил, и предизвиква порочен цикъл, който го изтласква още по-далеч и дори може да постави връзката в смъртна спирала.

Не забравяйте да проверите инфографиката и да прочетете моята статия какво точно да правите, когато човек се оттегли, така че никога да не се притеснявате, че той отново ще се отдалечи, защото ще знаете точно какво да правите.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината