Защо мъжете се отдръпват в ранните етапи: Как да си върнем новия човек?

Вие сте тук, защото искате да знаете защо мъжете се отдръпват в ранните етапи на една връзка,

Шансовете са, че виждате някой нов и сте мислили, че нещата може би ще отидат някъде ... само за него той ще започне да се отдръпва.

Той игнорира вашите обаждания, липсващи текстове, като цяло е по-малко отзивчив и просто изглежда, че е по-отдалечен и се оттегли от вас.Какво стана? Направихте ли нещо нередно? Защо му е студено така?

Това ощетява още повече, ако той се появи силно вдясно, когато сте започнали да се виждате, само за да се разхладите по-късно и назад, оставяйки ви тежък случай на връзки с камшик.

И е още по-безсилно, когато нещо подобно ви се случва.

Модел ли е? Момчета просто правя че? Защо продължава да ви се случва?

Не се притеснявайте - имам отговори.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Той ли се изплъзва

Защо момчетата се отдръпват в началото на отношенията

  • Той усеща, че искате по-дълбока връзка, отколкото той, и се тревожи да не бъде в капан
  • Той прави това отново и отново и никога не иска по-дълбока връзка
  • Той смяташе, че не се интересуваш по някаква причина
  • Не се интересува от връзка с теб
  • В живота му се случва нещо друго, което привлича вниманието му

Това са едни от най-честите причини, които човек може да се отдръпне в началото.

Първо трябва да извадим някои лоши новини - но не се притеснявайте. Добрата новина идва.

Лошата новина е, че не мога да ви кажа точно защо той се отдръпна от вас в началото.

Всяка връзка е различна, всеки човек е различен и всяка ситуация е различна. Не знам защо вашият конкретен човек изстуди.

Всички тези причини обаче имат едно общо:

Той става студен, защото е по-лесно, отколкото да ви каже, че не се интересува от по-дълбока връзка

Трудно е да проведеш разговор с някого и да им кажеш, че не се интересуваш от връзка.

Чувства се зле, страшно е, не знаеш как другият човек ще реагира - това е опит, който много хора биха предпочели просто да избегнат.

Човек, който не е особено преден или честен, може да се старае много, за да избегне този разговор.

Така че вместо да се опитвате да проведете задълбочен разговор за това къде са отношенията и къде върви (което той не иска да прави) ... повечето момчета просто ще се отдалечат.

Той съзнателно или несъзнателно се опитва да ви покаже, че в момента не се интересува от по-дълбока връзка - без да се налага да говорите за това.

Той може да не е сигурен, че дори искате по-ангажирана връзка - и това само ще добави гориво за нежеланието му да повдигне въпроса.

Така че вместо да говори за това честно и открито (както се надявате, че ще), той се опитва да ви покаже с действията си къде е умът му.

Това означава, че отнема повече време, за да отговаря на текстове, не вдига телефона често и обикновено действа по-далечно и студено спрямо вас.

Но защо момчетата правят това?

Като цяло, човек няма да ти е студено отвътре.

През повечето време един човек ще се отдръпне в ранните етапи на една връзка когато усети, че искате повече ангажираност от него, отколкото е готов да даде, или чувства нужда от вас,

Ако чувства, че се опитвате да бъдете в по-ангажирани отношения с него, и той не се интересува, това е точката, в която той ще започне да се дърпа.

Това е неговият начин да каже „не“, без всъщност да казва „не“.

Нека да се докоснем до нуждата бързо, защото това е проблем с горещи бутони

С две думи, най-простият начин да определите „нужда“ е следният: ако „имате нужда“ той да ви отговори по определен начин или да направи нещо, за да почувствате Добре - той ще почувства нужда от вас.

Например, ако му изпратите съобщение и той не ви изпраща съобщение за няколко часа, и това ви кара да се чувствате разстроени и „не Добре”- той ще усети това като необходимост.

Защо? Това е така, защото той ще почувства, че му трябваш „да направиш нещо или иначе няма да почувстваш“Добре“И ще бъде разстроен или като цяло отрицателен към него.

Много време, когато човек се отдръпва в ранната част на връзката, това е, защото е почувствал такава нужда и не е искал да се занимава с нея.

И така, как да го спрете да не се дърпа в началото?

Спомнете ли си как ви предадох лошите новини в началото на статията? Ето и добрата новина:

Има много прост начин да избегнете да бъдете поставени в това положение (и да избегнете изплашване от нов човек, който се дърпа и ви застудява).

Решението е следното: бъдете толкова ангажирани с него и с отношенията, колкото той с вас.

Ако той не ви е изрично заключил и ви помоли да бъдете ексклузивни с него, това означава, че не само ви е позволено да се срещате с други хора, вие трябва абсолютно да проучите възможностите си и да видите други хора.

Нека поговорим малко защо това прави такава промяна.

Когато решите по-рано в една връзка, че наистина харесвате този човек и искате нещата да продължат с него, и когато решите да спрете да се опитвате да се срещате с всеки нов, вие поставяте всичките си яйца в една кошница, така да се каже.

Това означава, че когато нещо се обърка с него, това ви изплашва много повече, отколкото би имало, ако имате и други момчета на радара си. Той става целият ви живот за запознанства, което означава, че всичко, което се случва с него, става много по-значително (и разстройващо).

Ако случайно виждате няколко момчета, едно от тях, което не изпраща текстови съобщения, не е краят на света.

Но ако сте решили, че искате само него, и той не ви изпраща съобщение, това е много по-разстроително.

Когато държите опциите си отворени, докато той не ви заключи, много по-малко вероятно е да му изглеждате „нуждаещи се“, защото няма да висите на всяка негова дума.

Няма да имаш нужда от нищо от него, за да усетиш Добре- защото всичките ви яйца няма да са в една и съща кошница.

Така че, когато държите опциите си отворени, правите много по-малко вероятно човек да почувства нужда да се отдръпне в началото на една връзка.

И ако го направи - ей, няма нищо голямо. Разочароващо е да сте сигурни, особено ако наистина сте го харесали.

Но вие също сте запазили опциите си отворени - така че можете да продължите напред и да намерите човек, който е развълнуван и светещ вътре, защото той се запознава с вас.

Искате да разберете, че той се изплъзва от вас Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той се изплъзва“ веднага и да разберете дали мъжът, когото искате, наистина се изплъзва от вас ...

Вземете теста: Той ли се изплъзва

Дали той се изплъзва? Вземете теста

Интересни Статии