Защо мъжете се оттеглят и точно какво да правят за това

Вие сте тук, защото се притеснявате, че вашата човек се дърпа... и не знаете как да го спрете.

Усеща се като той се оттегля от вас все повече и повече, а всичко, което правите само изглежда го отблъсква още повече.

В края на тази статия ще знаете точно защо се оттегля - и какво да направите, за да го привлечете магнетично към вас.Какво се случва, когато един човек се оттегли?

Едва не го е намазал с буца с буца или може би изобщо не те е целувал, когато тази сутрин е тръгнал за работа и после е забил вратата малко по-силно, отколкото е необходимо при излизането си. Облечихте любимото си червено червило и най-секси бельото си и влязохте в хола, за да го изненадате и той ви каза, че е уморен и просто иска да гледа играта.

Или може би сте му изпратили дълъг сърдечен текст, в който казвате колко го обичате и нямате търпение да го видите отново и часа по-късно всичко, което получавате като отговор, е ... ”k”.

Не разбирате защо очите му се оглеждат и той изглежда на милион мили от вас, когато се опитвате да му кажете за нещо смешно, което ви се е случило по време на работа.

Изглежда, че вече не можете да кажете нищо правилно един на друг и всеки разговор се превръща в кавга или камениста тишина.

Всяка несигурност в мозъка ви започва да работи срещу вас, което ви кара да се страхувате от най-лошото. Защо се случва това? Може ли това да е краят на връзката ви?

Вземете теста: Губи ли интерес?

Може дори да започнете да се чудите дали на снимката има друга жена. Ако това ви се е случвало в миналото или ако ви се случва в момента, знаете как точно може да изглежда смачкване на душата.

Просто искате да знаете какво не е наред, за да можете да го поправите, но когато той няма да се отвори към вас, как, по дяволите, трябва да знаете какво да направите, за да оправите нещата отново?

Искате да му покажете, че се грижите, така че да направите любимата му шест сирене лазаня за вечеря, или му давате масажи, или се опитвате да го придърпате към вас с някакво задължение орален секс. Какъв човек би могъл да устои на това? Ще направите практически всичко, за да го накарате да ви види в действителност отново, когато ви гледа.

Всичко, което искате, е нещата да се върнат по начина, по който са били преди. Но всичко, което правите, сякаш предизвиква гръм и го кара да се разраства още повече.

Започвате да усещате, че всичките ви мечти за хубавата къщичка в предградията, три очарователни къдрави деца и живота, който се надявахте да имате един ден с него, се изплъзват от схващането ви ..

Смятате, че преосмисляте всеки ваш ход и се чудите дали това, което правите, допринася за проблема и спирате да се чувствате така, сякаш можете да се насладите, че просто присъствате в момента с него, защото не можете да спрете да мислите за изгубеното си бъдеще.

Чувствате се разочарован и ядосан, защото не трябва да се държи по този начин, когато се опитвате толкова усилено, но колкото и да се опитвате да дискутирате, той просто няма да сътрудничи. Не разбирате защо той изглежда не се интересува от вас, както се грижите за него.

В крайна сметка, ако той наистина се интересуваше, нямаше да направи това на теб, нали? Когато му кажете това, той въздъхва и клати глава, след което излиза от стаята, по-далеч от всякога.

Не можете да се спрете да му пишете многократно, надявайки се на нещо, нищо, това ще ви успокои, че той не се е отказал от вас.

Понякога дори се чувстваш изкушен да нарушиш доверието му и да хвърлиш поглед към телефона му, въпреки че те закле на себе си, че никога няма да бъдеш „онова момиче“.

Това звучи ли ви твърде познато?

Знам, че понякога може да се чувства така, но не е непременно краят, когато човек временно се обърне навътре и встрани от вас. Мъжете се оттеглят по много причини и голяма част от тях нямат нищо общо с вас.

След като разберете защо се случва и какво наистина помага на мъжете да работят чрез него, ще можете да видите нещата по-ясно и да спрете да се притеснявате за връзката или да се притеснявате, че никога няма да се ангажира, Не работи за игра на бейзбол, ако използвате правилата за баскетбол, нали?

Същото е и при работа с мъж. Ако разбирате как неговият ум работи, шансовете ви да сте в страхотна връзка, в която можете да се чувствате удобно и да работите заедно като екип, са много по-високи.

Сега ще спомена нещо тук ... факт е, че не всички отношения си заслужават да бъдат спестени. Ще се наложи да погледнете здраво какво всъщност става и да вземете решение. Как решавате това? Ще се запитате кое от тях е вярно:

а. Поведението му ви смущава, защото не се придържа към набор от невидими правила, които сте написали в съзнанието си, че смятате, че трябва да следвате. Понякога жените дори не знаят, че имат този списък, докато техният човек не започне да нарушава правилата и тя се ядосва и започва да мисли, че трябва да се държи по-различно от него.

б. Поведението му всъщност е разрушително и вредно. Например, той е вербално или физически насилствено към вас.

Ако отговорът е „б“, трябва да се грижите достатъчно за себе си, за да вземете решението, което ви служи най-добре. Никога не е добре да се насилваш и никога не е правилното нещо, което трябва да направиш, за да си позволиш да бъдеш насилван.

Ако отговорът е „а“, можете да се научите да разбирате много по-ясно начина, по който работи умът на вашия мъж, така че да можете да се разбирате с него по-добре, ако решите (и дори накарайте го да се ангажира).

Мъжете имат свой списък с правила за поведението си и са ги имали много преди да влезете в живота му. Мъжете не са марионетки и не е нужно да бъдат обучавани на подчинение. Вие мога направи го. Разбира се можете да. Но бихте ли предпочел да сте майка на мъжа си или бихте предпочел той да е цял мъж, за да можете да чувствате любов и уважение и страст към него, докато сте заедно?

Само защото той действа гнусно с теб, не означава, че е мърморен заради теб

Първата стъпка е просто осъзнаването на това когато нещо тежи на ума на човека, той просто се нуждае от малко време за размисъл. Няма ограничение във времето. Това отнема толкова време, колкото е необходимо.

И кога имат такова време? Когато не са на работа. Мъжете са съсредоточени същества и като цяло обръщат вниманието си само на едно нещо, докато жените са склонни да са обратни и обикновено са по-добри в многозадачността. Работата обикновено е негов приоритет номер едно.

Това не означава нищо лошо за вас, ако трябва да се справя със своите мисли / проблеми / притеснения по време, когато не е на работа. Това не означава, че не сте му важни или че не сте приоритет. Това просто означава, че той не е на работа там, където е изключително важно да бъде съсредоточен и че трябва да остави ума си да работи върху него или ще полудее.

Когато човек има нещо, над което мисли и няма достатъчно време или мир, за да се захване с него, това може да бъде много досадно и да го накара да се почувства нетърпелив или груб. Помислете как се чувствате, когато сте напълно съсредоточени върху задача и някой ви прекъсва. Дразни, нали?

Това е повече или по-малко как се чувства той, когато не може да реши каквото си мисли. Отново, само защото той може да се държи мрачно с вас, не означава непременно, че е мърморен заради вас!

Как да отворите линиите на комуникация

Ако искате да отворите линиите на комуникация, задължително е да сте 100% готови да слушате истински. Бъдете тихи, бъдете без преценка и пазете отбрана към себе си, ако го помолите да се отвори към вас. Не го правете за вас.

Той трябва да може да се чувства в безопасност и че вие ​​наистина искате да го чуете. Не бихте уговорили куче към вас, обещавайки му щастливи неща като любов и храна и след това да го ритате веднага щом се приближи, нали? Разбира се, че не. Какво би станало?

Това куче би избягало и най-вероятно няма да се върне.

Ако смятате, че умеете да слушате по описания от мен начин, тогава със състрадателен глас можете да му кажете нещо подобно:

- Изглежда, че нещо ви е напоследък, скъпа. Не знам дали искате да говорите за това или не, но аз съм тук, за да слушам, ако ви интересува. Ако не, надявам се скоро да разберете.

Бързата прегръдка или целувка е хубава в този момент, ако го усещате. Прекалено емоционалното прилепване не е необходимо да бъде част от този процес. След това се отдръпнете и го оставете да избере това, което чувства, че има нужда.

Повечето мъже, ако се чувстват достатъчно сигурни, в крайна сметка ще споделят с вас. И ако не, те ще го подредят в собствения си ум и преди да го разберете, той отново е с вас, благодарен за вашата любов, подкрепа и готовност да му предоставите своето пространство.

Неимоверно му помага само да разбере, че сте търпеливи и разбирате, когато той премине през това. Той дори може да освободи ума му, за да има място да намери решение по-бързо, ако не е нужно да се притеснявате да ви разгневи или да се откаже от опитите си да навлезете в мозъчното му пространство.

Развивайте доверието във връзката си - не се страхувайте

Тук ще бъда честен, това зависи изцяло от вас и каква жена сте. Ако сте търпеливи и разбиращи и сте били толкова дълго, колкото той ви познава, шансовете му да се отвори към вас са доста по-високи.

Ако сте склонни към драма, тогава ще отнеме малко повече усилия от ваша страна, за да отмените това. Защото вече сте ритнали кучето. Може да се направи, но ще трябва наистина да искате да наберете драмата и да създадете отново доверие.

Всичко зависи от това, в което искате да се развие връзката ви - място на доверие или място на страх. Ако в момента питате екрана си, „Защо трябва да върша цялата работа, докато той просто трябва да бъде себе си ??“, тогава мисля, че знаете отговора си.

Вашият избор е да сте в тази връзка и също така е вашият избор колко ще му помогнете да расте и да процъфтява. Никога не може да се спечели нищо, като се държи сметка над това кой прави повече във всяка връзка. Не служи за положителна цел.

Когато един човек в една връзка води с пример, никога не минава дълго другият човек естествено да следва този повод. Жените далеч по-добре разбират по-фините нюанси на отношенията. Ето защо четете това в момента и вашият мъж не е.

Няма нищо лошо в това да поемете отговорност и да научите какво работи и след това да пуснете това в игра, за да създадете по-добри отношения за себе си. Вашето щастие не зависи от никого или нищо, освен от собственото ви Аз.

Животът ти е точно такъв, какъвто го правиш. Когато отглеждането на вашето собствено щастие е ваш приоритет и не разчитате на външни неща, за да ви направи щастливи, ще откриете, че вибрацията, която отлагате, ще я привлече веднага към вас.

Надявам се тази статия да ви помогне да разберете защо момчетата се оттеглят в отношенията. Това е един от въпросите, които най-много ми се задават ... и с добра причина. 100% от времето, когато един човек ще прекрати връзката си, той започва да се дърпа първо, за да нямате време да губите. Ако се притеснявате, че ще се отдръпне (или той вече е започнал), трябва да прочетете тази статия, която може много добре да промени живота ви: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии