Защо няма да те нарече приятелка?

Това е въпрос, който получавам много - поне веднъж или два пъти седмично.

'Защо не ме нарече приятелка?'

Обикновено това идва от жена, която се среща с човек от където и да е между по-малко от месец до повече от година, а спецификите обикновено са доста сходни.Нещата между тях са 'добри' - те прекарват повечето нощи заедно, повечето хора не биха се поколебали да ги нарекат двойка.

Но по някаква причина, той отказва да я нарече приятелка, а той отказва да бъде наречен нейно гадже,

Когато тя го издига, много време той ще се опита да я накара да се почувства виновна. Видях фразата, „Защо трябва да използваме етикети за това, което имаме, не е ли достатъчно добро само по себе си?“ твърде много пъти за броене.

Много жени също казват, че той просто се е измъкнал от лошо разпадане и че тя се опитва да разбере и да му даде време да лекува.

Вземете този тест и разберете веднага: Саботирате ли любовния си живот?

През повечето време жената, която ми задава този въпрос, казва, че е Добре със ситуацията, но дълбоко в себе си това наистина я притеснява,

Така че наистина ...

Ето защо той няма да ви нарече приятелката си

Ще ви кажа истината. Може да звучи тъпо, но сладките звуци лъжи няма да ви помогнат. Само истината е. Ако не ви е нарекъл приятелката си след месец (два месеца) макс), това означава, че той няма да ..., освен ако не е вдъхновен да го направи. Означава, че той е доволен от начина, по който нещата са в момента и не вижда незабавна нужда да ги променя, Много жени попадат в капана на мисълта, че един човек ще иска да влезе във връзка с тях, защото „е минало достатъчно време“.

В крайна сметка, ако виждате този човек от няколко месеца, той очевидно ще стане ваш приятел, нали?

Този вид мислене води до разбити сърца. Истината е, че, момчетата не влизат в отношения, освен ако не са вдъхновени,

И причината, поради която е проста:

Той получава всичко, което иска в момента

Тъй като отношенията ви са в момента, той вече получава всичко, което иска. Той получава дружество, интимност, секс, подкрепа и дори любов - и го получава, без да се ангажира с нищо. Ако това е така, защо би се ангажирал, ако не се наложи?

Повярвайте ми, когато казвам това: да чакаш той да те нарече приятелката си сам няма да работи.

И в същото време да се опитваш да поискаш да го направи, това също няма да работи. Вдигането му отново и отново само ще го постави в защита и ще направи връзката, която искате, да бъде по-трудна и по-трудна. Всичко, което прави, е да накарате да се почувствате негодуващи и той да се почувства стресиран и преследван - и да разкъса отношенията.

Истинският път да го накарате да ви нарече приятелката си е следният: трябва да го вдъхновите да се ангажира с вас и да ви „заключи“.

Това е единственият начин да накарате един човек да ви нарече с охота и с ентусиазъм своята приятелка.

И така ... как го правите?

Как да го накарате да ентусиазирано да ви „заключи“?

Единственият начин да накарате един човек да се ангажира щастливо във връзка с вас и да ви нарече приятелката му е този: трябва да бъдеш точно толкова отдаден на него, колкото и на теб.

Момчетата ще влязат във връзка само когато се страхуват да не загубят момичето, с което са. В противен случай, ако знаят, че дори да не се ангажират, тя няма да отиде никъде, няма да поеме ангажимент.

Най-голямото нещо, което вдъхновява човек да се ангажира с жена и да я нарече приятелка си е, ако се страхува да не я загуби.

Така че, ако той не ви нарича своя приятелка и не изрично прави връзката изключителна с вас, тогава нямате задължение да бъдете ексклузивни с него.

Ключът е да съответствате на вашето ниво на ангажираност с точно това, което ви дава.

Това е единственото нещо, което можете да направите, което ще го накара с ентусиазъм да иска да се ангажира - и да си помисли, че това е била неговата идея. Ако го харесате за нещо като нещо, което ви притеснява, няма да го накарате да иска да ви заключи - това ще го отблъсне. Ако вече сте му го споменали поне веднъж, това е достатъчно, за да разбере, че е това, което искате.

Ако той не ви е заключил - не сте заключен. Вие сте свободни да се срещате с всеки човек, когото трябва да срещате.

Ето основното извличане: можете да имате точно това, което искате в любовния си живот, стига да знаете (дълбоко в сърцето си), че не заслужавате нищо по-малко от точно това, което искате в любовния си живот.

Ако това, което искате е изключителна, ангажирана, изрична връзка и той не ви го дава - тогава зависи от вас да използвате свободата си, за да намерите човек, който ще го направи.

Ако той не иска ексклузивна връзка, вие нямате задължение да бъдете ангажирани с него и се надявате, че той внезапно промени мнението си. Можете да потърсите някой, който иска да ви даде точно това, което търсите.

Не ви казвам да оставяте човека, с когото сте - далеч от това. Ако се наслаждавате на връзката точно такава, каквато е и няма да ви притеснява, ако тя не се промени, тогава останете! Щастлив си, къде си.

Но ако връзката такава, каквато е, не ви удовлетворява и търсите нещо повече, тогава най-добрият възможен начин е да продължите да търсите извън връзката.

Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да направите равносметка на връзката си

Не искам да ви създавам впечатление, че трябва да зарежете човека, с когото сте - това не казвам.

Всъщност видях много ситуации, в които една жена е напълно доволна от това как стоят нещата - но приятелите й смятат, че има нещо нередно в отношенията й и я тласкат да се чувства неудовлетворена. Виждал съм много жени да приемат лоши съвети от приятели и да объркат отношенията си.

Това е добро правило: не забравяйте да обърнете внимание само на съвети, дадени от някой, който знае за какво говорят.

Ако вашият приятел, който никога не е бил в невероятна връзка и винаги има проблеми в любовния си живот, ви дава съвети - вероятно е добра идея да игнорирате съветите на този приятел. Много от времето те прожектират собствените си безсилие и гняв към вас.

Ако наистина сте доволни от връзката си такава, каквато е и само приятелите ви правят, че се чувствате сякаш трябва да сте недоволни - можете да ги игнорирате.

Целият смисъл на една връзка е, че тя трябва да ви направи щастливи. Ако това ви прави щастливи точно както е в момента, и дълбоко в себе си няма нужда да се променя, тогава останете и се насладете на връзката такава, каквато е.

Но ако не сте доволни, ако търсите ангажираност и изключителност и той не ви го дава ... тогава сте 100% оправдани да бъдете точно толкова отдадени на него, колкото и на вас.

А това означава, че сте отворени да срещнете някой нов и да намерите друг партньор, който е готов да ви даде това, което искате.

Когато изясните, че ако не сте изключителен, тогава сте отворени да виждате други хора, ще се случи едно от двете неща, Или:

1. Изплашва се от възможността, че може да ви загуби, ако намерите някой нов (и изрично ви заключи като негова приятелка).

Или,

2. Той не се чуди - казва ОК и поддържа нещата такива, каквито са.

Ако се случи # 1 - страхотно. Той изрично ви е нарекъл приятелката си и сте в обвързана връзка.

И ако # 2 се случи, добре, че ще боли и ще се почувства зле в момента ... но всъщност е добре да знаете сега, а не по-късно.

Ако човек не те заключи, дори когато знае, че ще ходиш на среща с други момчета, той никога не е ходил да се ангажира с вас. Да знаеш сега означава, че си спестил месеци или години загубено време в очакване той да се появи.

Така че и в двата случая - печелите. Или сте в обвързана връзка с него, или знаете, че той никога няма да иска това с вас, независимо от всичко, и сте свободни да намерите някой, който иска същото като вас.

Запомнете: винаги имате силата да избирате какво ще ви даде пълноценен любовен живот, който искате.

Ако мъжът, с когото сте, не ви го дава, винаги е във вашата сила да намерите някой, който ще го направи.

Вие сте собственият си най-добър приятел - и най-добрият начин на действие (за мъже и жени) е да не сте доволни, докато не намерите някой, който иска същите неща, които правите и който изпълнява всичко, което търсите във вашия любовен живот.

Надявам се, че тази статия ви е помогнала да разберете някои от причините, поради които човек не ви нарича своя приятелка. Това е нещо, за което много ме питат - и едно важно нещо, което трябва да отбележа, е, че ако той не ви нарече приятелката си, има наистина голям шанс той да не вземе сериозно отношенията и ще започне да губи интерес и да се отдръпва, защото той не вижда дългосрочно бъдеще. Така че, ако вярвате, че той е мъжът за вас, тогава е важно да му попречите да губи интерес и да му попречите да дърпа път, преди да е късно, като прочетете това веднага: Ако той се отдръпва, направете това ...

Искате да разберете веднъж завинаги: харесва ли ви? Щракнете тук, за да вземете нашето бързо (и шокиращо точно) „Харесва ли ви?“ Тест веднага и разберете веднъж завинаги: харесва ли ви?

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

Интересни Статии