Приложение за запознанства Wild - по-добро от Tinder?

Кой е най-големият ви оборот, когато става въпрос за онлайн запознанства?

Ако сте като повечето хора, вероятно не сте развълнувани от контакт с момчета, които просто търсят връзка, когато се опитвате да намерите човек, с когото да имате истинска връзка.Или може би просто искате да се срещате небрежно, а момчетата, които искат сериозна връзка, продължават да раздуват входящата ви поща.Създаден, за да запълни зейналите дупки в търсенето на най-добрите онлайн запознанства, Диво приложение за запознанства има иновативен подход. За разлика от Тиндър, той сече на гонитбата. Създаден да прави всичко друго, освен да губи времето на членовете си, намеренията на всеки потребител са ясно очертани още от началото.

ПОВЕЧЕ ▼: 8 доказани съвета за намиране на любов онлайнНезависимо от тяхната сексуална ориентация, членовете могат да използват приложението за непринудени запознанства, за да намерят нови приятели, да намерят сериозна връзка или да се свържат.

Друго оплакване за приложенията за запознанства е, че никога не сте наистина сигурни дали човекът, с когото разговаряте, е истински или ако ви се прави на сом? За тези от вас, които не са запознати с този термин, това означава, че сте в контакт с някой в ​​социалните медии или приложение за запознанства, който използва чужди снимки, за да ви примами.

Вземете теста: колко си самотен?

Сомът е едно по-малко нещо, за което ще трябва да се притеснявате в Wild, тъй като 65% от членовете в приложението са проверени. Какво означава това? Това означава, че са изпратили снимка на себе си, за да подадат палец. След това тази снимка се проверява спрямо другите снимки, които имат в потребителския си профил, и ако това е същото лице, акаунтът се потвърждава!ПОВЕЧЕ ▼: 11 неща, които всички мъже искат да чуят от жена

Приложението Wild е едно от малкото приложения за запознанства, предлагащи в момента тази опция.

Друго често чувано оплакване за Tinder е, че не можете да филтрирате кои снимки виждате, така че губите време да прелиствате хората, които предпочитате не вижте - ако знаете какво имам предвид! хаха,Този проблем се решава и от приложението за запознанства Wild.

Мощните филтри играят, за да се уверят, че потенциалният мач е точно такъв, какъвто се представят. Можете да търсите по привлекателност, етническа принадлежност, намерение, интереси, тип на тялото - и най-важното за жените - ръст. Няма повече изненади, когато се покажете на 4-инчови токчета и вашата дата е с 6 инча по-къса от вас!И накрая, приложението за запознанства Wild увеличава поверителността. За разлика от Тиндър, вие не трябва да се свържете чрез Facebook, така че имате повече анонимност.

ПОВЕЧЕ ▼: Как да разбера мъжете: това, което мъжете наистина ви желаят да знаете

Когато се свържете с някой (или няколко някой), можете да скриете потребителския си профил, така че само вашите съвпадения да могат да го виждат. Или можете да споделяте частно снимки помежду си. Доколкото знам, това е единственото приложение за запознанства, предлагащо тази функция.

С рейтинг на 4 звездни приложения и над 3000 отзива, вярвам, че приложението за диви запознанства е настроено да бъде следващото голямо нещо в онлайн запознанствата.

За повече информация посетете https://justbewild.com/, За да изтеглите приложението на iTunes посетете http://bit.ly/WildApp,

Искате ли да разберете дали сте по-самотен от обикновения човек? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Колко си самотен“ в момента и да разберете дали сте по-самотен от обикновения човек ...

Вземете теста: колко си самотен?

Колко си самотен? Вземи викторината

Интересни Статии