Ще ми липсва, ако го оставя сам? Ето какво го кара да се върне!

Ще се върне ли, ако го оставя на мира? Ето най-добрите начини да го пуснете, за да ви липсва и да се върне.

Понякога раздялата е правилна и двамата знаете със сигурност, че е свършила за добро, но в други случаи просто не можете да спрете да мислите за него, дори и след като всичко е казано и направено. Много му липсваш и почти си сигурен, че го искаш обратно, но всъщност не си сигурен какво да правиш. Списанията на вашите черва и популярни дамски жени ви казват, че не бива да се прекалявате и да го подлудявате с текстове. Но какво ще стане, ако просто ... го оставите на мира? Това ли ще го заинтригува, ще му даде ли малко време да мисли за теб и в крайна сметка ще го върне?

бинго!

Нека да видим какво можете да направите, за да го накарате да мисли за вас и да се чудим защо изобщо ви пуска.Вземете теста: Обича ли те?

ПОВЕЧЕ: Как да му дадете място, така че да ви липсва и да се върне

1. „Нека бъдем приятели“ не работи

Вижте, нека бъдем честни - „нека бъдем приятели“ никога не работи, поради няколко причини. Човекът, който го предлага, винаги изглежда отчаян, сякаш не може да го пусне и има нужда от нещо, за което да се вкопчи.

Това не е добър поглед. Така че не бъдете този, който ще го предложи.

В допълнение към това, вие сте все още сурови и емоционални и просто не е добра идея да поддържате това близко приятелство в момента. Това не означава, че трябва да се мразите един друг; просто, че не е нужно да говорите всеки ден. Имате нужда от време, за да обработите и да преодолеете емоциите си.

Плюс това, мъжът няма да се върне при вас, ако не му дадете време да го пропусне! Ще трябва да изчезнете за известно време, за да го накарате да ви оцени истински.

2. Изглеждайте по-добре, отколкото някога преди

Стъпка 2 от това е да започнете да правите всичко възможно виж най-доброто от теб. Това не само ви прави добро, защото вие си давате нещо, върху което да се съсредоточите и тръгнете на пътека за самоусъвършенстване, но това ще запълни главата му със съмнение:

Винаги ли сте били този неустоим? Намерили ли сте някой друг? Защо изглеждаш толкова добре?

Така че, вместо да седите около валовете и да пилите за него, ударете фитнеса, отидете да пазарувате, нека вашият нов стилист ви придаде свеж, модерен вид. Имате нужда от нещо, което да втриете в лицето му.

ПОВЕЧЕ: Точно как да накараш бившата си да ти липсва след раздяла

3. Не правете всички „луди бивши приятелки“ в социалните медии

Социалните медии могат да бъдат опасни в тази ситуация, защото след разпадане емоциите са сурови и интензивни и ... агресивни. Така че може да се изкушите да скочите върху Facebook и да започнете да пишете пасивно-агресивни статуси за това, че мъжете са прасета, или се клатят в самосъжаление, или правят публикации за внимание.

Ако се разпознаете в нещо от това, отстъпете от клавиатурата веднага!

Това, от което се нуждаете в момента, е почивка от социалните медии или поне почивка от него в социалните медии. Скрийте публикациите му, за да не ви се налага да виждате каквото момиче се опитва да виси пред вас, за да ви направи ревнив.

4. Бъдете заети

Най-добрият начин да надминете някого - или просто да спрете да се обсебвате над него! - е да държиш зает. Това ще направи вашето психично здраве свят на добро, но също така служи на отличната цел да го накарате да се чуди или дори да го накара да ревнува.

Той знае вашия график и начина ви на живот, така че ако изведнъж излезете много, вземете някои нови класове, научите някои умения и създадете нови приятели, това ще го накара да се почувства несигурен. Плъзгаш ли се през пръстите му? Намирате ли нов, по-добър живот без него?

Няма да му хареса, че вече нямате време да мислите за него, но ще ви даде наистина здравословно мислене. Всяко малко усилие, което полагате, трябва да бъде за вас самите.

ПОВЕЧЕ: Ето как да останете силни след разкъсване

5. Не се спирайте на това, което сте загубили

Знам, че в момента раната е свежа и всичко, за което можете да се сетите, е това, което току-що сте изгубили ... но вместо да се задържате върху загубата си, защо да не се съсредоточите върху всички нови неща, на които можете да се насладите?

Знаете как хората, които са в дългосрочни отношения, понякога губят себе си и своята индивидуалност за малко? Е, сега е моментът да го върнем!

Насладете се на всички неща, които сте свикнали преди да сте били във връзка, или на всички неща, които бившият ви е мразел. Яжте цялата тази индийска храна, на която не му харесва миризмата, прекарвайте вечери във вас PJгледате ром-ком и лягате да носите тази хидратираща маска за лице.

Също така е подходящ момент да помислите за всички неща, които се объркаха във вашата връзка ... или правилно! Пространството може да ви даде яснота.

6. Използвайте вашите общи приятели

Не че някога бих се застъпил за манипулация ... но да имаш общи приятели може да се използва в твоя полза. Не бива да закачаш нов човек пред бившия си ... това би било твърде очевидно.

Но можете да сте сигурни, че някой от приятелите ви ви вижда, защото знаете със сигурност, че това сочно парче информация ще го върне на бившия ви. Това ще навреди на егото му и ще го накара да ревнува.

ПОВЕЧЕ: Ето какво точно трябва да направите, когато той каже, че има нужда от място

7. Никога не прося

Не можеш да бъдеш този, който го моли да се събере отново. Не бъди това момиче. Няма нищо по-непривлекателно от отчаянието. Трябва да държите хладна глава и никога да не го молите да се върне, колкото и да го искате.

Искате тази стъпка да идва от него, така че това, което трябва да направите, е фино да го накарате да стигне до това заключение, но без да осъзнавате, че се опитвате да го направите. Той ще се върне при вас, но ако попитате, това ще бъде изключение. Мъжете искат това, което не могат да имат, но ако се вкопчите в него ... това също не работи.

8. Наслаждавайте се

Кой казва, че не можете да се насладите на раздялата си? В края на краищата той се радва много! Да бъдеш нещастен е не само непривлекателно, но е лошо за психическото ти здраве.

Вие сте самотна жена за първи път, така че да го преживеете малко! Ако разбере за това, още по-добре. Свободното ви време е изцяло ваше и можете да го прекарате, колкото искате.

Може би това е подходящият момент да вземете този клас по танци или да се научите на самозащита. Светът е твоята стрида!

ПОВЕЧЕ: Как да му дадем място по правилния път

9. Бъдете щастливи за него - поне на лицето му

Много е важно да не изглеждате огорчени от разпадането или новия му живот. Има ли нова приятелка, нови хобита, продължил ли е с живота си? Някои от това може би са направени, за да ви завиждат.

Трябва да се радвам за всички тези! Кажи му колко си щастлив заради него. Смятате, че е чудесно, че той отново намери любов три дни след раздялата ви, просто е страхотно!

Това ще ви даде предимството да поддържате моралното високо ниво, като останете класически и ще го накара да се замисли защо не се разстройвате - продължихте ли?

10. Прекратете контакта

Ако ще се разделиш, тогава се раздели. Това означава, че няма контакт. Ще ви помогне и двете, защото не преставяте да премествате едни и същи неща отново и отново. Дава ви и малко време да се съсредоточите върху себе си, и отделете малко пространство, за да анализирате връзката малко.

Това, което искате, е той да забележи; правите това много умишлено

Ако смятате, че ще ви е трудно, можете да си поставите някои цели за себе си. 5 дни, без да се свързвате с него, след това 10, после 30 и т.н. Всеки път, когато достигнете целта си, награждавайте себе си.

ПОВЕЧЕ: Декодиране на поведението на мъжете: Как момчетата се справят с прекъсванията

11. Никога не отговаряйте веднага на текстове

Когато той се свърже с вас (защото не сте, ха!), Не просто скочете и му отговорете. Това обезсилва цялата тежка работа, която вършите, като не се свързвате с него и създава очакването, че ще изпуснете всичко, защото той си направи труда да разговаря с вас.

Вместо това го оставете да се задушава малко. Оставете съобщенията му да бъдат „прочетени“ за минути или часове. Върнете се при него много по-късно, с учтив тон, питайки какво можете да направите за него. Основното съобщение, което изпращате, е ясно - имате живот и той вече не е приоритет.

12. Движете се с живота си

И ако ще направите всичко това, за да му създадете впечатление, че сте продължили с живота си, може и да го направите. Не можеш да се въртиш завинаги и в крайна сметка имаш само един живот. Не свършва само защото връзката ви се случи.

Започнете да живеете живота си отново, възползвайте се от възможностите и започнете да планирате следващите стъпки. Имате цяло бъдеще пред себе си и трябва да се възползвате от него.

ПОВЕЧЕ: Ако любовта ви трябва да бъде, той ще се върне. Ето защо ...

13. Запознайте се с нови хора

Не можеш да продължиш да прекарваш време сам да мислиш за него Излезте и направете усилие да се запознаете с нови хора. Поставянето на себе си има важна стъпка в усилията ви да преодолеете това разпадане и да живеете нормално живота си.

Започнете да излизате, нека приятелите ви да ви запознаят с приятелите си и да намерят нови места, които да посетите. Всеки излет може да бъде възможност да се запознаете с нови хора и да имате нови преживявания!

14. Отнасяйте се с падеж с падеж

Той очаква да сте горчиви и негодуващи, така че отидете в обратна посока и предайте очакванията му. Бъдете зрели за раздялата, пожелайте му всичко най-добро и може би дори му кажете, че е по-добре по този начин.

Това ще му донесе малко шок за системата, защото ще го накара да се зачуди защо си толкова ... ведро за това. Защо не си разстроен? Защо не сте по-засегнати от това? Вече сте с някой друг? Продължихте ли? Ще го кара луд,

ПОВЕЧЕ: Ще се върне ли?

15. Игнорирайте го

Мъжете не мразят нищо повече от това да бъдат игнорирани. Дори когато са ви дали причина за това или са го започнали. Ако забележи мълчание от ваша страна, може да започне ... да ви напъва, за да видите какво става. Вашата работа е да се съпротивлявате да реагирате на неговото избухване.

Ако той 'харесва' вашите снимки в социалните медии, не харесвайте гърба му. Не отговаряйте на случайни коментари. Не отговаряйте на текстове. И най-важното е, може би, да не реагирате на каквото и да е поведение, привличащо вниманието, като снимки, които той може да публикува с други жени, за да ви направи ревниви.

16. Пусни го

Има поговорка, която гласи: „Ако обичате нещо, освободете го“ и ще се върне при вас, ако е ваше. Същото важи и за отношенията - пуснете мъжа и той ще се върне. Щом спрете да се борите, за да го задържите на всяка цена, той ще започне да забелязва отсъствието ви и след това ще започне да ви липсва.

Той е свободен да заеме място, да преследва всичко, което мисли, че ще го направи по-щастлив от вас, но скоро ще осъзнае, че иска да бъде с вас.

17. Не му показвайте колко сте разстроени

Слушай, който се интересува по-малко, има силата. Това е така, защото кара другия човек сам да гадае и да се чуди защо не те интересува. Разбира се, всъщност не е нужно да сте нечувствен, неутрален робот, но трябва да го направите мисля ти си. Дръжте най-доброто си покер лице и независимо колко сте разстроени, не му позволявайте да го вижда.

Трябва да си неутрален или дори щастлив, за да може той да види, че светът ти не се разпада поради разпадане и особено не заради него. Имаш това!

18. Накарайте го да мисли, че сте намерили някой нов

Винаги боли, когато бившият ви намери някой нов преди вас, така че не мислете, че мъжете са изключение. Особено ако са само няколко дни след разпадането, това може да бъде много разстроително.

Това е така, защото той все още ще бъде ревнив и защото ще се чувства като че ли не е направил достатъчно, за да бъде специален за вас. И може би е трябвало да положи повече усилия. И може би не е знаел как да те оцени правилно. В края на краищата някой друг искаше достатъчно, за да ви щракне бързо, след като реши, че вече не ви иска.

Ако всъщност се срещнете с някой друг, това е печалба: или бившият ви осъзнава грешката си и се връща, или се наслаждавате на нова връзка с нов мъж, който ви цени.

19. Забавлявайте се много

Уверете се, че се забавлявате много и се уверете, че той го знае. Това е най-доброто време от живота ти! Изобщо не те боли! Вижте колко много се забавлявате без него! Супер! Това ще вдигне настроението ви и ще ви развесели, защото Бог знае, че гледате сапунени опери и плачът няма да помогне.

И ако това накара бившият ви да мисли за вас и съжалява за необмисленото му поведение ... тогава още по-добре, нали?

20. Не възпитавайте вашите отношения или раздяла

Не забравяйте, че ако се намирате около бившия си от време на време, няма да можете да говорите за вашата връзка или раздялата. Ако говорите за него постоянно, ще изглежда, че не можете да спрете да мислите за това, да го анализирате и да обсебвате. Трябва да го играете готино. Изобщо не боли и вие сте напълно нормални!

Той абсолютно ще се чуди как така си готин с всичко и къде се е объркал, защото сигурно, че по дяволите все още не е преодолял това, какво се случи?

21. Отнасяйте се с него вежливо

Номерът за успешното взаимодействие с бившия е да останете максимално учтиви. Нито прекалено приятелски настроен, нито студен; просто агресивно учтив. Виждате, това ще навреди на егото му, защото не го окачвате. Вместо това се отнасяте с него като с непознат. Това боли повече, отколкото ако се отнасяте зле с него, защото тогава поне той знаеше, че ви е грижа.

Поради това той ще направи всичко възможно да влезе отново във вашите благодат. Той не разбира какво е направил и защо се държиш така. Не е ли голям и достоен за повече? Нарани ли те? Мразиш ли го? Той не издържа на мисълта за това.

Както можете да видите, връщането на бившия ви обратно може да бъде толкова просто, колкото просто ... да го оставите на мира. Понякога най-добрият начин на действие е бездействие. Пренебрегвайки го и просто отказвайки да се вкопчи в него, ще направи чудеса за връзката ви, защото това му дава шанс да анализира чувствата си и да ви липсва.

Въпреки че тази статия ви показва най-добрите начини да действате след раздяла, за да го накарате да се върне, открих, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулсация или ще живеете щастливо досега, така че е жизненоважно предприемете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Обича ли те?

Обича ли те? Вземи викторината

В обобщение...

Да го накараш да ти липсва, така че той да се върне

 1. „Нека бъдем приятели“ не работи
 2. Изглеждайте по-добре, отколкото някога досега
 3. Не правете всички „луди бивши приятелки“ в социалните медии
 4. Бъди зает
 5. Не се спирайте на това, което сте загубили
 6. Използвайте вашите общи приятели
 7. Никога не прося
 8. Забавлявай се
 9. Бъдете щастливи за него - поне на лицето му
 10. Прекратете контакта
 11. Никога не отговаряйте веднага на текстове
 12. Напред с живота си
 13. Срещам нови хора
 14. Отнасяйте се с падеж с падеж
 15. Игнорирай го
 16. Пусни го
 17. Не му показвайте колко сте разстроени
 18. Накарайте го да мисли, че сте намерили някой нов
 19. Забавлявайте се много
 20. Не възпитавайте вашите отношения или раздяла
 21. Отнасяйте се с него учтиво

Интересни Статии