ИМАШ да изпробваш тези 7 супер ефективни варианта на клек

Говорихме за това и преди, но клекове сте удивителен ,

Не, сериозно. Те са един от най-ефективните упражнения евентуално можете да направите за тялото си.Те тонизират прасците,бедрата, и дупе, като ги накарате да изглеждат възможно най-добре възможно най-бързо. Те също стягат сърцевината ви, като ви дават плосък перфектен абс, който да придружава перфектното ви дупе.Какво повече бихте могли да искате?

Е, както се оказва, много. Има много вариации, които можете да добавите към клек, за да ги направите още по-ефективни.Ето 7 от най-ефективните варианти на клек (1), за да изглеждате възможно най-бързо.

7 невероятни вида клекове

1. Нормален клек на телесно тегло

Е, ще започнем с основите, нали?

Ето как правите нормален клек - изправете се право с разстояние краката на раменете, а след това се спуснете към земята, доколкото можете да вървите, като огънете коленете си, докато бутате бедрата си назад. Изчакайте удар в най-ниското, което можете да отидете, след което бавно натиснете обратно до мястото, където сте започнали (2).2. Скачащ клек

Този добавя малко повече oomph към тренировката. Поставете ръцете си на задната част на главата, така че пръстите ви да се преплитат, след което издърпайте лактите назад, така че да са облицовани с тялото ви.

След това огънете коленете си така, както ви предстои да скочите нагоре - което сте. Скочете възможно най-високо и когато се приземите, се наведете в позиция на клек, преди да избухнете нагоре и отново да скочите (3).

3. Клякане с един крак

Този е малко по-строг - но и лудо ефективен. Дръжте ръцете си право пред себе си успоредно на пода, точно в раменете.

След това вземете левия крак и го повдигнете от земята, като държите петата си по-близо до земята, отколкото пръста на крака, и го задръжте там.Правете нормален клек, където бутате бедрата си назад и се спускайте колкото се може по-ниско, като държите левия крак от земята. Направете пауза в долната част, след което отново вървете нагоре.

4. Претеглени клекове с мряна

Този е предназначен за фитнес, когато можете да видите в огледало, ако имате перфектна форма.

Дръжте лентата през горната част на гърба, като я държите с две ръце, обърнати напред. След това направете нормален клек - освен да държите краката си извън раменете, на разстояние два пъти по-широка от раменете.5. Претеглена клек на върха на пръстите с мряна

Това добавя обрат към последното упражнение - като ви кара да се качвате на върха на пръстите си, за да изгорите още повече калории и да настържете още повече мазнини.

Направете същия ход като # 4, но преди да клякате, качете се колкото се може по-високо на върховете на пръстите си и се дръжте там през цялото упражнение.

6. Безплатен клек с плочи

Вземете плоча с тежести (тя се римува!) И я дръжте пред гърдите с ръце, изправени пред вас, като използвате двете си ръце, за да я държите нагоре.

След това клякайте нормално, като правите редовен клек с телесно тегло, но през цялото време дръжте тежестта право пред себе си.

7. Претеглена гира с дъмбели

За да започнете този, дръжте два дъмбели, по един от всяка страна, висящи на нормалната си дължина на ръцете. Дръжте дланите си обърнати навътре.

На следващо място, изправете се с предния крак пред вас и задния крак зад вас, като правите коленете изправени. След това бавно се спуснете колкото се може по-ниско, като огънете предното си коляно до 90 градуса и огънете задното коляно, но задръжте задното коляно от земята. (Теглото ви отзад трябва да е върху пръстите на краката).

След това направете пауза за момент в долната част и след това бавно се избутайте обратно до изходна позиция. Сменете краката си и го направете отново.

В обобщение...

Това са най-ефективните видове клекове

  1. Нормалното клякане на телесното тегло
  2. Скок клек
  3. Клек с един крак
  4. Претеглена клек с мряна
  5. Претеглена клек от върха на пръстите с мряна
  6. Безплатен клек на плоча
  7. Претеглена клек с дъмбели